Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby se pulka penez co sel na PR hype za posledni 3 mesice vrazila do testu, oprav a optimalizace tak to mohlo bejt jak z partesu... chapu ze po tom pulrocnim odklade potrebovali ozivit zajem ale presne ta pulka toho PR by bohate stacila... od urcite chvile to stejne tak akorat lidi s*alo *7*
    • kdyby... ale taky by meli mensi zisk, ten hajp za desitky milionu se jim vyplati, zas tak blby nejsou, si to spocitaj...
      • A myslis ze takhle ho mit nebudou? Tak z prvni vlny uravli nekolik zakazniku na sladky kecy... a mraky tech kteri si pockali na vysledek uz ted budou lakat podstatne hure... ja osobne se na hru celkem tesil, ale pak mne zavalili takovym mnoztvim materialu ze jsem celkem ztratil zajem... a ted jeste vidim vysledek... ted budou pul roku patchovat a vrazet dalsi prachy do PR o opravach a vylepsenich aby ulovili dalsi lidi ktery ted akorat odradili...

ve vysledku to muze byt z pohledu prijmu a vydaju nakonec uplne na stejno, ale skody na verejnem mineni lze zapocitat jednoznacne do ztrat... (navic jsou pitomy, deje se to dnes a dene a oni se z chyb ani svych ani cizich ocividne nepoucili)
        • Jakypa verejny mineni ... priste stejny ofce vykesoujou dalsi $$$ za jeste horsi a zabugovanejsi vytvor ...

Asi si du dle mistnich nazoru sosnout warez verzi ... kdyz nic jinyho tak bude fungovat.
    • nakone stacilo by vydat hru bez uplay a nebyl by vubec zadny problem
  • Pokud se clovek fakt podiva na ty videa na youtube tak ma jasno ze watch dogs je totalni chujovina. Animace behu z AC taky nema chybu. *1*
  • Len aby takto nejak nedopadlo aj The Division...
    • oktavius66
      No to ani neříkej ve srandě... *9*
  • www.youtube.com/watch...EA4Hxs. Ta scéna z třetí minuty vám určitě připomene bláznivou střelu I,kdy se Frank ostřeluje zpoza popelnice tak na metr s jedním z Ludwigových hochů.Jenomže to byla parodie...
    • Mato1987
      nedávaj za youtube link bodku
    • Pardon.Je to z dvojky.Havsburgových hochů...
  • Vývojáři podle něj odvedli fantastickou práci. *1* Tak a ted tu o Jenickovi a Marence *1*
    • Mato1987
      čo je ale fakt humorné a zároveň smutné, že si to aj samotní vývojári myslia :D viď twitter jendého z vývojárov, čo mal na starosti technickú stránku hry :D
      Sebastien Viard @SebViard · 5 h
      And finally, our PC progs are also currently working on a patch to improve your experience thanks to your reports, stay tuned :) #WatchDogs
      Making an open world run on NG & CG consoles + supporting PC is an incredibly complex task, the team did a fantastic job. Congrats guys! :D
      If you experience lag/stutter on a fast PC, try to lower one of those settings to reduce the GPU VRAM usage: texture quality, AA, resolution
      Watch Dogs can use 3+ GB of RAM on NG consoles for graphics, your PC GPU needs enough VRAM for ultra options due to the lack of unified mem
  • oktavius66
    No upřímně řečeno já se na tuhle "pecku" těšil jako malý kluk, ale nějak mě to... nebaví. Možná je to tím, že mi nesedí styl hratelnosti. Graficky to ujde, ale žádná pecka to opravdu jak nám ukazovali není. Hraji to na MEDIUM a vše jede plynule, ale jakmile to dám na HIGH až ULTRA, tak se to začne neskutečně trhat. Přitom tam ani nevidím žádné rozdíly. Možná stíny a pár dalších menších věcí. To už i ten Wolfenstein The New Order mi jel bez potíží na ULTRA. No jsem zklamaný. Zatím z 5 misí se mi líbila pouze jedna a to ta úvodní. Mám odehrány asi 2 hodiny a už se mi do toho nějak nechce... Spíš zkoumám terén, protože se mi ty mise zrovna moc nelíbí. Ale ještě to zkusím, snad se to zlepší.
    • sem měkkej, je mi tě doopravdy líto...
    • karlman.hajsky
      Ty mise jsou dělaný na styl alá Assassins Creed. Na jednu stranu mi štve, že se s tím Ubisoftu vůbec nes*ali, a na druhou stranu se mi AC mise vždycky celkem zamlouvali a to i když se v nových dílech neustále kopírovali. Nevím asi mi pro pobavení bohatě stačí zajímavé prostředí v otevřeném městě a trocha toho parkouru.
  • Mám Watch Dogs, mám je na ultra úrovni a jedou naprosto v pořádku, jediné co blbne je UPLAY, ale Watch Dogs se da hrat i offline, tak nechápu, kde je problém :) Jsem s tou hrou naprosto spokojený :)
    • tak pro to existuji 2 vysvetleni, bud mas 16GB ram a 6GB vram, no a nebo pro tebe "naprosto v poradku" znamenaji veci jako stuttering, 25fps, apd.
  • Skôr ma hnevá to , že tieto "nedorobky" sa už stávajú nebezpečnou pravidelnosťou u AAA titulov.
    Mali by menej ukazovať údajne "vychýtavky", a čo všetko údajne ich hra dokáže oproti tým konkurenčným, keď to potom nie sú schopní implantovať do hry tak ,aby to fungovalo. Menej je niekedy viac, hovorí jedno múdre príslovie a zdá sa , že začína platiť aj u hier.
    • Jack1947
      Hele, to se stalo snad poprvé aby takhle dodrbali (ještě odkládanou) hru. Ano, měli by se vykačlat na blbosti co stejně ve finále ve hře nebudou a zaměřit by se měli na to aby to nevypadalo v dnešní době tak hnusně o přehnaných nárocích ani nemluvě.
      • no me napada napr takovej Rage a z novejsich treba Thief, vic o tom premejslet nebudu, ale tech her budou spis desitky, nez žádná
        • Jack1947
          Jasně, ale poprvé se jim povedlo udělat nejen optimilizací ale hlavně i technickou stránkou poměrně odfláklou hru. Snažíc se to opravit nějakým pofidérním patchem. TO je k smíchu.
  • Mart9
    Já mám takovou radost, že je to hra na h o v n o *1* *1* Opravdu nečekané *15*
    • Aby sis nestříknul.
  • Ciste k uplay... je vcelku jasny, ze pokud jim kolabuje login do uplay, tak to je GLOBALNI a ovlivni to VSE, k cemu je treba prihlaseni pres uplay.
    Ale tohle se jim fakt stat nemelo... Takovyhle podceneni autentizacnich serveru je amatersky.
    • tohle je presne to na co VSICHNI odpurci uPlay od jejiho oznameni upozornuji!!!! ubisoft si muze pouze jedinou veci napravit reputaci uPlay navzdy ZRUSIT predtim vydat na vsechny dosud vydane hry patch ktery je upravy aby fungovaly bez nej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit