Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stream z Hellu:

http://cs.twitch.tv/justw8
    • jj ted dali skeleton kinga a prislo mi to docela v pohode. Levely 51, brzo 52.
      • Teraz umieraju ako o zivot
        • MrSanta
          *15*
        • zajimava hlaska.. *15*
      • No a teď vymřeli všichni...klidně i několikrát :) takže fajn :) Jen nechápu jak se tam oživuje...nějak se tam celou dobu zvedají uprostřed bitvy...
        Jo a konstatují, že jim to přijde moc těžký a že to není dizajnovaný na hardcore... Tzn, jak jsi říkal...neznají to, takže umírají, což mi přijde správný...
        • no tez se mi ta obtiznost zacina libit, nejak to pritvrdilo ;-)
        • Spades
          Mas tam system checkpointu, kde se objevis, kdyz zemres. Pro me je toto docela zklamani, protoze jsem mel rad to, ze kdyz remres a nemas TP, tak musis holt chodit znova - nikdy jsem nevypinal hru abych si vzal postavu, protoze to nebylo ono
          • jo takhle...já to tu mám v mizerný kvalitě a nějak jsem si nevšiml jak to vlastně dělají...
            Teď se jim to tam hodilo, pač vlezli do jeskyně a honili je tam nějací pavoučci, kteří jim ale dávali pěkně na frak :) Jak už někdo zmínil...umírali jako o život...znova :)
            • Spades
              Kdyz si remrel, objevil ses ve meste. Ztratil si procento penez a XP, vypadli ti vsechny veci a penize co si mel u sebe. Musel si dojit pro postavu a vzit si veci, popripade prachy. Kdyz si vypl a zapl hru, tak se mrtvola objevila u tebe.

V singlu sem si vetsinou hazel TP pred bossem, jinak v parte ti vzdycky nekdo TP hodi
            • Nevíš náhodou jak o bylo ve dvojce? Už si na to nepamatuji...tam jsi snad vždy běžel, ne? Akorát ti parťák mohl hodit TP...
            • Spades
              tak ted sem si vsiml, ze kdyz nekdo chipne, tak staci, kdyz nekdo z party mimo combat klepne na hrobecek a resne vas to na miste smrti
      • Teď tam chcípaj docela dost...
      • Taky jsem si to pustil a většinou jim to jde v pohodě. Ale měli tam teď pár championů, kteři jim dali docela zabrat a taky tam i umírají (většinou ta kouzelnice, či witch doktor)... Holt uvidíme...dá se předpokládat, že to bude podobné jako v D2 a championi a rare budou nejtěžšími soupeři.
        No ale líbí se mi to i tak, musí se hýbat, je to akční a něco se děje. A je to zatím první akt jsem opravdu zvědav jaký to bude na inferno
  • Jeeeezis dalsi dil tyhle hry *1* a ted se do me pustte
    • kostejnesmrtelny
      Takovejch už tady bylo.... *6*
      • hlavne ze ty si ich vsetkych skomentoval, pravda ;)
        • kostejnesmrtelny
          Všechny ne, proboha. To není v lidskejch silách. *1*
  • Ataker
    Ještě to ani nemám doma mám to z Xzone, ale už několik měsíců předobjednané, takže s Diablem 3 dneska počítám a jestli né! Toš *16*
    • septicflesh
      xzone je peklo
  • uz se downloader konecne zavrel sam snad se tam nenadobi jina chyba kvuli toho ze to davam do compu uz na druhy pokus preji vsem strastlivcum prijemene hrani
  • Od půl 1 ráno se šlo nalogovat a hrát úplně bezproblémů.
  • ne a co sem asi psal vcera ? a vsichni me minuskovali. Muhehe. jste jelita hloupy.
    • Ještě, že ty jsi jelito chytré... :)
  • User score na Metacritic 3.6? co se deje? to je to tak spatny?
    • No da se to pochopit, lidi sou na to nateseni a neslo se jim pripojit. I kdyz ted vetsinou uz pisou ze je vsechno v pohode, porad se najdou takovi co maji problem s instalaci, stazenim hry, pripojenim nebo padanim. A ti asi hodnoti ;-)
      Podle me to nejsou trolove, ale rozumna reakce na skutecnost, ze jednoducha single rubacka je napojena na servery, a diky tomu (nekomu) nejde poradne hrat.
    • Veskoslav
      Metacritic už nikdo nebere vážně....:(Předtím se to dalo, ale ty desítky trolů, co tam jsou a schválně snižují scóre hry.
      • Asi mate pravdu no kdyz k tomu nekdo da 2 a napise worst first person shooter :D
    • life28
      nie, drvivá väčšina dala 0/100 lebo im padal server
    • Ringwraith
      Nízká hodnocení na Metacriticu se staly způsobem jak vyjádřit svou nespokojenost s nějakým aspektem hry. Asi každému je jasné, že hra není na 1/10, ale stejně 1/10 dá pokud se mu na hře něco nelíbí.

To a taky pár trollů.

No a fanboyové a PR vydavatele pak můžou tvrdit, jak jim metascore ničí jenom zlí trollové.
  • Vlastní článek nebo Google translator?
  • Ja tam byl v 00:10... Nemam duvod brecet a trollit fora :P
  • Koukám že YouTube je plný live streamů z hraní Diabla III které ale končí takhle: http://www.youtube.com/watch?v=ZbtekCpQWWU
    • Hairy_Ass
      V pohodě jedou třeba tihle: http://cs.twitch.tv/nl_kripp/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit