Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tak prej dnes večer že bude recenze. no asi těžko, když už je noc :) možná by bylo fajn takový věci nepsat, když to není jistá věc. zjevně se to někde zaseklo...
  • Kdyby se pulka penez co sel na PR hype za posledni 3 mesice vrazila do testu, oprav a optimalizace tak to mohlo bejt jak z partesu... chapu ze po tom pulrocnim odklade potrebovali ozivit zajem ale presne ta pulka toho PR by bohate stacila... od urcite chvile to stejne tak akorat lidi s*alo *7*
    • kdyby... ale taky by meli mensi zisk, ten hajp za desitky milionu se jim vyplati, zas tak blby nejsou, si to spocitaj...
      • A myslis ze takhle ho mit nebudou? Tak z prvni vlny uravli nekolik zakazniku na sladky kecy... a mraky tech kteri si pockali na vysledek uz ted budou lakat podstatne hure... ja osobne se na hru celkem tesil, ale pak mne zavalili takovym mnoztvim materialu ze jsem celkem ztratil zajem... a ted jeste vidim vysledek... ted budou pul roku patchovat a vrazet dalsi prachy do PR o opravach a vylepsenich aby ulovili dalsi lidi ktery ted akorat odradili...

ve vysledku to muze byt z pohledu prijmu a vydaju nakonec uplne na stejno, ale skody na verejnem mineni lze zapocitat jednoznacne do ztrat... (navic jsou pitomy, deje se to dnes a dene a oni se z chyb ani svych ani cizich ocividne nepoucili)
        • Jakypa verejny mineni ... priste stejny ofce vykesoujou dalsi $$$ za jeste horsi a zabugovanejsi vytvor ...

Asi si du dle mistnich nazoru sosnout warez verzi ... kdyz nic jinyho tak bude fungovat.
    • nakone stacilo by vydat hru bez uplay a nebyl by vubec zadny problem
  • Proč si nepočkat půl roku rok, až to bude pořádně opatchované?
    Vždyť je toho tolik co hrát.
    Ne, není to ironie.
  • Zajímavé, když hackneš semafory nenastane dopravní kolaps. Jenom řidiči se začnou chovat jako retardi a bourají do všeho co vidí. Jsem rád, že jsem neviděl co se stane když hackneš kanál. Bylo tam napsáno explode tak nevím jestli explodujou ty srajdy nebo co.
    • No srajdy nevybuchujou, vybuchuje plynové potrubí. ;-) Jo ten semafor teda nechápu, ale pro mě je to docela vtipné, jak je to přitroublé. *1*
    • martinz
      jo...je fakt, že to někdy vypadá jakoby se sešlo na křižovatce několik autoškol najednou :)
  • Len aby takto nejak nedopadlo aj The Division...
    • oktavius66
      No to ani neříkej ve srandě... *9*
  • takze opat velke diky hernim novinarum : *14* za neuveritelni hype a super recenze. A thank you god for metacritic.
  • Divné, já to hraju od úterka a našel jsem zatím jediný drobný bug, jinak se mi hraje perfektně.
    • Přesně tak,jsem na tom podobně.Jediné co mi vadí je trochu delší úvodní loading,ale jinak se hrou maximálně spokojen, za mě 10/10.Sice příběh je poněkud slabší,ale co třeba takové San Andreas taky nemám bůhvíjaké story a co je to za skvělou pařbu.
      • filias
        Taky moc nechápu ten hate, ke kterému se tu přidalo už i games. Žádných 6 měsíců na WD čekat nechci. Hrát se to dá už teď. Bugů jsem tam taky moc nezaznamenal. Až na problémy s uplay. Ale naštěstí to lze hrát offline.

Ten kýbl sr*** co tu na to lije games je nechutný.
      • Tak to se máte....
        Já Uplay, před tím neměl, takže jsem se snažil zaregistrovat v pondělí a problém nastal hned při registraci, kdy jsem se 3 hodiny nebyl schopný zaregistrovat, protože jim stránky neustále padaly. No po té co se to povedlo jsem myslel, že stáhnu klienta a registruji WD (mám verzi od Nvidie), ale problém než jsem mohl stáhnout klienta Uplay musel jsem vytvořit avatara a stejný problém jak při registraci.
        Nakonec se povedlo.... Takže jsem i něco málo nahrál,Nějaké bugy sem zatím moc nezaznamenal, ale ovládání mě teda vůbec nevyhovuje
        Příběh jak z Bčka 80. let.
        Grafika ok, ale mohlo to být lepší
        Auta a řízení no docela nic moc, ovládání hrozně divné a poškození tak jen, aby se neřeklo.
        Jinak u hackování jsem čekal asi něco víc ne jen držení Q
        Ale hra to není špatná, jen to ovládání je otravné takže za mě zatím 7,5/10, pokud se zapracuje na ovládání (klavesnice, myš .... na gamepadu to asi bude dobré) tak 8,5/10
  • Pokud se clovek fakt podiva na ty videa na youtube tak ma jasno ze watch dogs je totalni chujovina. Animace behu z AC taky nema chybu. *1*
  • A dokud bude ve velkém fungovat systém předobjednávek, tak se tohle bude dělat.

Občas si zkouším představit jak by tento průmysl vypadal, pokud by zákazníci zásadně vyžadovali buď demoverzi nebo minimálně záruku od vydavatele, že to co dostanou je opravdu to co bylo k vidění řekněme v posledních třech týdnech marketingové kampaně (pálím od pasu, tahle záležitost by musela být ošetřena lépe).

Výsledek? Pořád stejný marast, pořád stejné pokusy o šmelení zákazníka, ale přeci jenom menší manévrovací prostor pro vydávání beta verzí.
  • oktavius66
    No upřímně řečeno já se na tuhle "pecku" těšil jako malý kluk, ale nějak mě to... nebaví. Možná je to tím, že mi nesedí styl hratelnosti. Graficky to ujde, ale žádná pecka to opravdu jak nám ukazovali není. Hraji to na MEDIUM a vše jede plynule, ale jakmile to dám na HIGH až ULTRA, tak se to začne neskutečně trhat. Přitom tam ani nevidím žádné rozdíly. Možná stíny a pár dalších menších věcí. To už i ten Wolfenstein The New Order mi jel bez potíží na ULTRA. No jsem zklamaný. Zatím z 5 misí se mi líbila pouze jedna a to ta úvodní. Mám odehrány asi 2 hodiny a už se mi do toho nějak nechce... Spíš zkoumám terén, protože se mi ty mise zrovna moc nelíbí. Ale ještě to zkusím, snad se to zlepší.
    • sem měkkej, je mi tě doopravdy líto...
    • karlman.hajsky
      Ty mise jsou dělaný na styl alá Assassins Creed. Na jednu stranu mi štve, že se s tím Ubisoftu vůbec nes*ali, a na druhou stranu se mi AC mise vždycky celkem zamlouvali a to i když se v nových dílech neustále kopírovali. Nevím asi mi pro pobavení bohatě stačí zajímavé prostředí v otevřeném městě a trocha toho parkouru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit