Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Vývojáři podle něj odvedli fantastickou práci. *1* Tak a ted tu o Jenickovi a Marence *1*
-
-
čo je ale fakt humorné a zároveň smutné, že si to aj samotní vývojári myslia :D viď twitter jendého z vývojárov, čo mal na starosti technickú stránku hry :D
Sebastien Viard @SebViard · 5 h
And finally, our PC progs are also currently working on a patch to improve your experience thanks to your reports, stay tuned :) #WatchDogs
Making an open world run on NG & CG consoles + supporting PC is an incredibly complex task, the team did a fantastic job. Congrats guys! :D
If you experience lag/stutter on a fast PC, try to lower one of those settings to reduce the GPU VRAM usage: texture quality, AA, resolution
Watch Dogs can use 3+ GB of RAM on NG consoles for graphics, your PC GPU needs enough VRAM for ultra options due to the lack of unified mem
-
-
Mrkněte na příspěvek jak již uváděl týpek z Commandos Watch Dogs : my "true next-gen experience
Ta scéna z třetí minuty vám určitě připomene bláznivou střelu I,kdy se Frank ostřeluje zpoza popelnice tak na metr s jedním z Havsburgových hochů.Jenomže to byla parodie... -
-
to mě taky rozesmálo....nemrich bláznmivá střela :-)
*13* 25k -
Ta scena byla skvela *15* Frank, to byl kolík!
-
-
Tak jsem se kvůli neustálému kolísání FPS nasral, hodil hru na minimální detaily a jediný větší rozdíl, kterého jsem si všiml, byla snížená vykreslovací vzdálenost *1* Takže jestli máte taky problémy, tak se nebojte hru hodit na low, trochu to zlepší plynulost při rychlé jízdě.
-
Ty uživatelské recky na steam/kotaku jsou boží!!!
Nejlepší je ta, kritizující absenci zvířat ve hře :-D
Jo a taky jsem viděl to video, kde srovnávají technickou stránku věci WD s první Mafií - to je taky velmi úsměvné:
http://www.youtube.com/watch?v=S5t0_WVinF8&feature=youtu.be
Hra mě naštěstí úplně míjí... -
Řeknu to stručně. Bavilo mě to, dohrál jsem to, ale grafika oproti tomu, co ukázali na E3 2 roky zpět, je o pár levelů níž. Pochopím, kdyby to vydali tak, jak měli, ale když už to odložili, mohli dodržet alespoň něco. O optimalizaci ani nemluvím. Podle mě to například AC4 nesahá ani po kotníky a to i graficky.
PS: A to ani nemluvím o kulkách, které když dopadnou na vodu nebo na zem, nezanechají stopu :D. Nebo ať střelím člověka kamkoliv, zemře na 1 ránu. Mohla to být taková bomba po technické stránce a takhle to po*rali. -
Za všechno můžou konzole
-
-
A tohle se já snažím říkat pořád jenže lidi i co sledujou novinky jsou hold ovce. Už když dávali fantastický reklami na novou generaci konzolí se konzolisti začli vytahovat že jejich čínské křápy zvládnou to co pc a nechtěli věřit že je to jen marketingový blábol. A co je ted? Vše jen o kompromisu. Zas budeme mít nekvalitní konzolový porty, ještě že existujou studia jako je war hors, který nehodlaj pc hráče odrbat.
-
za všechno můžou trpaslíci *1* *2*
-
-
stačí pomasírovat ovečky marketingem a úspech zaručen, to že je hra po technicke stránce horší než GTA IV zpred 6 let není duležite *3*
-
-
Někdy si říkám, že je dobré být pirát.. nainstaloval jsem to a hral 1-2 hodinu denně, dýl mně to nebavilo. Jedna vec co se mně líbila a lidi kritizovali je jízdní model. Jenže ten jsem si taky moc nemohl užít na klávesnici. (A gamepad s páčkama jsem sprovoznit nemohl, možná by to šlo přes něaky program, jako u Naruta když jsem neměl Xboxový ovladač..). Pak mi zmizel save z hry. Na opětovné projetí jsem už neměl chuť. Takže to asi tak dobré nebude.
Já hned na začátku nechápal ten přiběh.. já jsem myslel že ta holka je jeho bývalá, a ona to byla sestra..
-
-
To koukám, ja zatím sledoval jen menší problémy zatím jsem od hry dostal co jsem předpokládal jen mě mrzí funkčnost online hraní. Doufám že nadchazejcí patch tyto problémy spraví.
-
to jako kdyz mam 2GB grafiku tak to je malo? *9* a ja myslel ze mi to bude stacit na dlouho kdyz sem ji kupoval
-
Prvni video z watch dogs me celkem nadchlo. Postupne se kvalita s kazdym novym kusem zhorsovala, ale porad jsem dozfal,ze se nakonec vytasi s necim poradnym. Bohuzel, graficky ok tak pred peti lety. Podle mistnich ohlasu to ani v jinejch ohledech zadna pecka neni. Ne, urcite nekupuju...
-
-
a stáhneš si to určitě :-)
-
Mám to na PC a hraju na ulra. Nevím co se ti na grafice nelíbí, je skvělá, hlavně zpracoví vody a deště. A dále bych ctěl vidět jaká GPU by ti tohle před pěti lety utáhla.
-
-
Tak ako dazd a kvapky vody su super, ale voda? tak ta rozhodne nie! *1*
-
-