Přejít na výpis diskuzí
Peklo s Diablo III přišlo... a zadupalo servery
15.5.2012 | Aleš Smutný
358 příspěvků
-
error 75 to je moje dnešní hraní po lognutí do hry xD pecka
-
Nechapu, proc tam neni queue, jak na wowku atd. pekne by to logovany lidi poskladalo a nemuseli by cvakat ctrl+v a enter a vyhaluzit volny misto... *15*
-
me hra hlasi pri instalaci error 108 takze si nedelam valne iluze asi si pockam par mesicu nez to bude fajn a vratim se k D2
-
Já jsem většinou byl zvyklý objevit komplet mapu a prošmejdit všechno, co šlo, tak uvidíme, jak to bude s tou hrací dobou, ale i třeba níže zmiňovaných 10-15 hodin by mi přišlo hodně málo na takovou hru, tak doufám, že to nebude pravda.
-
-
Zeptej se po víkendu...Poté už bych mohl vědět, jak dlouho mi normal zabere :) A jinak...také prolejzám vše řadou, poslouchám journal, každý rozhovor apod. Ale blbě se to odhaduje, když znáš zatím jen zlomek celé hry... Pokud jsi někdy hrál D2, tak by ti to prý mohlo trvat přibližně stejnou dobu (možná o něco delší...).
-
No na Hell tak 200 hodin:-D
-
-
neverim, hell sice nebylo v D2 uplne izi, ale kdyz clovek vedel co dela, slo to projet docela rychle.
-
-
Je to tak...když jsi hru znal, tak Hell opravdu nebyl tak hroznej. Většinou ti tam zatopil nějakej rare s schopnostmi který jsi nezvládal, či případně když se jich sešlo více najednou, tak to někdy opravdu bylo peklo. Ale naštěstí jsi se těmto soubojům mohl častokrát vyhnout.
V D3 se Blizzard chlubí obtížností Inferno, kterou jim prej ani nedokázali všichni v týmu hrát a proto si poté na jeho testování vyčlenili skupinku těch nejlepších... Holt ale uvidíme, zda bude Inferno doopravdy tak těžkej... Osobně se bojím aby tam nebyl nějakej velkej 'gear check', jako existuje v WoW a doufám, že pokud bude hráč hrát inteligentně, tak to bude možné procházet i bez nejlepšího vybavení. -
-
No krome tech bossiku co te zabili spis nahodou (treba lightning enchanted vs. melee postava) byl v D2 problem asi jenom Duriel, ten mohl zabit nez se loadnula obrazovka ;-) V datadisku pak asi ti tri barbari, ale moje javazona proste prehodila javelin za burizu a ustrilela to navadecima sipama.
S infernem tezko rict, spis to budou reklamni kecy. O hell obtiznosti D2 tez vykladali ze "wasn't meant to play solo", holt jim clovek nesmi vsechno verit. A to ze tam tedka lidi chcipaji: jasne, neznaji hru a maji prd vybavu ;-)
-
-
No myslím že uplný hodnocení to nedostane ta grafika už se probírala dřív že je zastaralá.
-
-
Já bych ji z nějakého úúúúplně neznámého důvodu datoval k roku 2004 :-DD
-
-
-
-
-
Tak jsem kouknul na jedno videjko ze zabíjení bosse na Hell a je to fakt prostě jenom WoWko bez otevřenýho MMO světa. Lidi co říkaj, že je tohle nejlepší hra ever, hráli jste WoW? Na top úrovni? Nevidim rozdíl (krom toho, že nepotřebujete 40 lidí ale 4 nebo 1).
-
Po čem to běhá ta postava?to je tam nablito?nebo napodobenina trávy..
-
-
codiot...
-
-
Viděl sem stream z Act 1 Hell a řeknu vám, to jsou jatka... a to nechci vidět Inferno.
-
mimochdem - pri digitalni verzi se downloader zavre sam nebo mam pockat? Hra je stazena (uz to delam na druhy pokus) nekdo t USA psal ze downloader nechal zapnuty skoro hodinu pote co uz mel D3 stazene docela se bojim dat cancel protoze soubory ktere se stahuji nemusi byt uplne (respektive chybi par mega ) a muze to pad delat s prominutim bordel pri inslalaci - navic podle of. for se musi i par slozek smazat neco resetovat atd - kdo ma digitalni verzi at mi pls poradi dik
-
-
Tak ono to po stiahnuti este konvertuje tie 3 najvacsie MPEQ (ci ako sa volaju) subory. Cancel nedavaj, len pockaj, kym to cele prejde. Mne to trvalo tak 15 - 20 min po skonceni stahovania.
-
Co si pamatuji, tak se zavře sám, či ti dá nějak najevo, že už skončil. Poprvé co jsem to stahoval, tak se mi stáhnul na 100 procent a tam furt něco dělal. Já musel jít, tak jsem to vypnul a ono už mi to poté znova nenavázalo :/ Takže jsem to vše smazal , dal stahovat znova a nechal zapnuté dokud se mi doopravdy neukončil. Nic jiného jsem dělat nemusel (ještě byl problém v tom downloaderu u evropské verze, ale pokud máš downloader stažený v posledních dnech, tak se tě to netýká)...
-
-
Uz aby vysel torchlight2, bude vetsi sranda
-
Uz dali Korejci Hell? *13*
-
-
To sotva:)Zase nejsou zcela roboti:)
-
-
No na cs.twitch.tv/justw8 jsou tak v pulce. Bohuzel jak sem psal vys ted cekaji, az blizzard pusti tanka do hry. Ale kdyz si vezmes, ze prvni den daji normal, nightmare a minimalne pulku hellu, bez vybavy a znalosti hry, zase tak tezke to nebude.
-
-
Korejci nejsou lidi, oni tím žijou, to nemůžeš brát jako normální lidi. Podle mě mají nastudované z dostupných mateiálů, co a kde a jenou jenom hlavní linii. To nejsou lidi a nehrají to pro zábavu.
-
-
-