Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně v den vydání, co jsem přišel z práce v 16:00, jsem zapnul stahování přes uplay, bez problémů za hodinku staženo. Zapnul jsem hru, nastavil vše na "vyšší" a jedu opět vše bez problémů na ATI6850 Phenom II X4 8bg RAM....jen bych tímto chtěl upozornit, že ten chystaný hate je dosti subjektivní záležitost. U mě jede vše v pohodě bez potřeby patche. Ani žádné bugy. Mám nahráno asi 10h.
    • Počuj, chcel by som sa Ťa opýtať, oplatí sa mi investovať do RAMky (mám 4GB Kingstony, 2x2 GB) a kúpiť si povedzme 3x4 GB kit ? Mám totiž Phenom 9850, štvorňadro @ 2,5 Ghz, grafiku GTX 660 TI 2GB... Hra beží celkom v pohode na stredné detaily, problémom však je dosť výrazné trhanie, napr. pri rýchlej jazde mestom atď. (ja si myslím že je to práve tou RAMkou, keď si hra ,,nahrá" scénu, tak už hra ide plynule). Neviem teda, či je to tým, alebo niečím iným. Hra sa mi inak veľmi páči :)

ďakujem za odpoveď
      • Snad je to zbytečné zmiňovat, ale základem pro vyšší RAM než 4GB je 64bit systém. Jen to píšu kvůli případným nedorozuměním. Každopádně bys zvýšení RAM patrně poznal rozdíl. Je do dosti ošemetné takto radit bez doplňujících informací, ale teoreticky....ano, oplatí se investovat.
        • Ďakujem, pozriem, 64bit systém mám :). No ak by to mohlo pomôcť, tak zrejme ten upgrade urobím, RAMky nie sú drahé a snáď nejaký čas vydržia
          • Ak to však tou RAMkou naozaj nie je, ostáva len čakať na spásu (a zatiaľ si oddýchnem s cigarkou v ruke v Tropico 5 :) )
      • RAMkou to nebude urcite. grafiku mas v pohode. CPU neviem ale tiez by malo byt ok. Podla mna len nahovno optimalizacia. pockaj na patch, alebo nove drivery na grafiku.
      • Mrkni si do managera koľko ram ti hra používa, na nete sú správy že hra nevyužíva ani tie 4 GB ram.. údajne ani na ultra nezaberie viacej ako 2,5 Gb ram.
        • Lotr
          Jo to je pravda. Ale zas tankuje procesor a grafiku.
    • Též bez problémů. Až na pár menších chybiček, ale nic co by mi bránilo v dohrání.
    • Detto, 4670K 8GB ram, 270x, hra ide v kombinácií textúr na high a ultra detailov okrem dieňov a AA je nastavený na smaa. Nenarazil som na bugy, framedropy niesú nijak pod hranicu plynulosti ani pri vysokých rýchlostiach. Problémom je že hra ma nebaví a misie sú zatiaľ také isté ako side questy a ani príbeh ma nijak neoslovil. Je pravda že som len dokončil 1. act, ale už to mám odohrané nejaké 4 hoďky a musím sa do hrania nútiť...
    • Vegen
      Stejná zkušenost. Zatím jsem potkal jenom jednu chybějící lavičku, ale jinak hra funguje bez potíží. Hraji sice na medium z důvodů slabší sestavy, ale asi jsem jeden ze šťastlivců :) AMD FX-4100, AMD Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 a 8 GB ram. BTW Originální verze WD jde také hrát offline ;)
  • No já jdu raději si zopáknout Infamous a kochat se opravdovým next-genem. Tohle vypadá jako hra pro ps3 s hd texturama
    • infamous je slátanina co vede hráče celou hrou za ručičku jako úplného trotla
      možná proto má takový úspěch u casual hráčů
      WD je hardcore, pokud chcete hru projít bez zabíjení, jen logikou a hlavou.to je na WD to super
  • Tak špatné to zase není. Ten hate je velký, ale myslím, že 6 z 10 si to zaslouží. Mírně nadprůměrná hra.
  • Mato1987
    Bieda, mal som ja počkať nejaký ten mesiac, poprípade na nejakú zlavu, keď by bola hra opatchovaná a nemal by som toľko problémov ako som mal za posledné 3 dni.
    • lidi jako ty sou jedním z duvodu, proc si ty firmy dovolujou to, co si v poslední dobe dovolujou... bych ti pral abys to nerozjel vubec!
  • Optimalizovaná je ta hra opravdu špatně, hw nároky jsou velmi vysoké a technická stránka hry tomu absolutně neodpovídá (at už co se týká kvality grafiky, fyziky či animací), sice jsem byl hru schopen rozběhat na pc, jež nesplnuje min.nároky, ale vzhledem k (v rámci konkurence) celkem průměrnému vizuálu jsou ale tyto nároky naprosto neopodstatněné a na minimální detaily v kterých to hraju vypadá hra vyloženě ohavně a stejnak to neběhá v hratelné podobě.
    • Z toho lze usuzovat jediné: Grafika a obecně technická stránka hry WD je oldgenová, HW nároky jsou nextgenové. Nechci si ani domyslet, jaké by mělo HW nároky nextgenové WD.
  • Mato1987
    https://www.youtube.com/watch?v=bfGEi6ZPM3Q tentokrát video z trošku iného pohľadu :D
  • martinz
    Škoda, že ta hra nevypadá tak, jak ji poslední dva roky prezentovali...stačí se podívat na porovnání videí a vůbec si říkám, proč takové nároky na hardware, když to vypadá jako pár let stará hra... https://www.youtube.com/results?search_query=watch+dogs+gameplay+comparison
    • Nevím nevím, ale ta grafika mi přijde poměrně kvalitní a dala by se přirovnat GTA V. Jde o to na čem se to hraje. Mně na pc poměrně natchla.
      • Je ovšem zajímavé jak GTA V dokáže vypadat úžasně na staré generaci konzolí, zatímco na ní WD vypadá jako 3 roky stará hra.... Na PS4 vypadá hezky to ano, na PC také, i když se trhá i na silných sestavách a PS3/X360 nemá cenu ani komentovat... Ovšem kde je fyzika (aut, předmětů. lidí, ...) viděná už v GTA IV? Proč next-gen hra sází jen na laciné efekty a vyšší rozlišení textur?? Kde je fullHD??? Bohužel... na next-gen hru si ještě počkáme. Hraje se dobře, to ano... Ale za něco převratného, jak se tvářila z reklam, ji považovat nelze...
      • Tak že se to na PC chová divně píše hodně lidí, ale aby z toho někdo chytil nátchu tak to už je možná na žalobu Ubisoftu. http://www.rozhlas.cz/vysocina/bejvavalo/_zprava/co-to-byla-natcha--1325903
        A kde všude se ti to usadilo? Máš jen malý flek, nebo si zrudnul úplně celý?
      • ten byl dobrej *1*
  • Ciste k uplay... je vcelku jasny, ze pokud jim kolabuje login do uplay, tak to je GLOBALNI a ovlivni to VSE, k cemu je treba prihlaseni pres uplay.
    Ale tohle se jim fakt stat nemelo... Takovyhle podceneni autentizacnich serveru je amatersky.
    • tohle je presne to na co VSICHNI odpurci uPlay od jejiho oznameni upozornuji!!!! ubisoft si muze pouze jedinou veci napravit reputaci uPlay navzdy ZRUSIT predtim vydat na vsechny dosud vydane hry patch ktery je upravy aby fungovaly bez nej!
  • a nebo co je to ta virtualni pamat ?
  • Phillios191
    Jojo... patche patche patche... proč neudělat hru kvalitní hned, když ji může Ubi vydat hotovou v několika dalších desítkách patchů. Vyjít to v roce '00 tak to nikdo nekoupí pač si zahraje demo a smaže.
    • gamerkt79
      Protoze by museli platit betatestery. Takhle jim to hraci otestujou a jeste za to zaplati 60eu :))
      • A jako bonus se jeste budou bit v prsa jaka je to uzasna hra, protoze v opacnym pripade by museli priznat predevsim sami sobe, ze jsou blbci co vyhodili 60 babek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit