Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Obávám se že hře nepomůže ani kdyby patch měl 10gb, no to možná ano ale pochybuji že takový někdy vůbec výjde. PC ale co konzolová verze vždyt to podělali na obou frontách.
-
Týmto tromfli aj PC launch GTA 4 *1*
-
-
tojo tohle nejede i na konzolich *1*
-
-
Porovnanie watch dogs a prvej mafie
https://www.youtube.com/watch?v=S5t0_WVinF8
Až rozum zastáva aký "pokrok" sme zaznamenali :D
Ten rus má na jewtube viacej dobrých porovnaní, dobré je aj GTA III vs watchdogs :D -
-
tak to je uz sila *8*
ale rataj s tym ze wač dogs nie je o autach ,ubisoft sa obhajoval ze sluzia skor len na presun nez na blbnutie ako gta.
:D ale zas to odflaknutie grafiky to uz je o inom, ked 10 rokov stara hra vyzera lepsie jak najnovsie -.- -
-
pridaj, prvá mafia vyšla 2002
-
-
obrazne povedane tych 10 rokov :) jasne ze mafia je viac
-
-
-
Neuvěřitelné, že Danův smysl pro detail oceníme ještě po 12 letech. A to věřim, že tehdy ani neváhal, jestli má cenu tam tyhle věci dávat, nebo ne.
-
To víš...pokrok prostě nezastavíš *7*
-
Tak toto je Damy a Pani uplne smutne! hlavne,ze sa pri otvorenych svetoch stale chvastaju ich rozlohou, jak keby to niekto vyzadoval, ale takeot veci, aby sa tam clovek citil jak v realnom svete kaslu, jedina next-gen vec je asi ten kabat (Tomovi sa nevlnil) ale to bolo tiez pred 12 rokmi...
-
To je masakr. :)
-
tu je vidiet ako sa v Ubi vysr..na detaily.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs pobavilo tiež :D
-
-
Jak tak koukám na ty videa Mato, bude to chtít opravdu patch minimálně 10 GB *15* ještě že jsem tu hru v alfa verzi nekupoval... počkám si.
-
-
no ani to nepomôže, hra je špatná už od jadra *6*
-
-
-
-
To porovnání s Mafii se mě moc líbí :D Jsou to všechno detaily, ale detaily dělají uvěřitelný svět.
-
-
veru veru, ako sa hovorí zlaté české ručičky :)
-
-
-
Mám Intel Core i5-3570 3.40 GHz, 8 GB pamět, Radeon HD 7800 a hra šlape na ultra detaily parádně, jen při západu slunce se občas zadrhne, ale není to nic co by ovlivnilo hratelnost, jediný co mě sere jsou poldové a bonzáci co je pořád na mě volaj :D .
-
-
Můžes přece si vyrobit rušičku a přerušit jim jejich mobilní spojení *4* , poldum se ujede ok stačí je nechat zlikvidovat provozem nebo jim nechat spadnout most před nosem.
-
-
já bych řekl, že na to, co hráčům nejvíc vadí - technické nedodělky - patch stačit nebude...
-
tahle hra je pro me poslední kapka pc u me konci nejdrív wolfenstain a ted tahle hra musel sem si to koupit na ps4 na pc to je nehratelný a to nemam zadnou pastiku
-
-
promin ale obe hry sou piczovinky, nevim kolik ti je nebo kolik mas odehrano a nakolik se nechas zmasirovat hajpem, ale Call of wolfenstein je poste hooodne slaba hra pro trosku narocnejsiho hrace, zase te to vede za ruku jako dementa (spousta lidi oceni), animacka shot shot animacka shoot shoot animacka shoot shoot, k WD raci bez comentu, rozhodne nic, kuli cemu by stalo zato dělat nějaký velký zavěry IMO... ale pokud to takhle vidis, tak si nejspis idealni adept na konzolku, nic ve zlym (jen podotknu, ze PC je kralovska platforma :D )
-
-
Jn královská platforma blbů, asociálu a všemožných fanatiků...
-
-
A konzole pro partu pubertalnich uchylaku s lejnem misto mozku. No a ted si vyber *1*
-
-
-
a? pre mna za mna si bez kupit aj tablet kvoli angry birds *8*
-
Tak to ti to trvalo dlouho zjistit co ostatní vědí už dávno...
-
Mám stejné myšlenky, že se zbavím deskopu, to co předvedl Wolf a víceméně WD je hrůza.
-
-
No chtělo to nový ovladače na grafarnu ale jinak v pohodě
-
-
takova drobna glosa:
bohuzel je smutne, ze pruse*y a lenost optimalizace vyvojaru her musi zehlit vyvojari ovladacu na urovni firmware... nerikam ze jejich kody jsou bez chyby, ale prece jen herni vyvojari maji danou platformu s nejakou specifikaci, protokoly, instrukcni sady procesoru atp. a nejsou schopni a ochotni se ji prizpusobit... misto toho aby kazdy vyvojar specificky upravoval hru pro dany HW (resp. skupinu, nerikam pro kazdou GPU zvlast) tak support HW dela praci za ne a on sam upravuje FW pro stovky jednotlivych specifickych produktu ktere ji vyuzivaji... je to nesmysl... vyrobci MB a CPU taky nevydavaji po kazdem vydanem programu specificky firmware aby vytezil z jednotlivych programu co nejlepsi vykon... *7*
-
-
Chtěl jsem napsat Hate o tom jak je ta hra špatná. Protože ona je špatná. Má skvělé stránky ale není to hra o které jsme slyšeli měsíce. Ale nakonec jsem se rozhodl být v klidu.
A proto vám povím jen jeden vtipný fakt optimalizace Watch Dogs.
Víte jaký je rozdíl mezi nastavením low a ultra? Co se skutečně změní v config souboru?
Žádný.
Nezmění se EnvironmentQuality. Nezmění se PostFxQualityTextureQuality. Jediná věc která se v Nastavení změní je SuperSampling - AA a GeometryQuality. Tedy hra vypadá hůř ale dopad na HWnároky není žádný. Pokud se vám ta hra seká na ULTRA bude se vám sekat na LOW. Tečka.
A teď k vyjádření technické podpory. Protože v tom spočívá skutečný vtip. Zhruba přeloženo "dnešní generace moderních grafických enginů bohužel má jisté minimální HW nároky které nejdou změnit."
Vtipné.
A přitom mi v config stačilo například napsat TextureResolutionQuality="Low". A voala fungovalo to. Šlo to nastavit. A FPS šli nahoru.
Ptám se tedy. Nejsou tedy next-gen HW nároky tak trochu schválně? Faktem je že ta hra s tím jak vypadá by neměla být tak náročná. -
-
No právě.... Doufám, že jsi jim hned odepsal co za krávovinu ti odepsali oni.
-
Bohužel to tak je a není to poprve. V Ubi už jsou tak oblblí, že si vážně myslí, že PC hráči jsou stejná skupina lidí jako konzolisti. KONZOLISTI ČTĚTE DÁL. Nechci říct že jsou konzolisti idioti, ale přeci jenom většina konzolistů ani neví, že program se skládá ze souborů. Pro ně je program prostě ten obrázek co jí zapne.
Já si to snad "pořídím". Už jenom abych věděl, jakej šit nám dneska servírujou. -
Jasně že to tak je, oni si myslí, že jsme volové....
-
-
Když se kouknu va grafickou kvalitu, tak je to o dost kvalitnější port než nový Wofl.
-
A dokud bude ve velkém fungovat systém předobjednávek, tak se tohle bude dělat.
Občas si zkouším představit jak by tento průmysl vypadal, pokud by zákazníci zásadně vyžadovali buď demoverzi nebo minimálně záruku od vydavatele, že to co dostanou je opravdu to co bylo k vidění řekněme v posledních třech týdnech marketingové kampaně (pálím od pasu, tahle záležitost by musela být ošetřena lépe).
Výsledek? Pořád stejný marast, pořád stejné pokusy o šmelení zákazníka, ale přeci jenom menší manévrovací prostor pro vydávání beta verzí.