Přejít na výpis diskuzí
Peklo s Diablo III přišlo... a zadupalo servery
15.5.2012 | Aleš Smutný
358 příspěvků
-
Tohle dělalo už betě eror37 atd. To si Blizzard nemohl ošefovat servery a zátěž?! když věděli, že D3 bude hrát tolik lidi?! Na torrentech je už verze, ale zatím bez cracku, tak pujde potom hrát v klidu oflline single. To je největší poděl, když chce někdo hrát jenom single a stejně mu to bude házet erory, protože i kvůli singlu musí být online.
-
-
Na torrentu může být verzí klidně 50. Plnou verzi si může kdokoli stáhnout z battlenetu (nebo odkudkoli kde schrastí klienta).
-
-
je mozne ze na ten torrent to umistil sam blizzard, aby tim odlehcil svym serverum
-
-
client jede peer-to-peer
-
lol
-
-
-
Pokud ti házi error37 máš nastavený americký server, zmeň si to a pojedeš v pořádku.
P.S: Diablo III nikdy nepůjde hrát offline!!!!!Už se vzpamatujte a smiřte se s tím, že to upirátit nejde..... -
-
Noo ja co som skusal Moege emulator tak jedina cesta vedie asi tadialto, teda ziadny crack ale emulator servera. Problem je ale to, ze potom to uz nie je Blizzard Diablo, ale Moege Diablo. Ja si kazdopadne idem poobede po original a beriem to tak, ze ak sa nebude pacit tak tych 50€ venujem Blizzardu za Diabla 2 ktoreho som roky hral "neoriginal" *4*
-
Ja to ještě nemám. Vyjadřuju se jen k tomu článku, že to full verzi hazí zase ty errory jako v betě.
P.S: Nikdy neříkej nikdy. Všechno jde.. Hackeři nebo crakeři ti prolomí a zprovozní všechno. A aspon to pro ně bude větší výzva. -
-
Zprovoznit zprovozní, až ukradnou kódy na tvorbu servrů, ale nikdy to nedosáhne originálu.
-
-
Tvl, tak teď jsem z toho jelen, jaky bude rozdíl mezi cracklym singlem a originál singlem.
-
-
Na principu wow to určitě bude. :-)
-
taky ze Blizzard si vymyslia ze spravia nejaku zmenu a od tej sekundy je tam rozdiel.
-
No pokud to bude na principu WoW, tak prostě někdo nejprve musí ukrást kódy na tvorbu servrů, vytvořit emulátorem kompletní svět Diabla III a poté spustit server, kam se s "ukradenou" hrou dostaneš. Crack jako takový nebude potřeba, nic se nebude přepisovat, prostě se budeš ale moci vytvořit na "ukradených" servrech, které nespadají pod Blizzard.
-
-
-
-
upirátit jde všechno..
-
-
Upirátit ano, hrát ne. Alespoň ne verzi D3 od Blizzardu...
/thread -
hm smula tohle ne.
-
-
ale to víš že bude, jen někdo musí p o d ě l a t (ukrást, proč je poděl zakázané slovo?) serverovou část od activisonu, jak se tomu stalo u wow... sic to bude stát za starou bačkoru, ale stejně se najdou miliony šílenců kteří budou rádi i za toto
-
-
Ale to už není craclá verze, to už prostě někdo vytvoří zcela "nový" server, který ale nikdy nemůže dosáhnout kvality originálu. U craclých her naopak mnohdy craclá verze překoná necraclou verzi.
-
-
A proč by vlastní server nemohl překonat originál? Záleží jakou cestou se vydá, pokud kopírováním originálu tak určitě ne. Ale může se vydat cestou vlastní, která může připadat některým hráčům lepší...třeba by mohli vyměnit tu parodii Diabla Lady of Terror a dát tam skutečného :-D
-
-
Hezká teorie. Můžeš se do doho hned pustit. Gl & Thx & Bye.
-
-
-
-
Hej hej a teraz tu o cervenej karkulke.
-
-
Co to žvaníš? O tom, že Diablo nepůjde carcnout? Znáš Darkspore? Podobný princip jako Diablo III, musel by jsi vytvořit server pro Diablo III jako jsou pro WoW, už to chápeš? Diablo nemůžeš hrát offline ani kdyby jsi prosil všechny svaté!!!Tedy pokud nejsi takový borec jako Cody, ten dokázal, že i WoW jde "hrát" offline (ironie)
-
Proč. Vždyť má pravdu. Bylo to řečené stokrát a ještě asi bude ale dokud nebude emulovaný server, nebude D3 pro warez. A ani poté nejspíš nebude plnohodnotné. To bych se raději poptal lidí co koupili a zažádal si od nich o Guest Pass.
