Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Divné, já to hraju od úterka a našel jsem zatím jediný drobný bug, jinak se mi hraje perfektně.
-
-
Přesně tak,jsem na tom podobně.Jediné co mi vadí je trochu delší úvodní loading,ale jinak se hrou maximálně spokojen, za mě 10/10.Sice příběh je poněkud slabší,ale co třeba takové San Andreas taky nemám bůhvíjaké story a co je to za skvělou pařbu.
-
-
Taky moc nechápu ten hate, ke kterému se tu přidalo už i games. Žádných 6 měsíců na WD čekat nechci. Hrát se to dá už teď. Bugů jsem tam taky moc nezaznamenal. Až na problémy s uplay. Ale naštěstí to lze hrát offline.
Ten kýbl sr*** co tu na to lije games je nechutný. -
Tak to se máte....
Já Uplay, před tím neměl, takže jsem se snažil zaregistrovat v pondělí a problém nastal hned při registraci, kdy jsem se 3 hodiny nebyl schopný zaregistrovat, protože jim stránky neustále padaly. No po té co se to povedlo jsem myslel, že stáhnu klienta a registruji WD (mám verzi od Nvidie), ale problém než jsem mohl stáhnout klienta Uplay musel jsem vytvořit avatara a stejný problém jak při registraci.
Nakonec se povedlo.... Takže jsem i něco málo nahrál,Nějaké bugy sem zatím moc nezaznamenal, ale ovládání mě teda vůbec nevyhovuje
Příběh jak z Bčka 80. let.
Grafika ok, ale mohlo to být lepší
Auta a řízení no docela nic moc, ovládání hrozně divné a poškození tak jen, aby se neřeklo.
Jinak u hackování jsem čekal asi něco víc ne jen držení Q
Ale hra to není špatná, jen to ovládání je otravné takže za mě zatím 7,5/10, pokud se zapracuje na ovládání (klavesnice, myš .... na gamepadu to asi bude dobré) tak 8,5/10
-
-
-
vsadim se ze za 90% problemu je JEN A JEN uPlay!!!
-
-
naprosto nesmyslna "ochrana" ktera nic nechrani! jen obtezuje platici hrace, piratska verze bezi bez problemu (a jeste navic tezi bitcoiny *3* )
-
-
je to celkem ostuda, že tady vydají recenzi na takový titul s takovým zpožděním, když skoro všude s tím ven vylezli prakticky hned...
-
-
a taky na PC verzi? *7*
-
-
mno to nepřekvapí.stačí juknout na logo vydavatele *1*