-
-
-
No nevím, s crackem to asi nebude tak slavné. Je pravděpodobné, že se hodně věcí vypočítává na serveru a to jim cracknout nějakou chvíli potrvá...
-
-
Kurňa ja bez problémově hrál od 6 ránna a pak mito spadlo teď když se přihlašuji naskakuje mi ERROR 3006 ale až u poslední fajfky :-)
Kua doufám že se to rozjede! -
Hura jdu do hry :)
-
Ahoj neměl by někdo volnej guest pass docela bych to rád zkusil než si to koupim.
Kdyžtak můj mail maximooo@email.cz, udělate mi radost *14* -
-
D3 by melo bejt za mesic do 13lvl zdarma neco jako byla beta
-
:D
-
-
Porad Dialblo 3, diablo 3 a za 5 hodin je to dohrany (podle bleskovky)... tak co je toto za hru? I ten Portal 2 se hral o hodinu vic...
-
-
To bych tě teda chtěl vidět *1* Asi jsi superman *1*
-
Blbost... moje postava má nahráno cca 4 hodiny a jsem teprve na začátku aktu 2 na normal.
Jedu sice "piánko", ale pouze po dějové lince... nevlezl jsem do jediného zbytečného dungeonu a mapy. Kdybych měl projít všechno a řešit i všechny boční guesty, bylo by to tak 2x tolik času.
Věřim, že D3 se na normál za 5 hodin udělat dá... ale s postavou, co ho už jednou projela a jede vyloženě bod po bodu nebo u nějakého totálního rychlíka, co ze hry nic nemá.
A i kdyby to tak bylo... je tu par režim Nightmare a Hell a několik dalších postav. Za sebe zatím mohu jasně říct, že D3 bude pravděpodobně delší než D2, takže na tohle bych nenadával.
Spíš mě sere ta nutnost online... včera jsem si večer vůbec nezahrál. Taky hrozné lagy... 2x jsem už při lagu zemřel a jednou byl odpojen. Hra se taky velmi zjednodušila. Po smrti následuje autoload místnost vedle (a -10% durability předmětů v inventáři, což je asi tak -100 goldů, které vypadnou z prvního monstra). Hra už kompletně sama řídí postavu, žádné přidávání atributů a vybírání skillu. Žádné svitky identifikace (dělá sama postava), žádné townportaly (dělá sama postava "zadarmo")... už chybí jen, aby se sám vybíral equipment a je to plošinovka :-(. -
-
Potvrzuji :).
Za svého barbara level 16 mám nahráno kolem 10 hodin a jsem na začátku 2 dějství. Všechny mapy přez které jsem šel jsem chtěl mít 100% odhalené a prolézal jsem všechny podzemí a plnil všechny vedlejší úkoly. První dějství mi tak přišlo docela dost dlouhé, delší než v D2 :) -
jj obtížnost šla hodně dolu když jsem chcip v D2 tak mne to stalo na normal 20K *1*
-
-
Ad obtížnost:
ze začátku jsem si také říkal že je to nějaké moc jednoduché, ale třebas už boss na konci prvního dějství mého barbara krapet potrápil, zadařilo se až asi na 3tí pokus, už jsem si říkal "že já si nevzal nějakého střelce/kouzelníka" :D :D a mobové v druhé kapitole už maj trochu tuhejší kořínek a dávají větší šlupky. Navíc když se k vám připojí další hráči obtžnost nepřátel docela stoupne, pokud máte v partě lidi co sou trochu underleveled tak se docela zapotíte (stačí pár úrovní rozdílu) ... př. já barbar lvl 12, připojil se mi do hry kámoš s postavou lvl 6 a kempoval ve městě, moby které jsem předtím zabíjel na 5 ran vydrželi najednou nejméně 4x víc. -
20 tis ktere v podstate nemely vyuziti? V diablu 2 bylo jedno jestli penize mas nebo ne, v diablu 3 maji konecne penize hodnotu, skilly si vybiras sam, respektive zpusob jakym skill funguje, konecne udelali system, kde je opravdu jen nekolik skillu kde muzes customizovat jejich funkce, celkove je diablo III daleko daleko propracovanejsi, za me nejlepsi hra, kterou jsem hral za posledni 20 let co hraju hry
-
-
-
-
tak pod ERROREM 3006 se mi nejde připojit pouze na EUROPA server ale na ostatní mi to jde kua ! ale já chcu na EVROPU mám tam barbara na 13 LVL
-
-
Problémem je bohužel někdy to, že Vy Slováci máte problému už i se Sc II. Nevím proč, neber to jako urážku, ale občas si Battlenet myslí, že jsi Asie a pak zase Evropa. Ale blbne to tak jenom u Vás.....
-
-
veskoslavova odborná technická pomoc S.R.O. hele platí tě vůbec zato?
-
-
Kéž by. Ne, ale kdysi mě platili za odhalování chyb ve hrách:)
-
-
nebudu ti lhát to by mě bavilo
-
-
Jako jo e to zábava, ale pak už to znáš nazpameť jelikož dostáváš jenom daný úsek, kde hledáš případné chyby.
-
-
-
-
Kdyby Blizzard nevymyšlel ty kokot*ny jako online single apod. Tak si každý hraje a nikdo se nerozčiluje a jedno z jakého kouta světa by si byl.
-
-
"Kdyby Blizzard nevymyšlel ty kokot*ny jako online single apod.... "
Tak už je teď D3 na torrentech a další týden tu máme nahackované itemy, editory, trainery. Ne, díky. -
Mě vyhovují online hry od Blizzardu, nikdy mi neblbly, vždy šly, servry když měli odstávku, tak byly náhradní. Kdo tohle neumí dělat je Ubisoft se svou ochranou MRD.
-
-
-
-
Tak a na wareze už je že Install. Wait for Crack, škoda že ten klon WoWka ide mimo mňa.
-
-
no to je logicky, je to plna verze ale nema seriovy cislo, ze. crack nebude.
-
Na crack můžeš čekat do skonání světa.....
-
-
skidrow už maká na emulátoru serveru, a tá výzva na ktorej si grupy nahonia triko:
To je tá gruba čo crackla Diablo III! To si nenechajú ujsť, rečí o nemožnosti obídenia ochrany sme už počuli, od solidshieldu až po starforce who next?
*2* -
-
Na co je mi emulárot, když nedosáhne kvality hry. Existují desítky emulátorů WoW, ale neznám žádný, který by se přiblížil originálu. A u DarkSpore neprorazil Skindrow, Reloaded ochranu ani po roce. A ta hra jede na stejném principu jako Diablo III. Navíc to, co popisuješ není klasický crack, ale defacto vytvoření zcela "nové" hry.
-
-
Samo ze to pujde, ale bude to stat za stejnou backoru jak freecka na wow.
-
Nesouhlasím s tebou. Proč myslíš, že emulátor nedosáhne kvalit hry? Co tak vím, tak jejich servery řídí logování, AI, nějaké to generování předmětů, atd. S logováním problém mít nebudou, AI těžko bude problém, když má za úkol pouze jít na tebe a nechat se zabít a generování předmětů pro ně taky nebude problém. DarkSpore není cracknutá, protože ta hra žádné skupině za to nestála. Ta hra vyhrála tím, že byla nezajímavá a proto nestojí za žádné úsilí. V případě Diabla 3 je situace jiná. Tohle je pro skupiny neuvěřitelná výzva už jen tím, o jakou značku se jedná a jakou "neporazitelnou" ochranu má. Já věřím tomu, že Diablo 3 zprovozní a výsledek bude od orginálu k nerozeznání. Tak či tak je mi to fuk, zítra si jdu do obchodu pro krabičku s medailonkem a po zkouškách se zamykám do pokoje. Jen mi vadí tyhle řeči, že to prostě nepůjde. Ono to půjde, na světě je spousta schopných lidí.
-
No release od Skidrow uz je asi pul hodky venku, a udajne funkcni. Jen tak pro info, ja to teda nezkousel, ani nebudu, budu kupovat origo.
-
to niekto hrá? LOL
-
to je zybtecny popisovat o co jde tomu volovi-trolovi. jeho mozkova kapacita se vycerpa kdyz do ni ulozis 0.
-
-
ty musis bejt vazne dementni. Nechapes koncept hry ? to proste nejde cracknout.
-
-
ved si pockajme na vyjadrenie v komunite, ked sa im to nepodari tak ok, nemusis verit Blizzardu ako pismu svatemu :)
-
Mňa multikulty fičúry netankujú, neboj ja to sťahovať nebudem, mňa wowko netankuje, ja sa teším na reštart BG *5*
-
-
-
-
že Diablo III preload verzia :D :D
-