Přejít na výpis diskuzí
Peklo s Diablo III přišlo... a zadupalo servery
15.5.2012 | Aleš Smutný
358 příspěvků
-
jeste 3 hodinky a budu parit, doufam v Alze mne ubezpecili ze do 5. to tam bude, a to jsem to predobjednaval v unoru.
-
nevím no, asi máte pomalý kompy. na mym 6 jadru, 12GB ram a 2x gtx 680 se pripojim raz-dva
-
-
proste Cody...
-
Až budeš objednávat ten karibský kokain, vem mi taky pár gramů.
-
xD xD xD xD xD xD
-
od kdy závisí rychlost připojení na výkonu stroje?
-
-
V risi fantazie je mozne vsetko, nevies?
-
-
ty ubozacku, vzdyt ty nemas vlastni ani kalkulacku. tak si sni svuj mokry sen... lol
-
-
Já měl štěsti...Barbarin level jedenáct...hrál sem vod půl paté....ted uz se samozrejme nepripojim...ale LUXUS HRA..kdybych z pár hodin nevstával do práce tak hraju pořád ;))))
-
-
Ze si koupim hru a zahraju si ji, neni stesti ale samozrejmost. Ze to nefunguje kvuli dementni DRM je neskutecna prasarna a neschopnost vydavatele. Uz se lidi probudte...
-
-
Ja to nechtel hrat online tak at breci nekde jinde
-
Ja to je......, nakoniec budem crackovat originalnu kopiu??
Tento svet je choryyyyy! -
-
Musim priznat ze hodne originalek co vlastním nakonec cracknu ...... jinak jj tenhle svet je chory
-
Tady asi nekdo nevi, na jakem principu bezi Diablo 3 *1* *1*
-
-
Pretoze hladam len odreagovanie/zabavu u kvaliteho titulu a nehnijem len pred monitorom v zaprdenom brolhu stale ako niekto.Fakt nemam chut cakat od pol noci do rana na obycajne zahajenie prveho aktu.Ked si za nieco zaplatim nepovazujem za zabavu ked ma niekto Vojizdii.
To len pupusi ako ty si to vychutnavaju.
-
-
Tak to te potesi, ze originalku rozhodne crackovat nebudes :D
-
Tak to přeji hodně štěstí při "crackování" Diabla III.....
-
-
opravdu je hrací doba zhruba 5 hodin?
-
-
No na http://cs.twitch.tv/nl_kripp/ to zrovna pred chvili dohrali, ale nevim kdy zacali. Ted zacinaji nightmare. Tech 5 hodin muze byt realnych kdyz to proletis.
-
-
Nechapu proč bych to dělal takovou dobu na to lidi čekaly a pak to prolítneš za 4hodiny. *7*
-
-
Ono to kupodivu dělá opravdu hodně lidí... Už za dob Diabla 2 si pamatuji jak jsme to na kolejích hráli a byli tam lidi, kteří tou hrou prolítli jak rychle to jen šlo... Poté se dvacetkrát zopakovala první lokace v pátem aktu aby získali zkušenosti no a hurá stejným stylem do Nightmare. Osobně mě to velmi rychle přestalo bavit :-D
Pravděpodobně jim jde ale o to být co nejdříve na té nejtěžší obtížnosti kde padají nejlepší věci a pak už jen farmaří (což u mě dohraním hell obtížnosti také pozbývalo rychle smysl :) Osobně jsem vždy chtěl lepší vybavení abych byl silnější a byl schopnej postoupit ve hře. Jakmile jsem ale tu obtížnost pokořil, tak už mi na tom nijak moc nezáleželo a raději jsem si to dal za jinou postavu... -
-
Prave proto tu je inferno, protoze tam uz mas max lvl a prave v hellu nafarmenej EQ tady vyuzijes. dal uz pak bude asi jen pvp...
Tipuju, ze budou postupne s patchema pridavat dalsi crafty, aby to pvp nestagnovalo - tak samo jak tomu bylo v D2 -
-
To jo, to je pravda, ale podstatný je, že na inferno vypadávají opět silnější zbraně a další vybavení... Takže to hell vybavení využiješ jen na začáktu inferna. Jay Wilson právě říká, že třeba na akt 3 Inferno už budeš muset mít vybavení co jsi našel v prvních dvou aktech inferno... A k tomu je vybavení pro lvl 60 odstupňovaný...tzn na začátku nacházíš třeba meč který dělá 150-200 a v posledním aktu meč co dělá poškození 220-270 (čísla jsou smyšlená :). Proto se bojím, že tam bude ten tzv. "gear check'.
JJinak ale pokud přejdeš i infeno, tak už máš opravdu jen PVP, či můžeš farmit ještě lepší vybavení...ale to tak bylo vždy i u starších her...akorát PVP nebylo vlastně vůbec podporované
-
-
-
To je snad jasne, ne? Dneska tymy ktere streamuji soutezi kdo nejdriv zabije diabla na hell ;-)
-
-
-
Projet hru na norma nerovná se hrací doba...
Navíc za těch 5 hodin to neprojede ani korejec :D -
-
Jinak, ve hře je Achievement kde máš projít jednotlivé akty pod jednou hodinou...V součtu by to bylo kolem čtyř hodin :) Takže to vlastně Bob2 docela i odhadnul :-D
-
-
Ale to počítám bude chtít kouzelnici, level 60, hodně slušné vybavení a jet to na Normal... a ještě se nesmí moc bloudit *4*
-
-
no vono to asi bude chtit projet napoprve
-
-
po pravdě nevím...žádná zmínka o tom kdy a jak to musíš přejít u toho achievu nebyla... Proste je tam jen, že musíš dát např. akt 1 pod jednu hodinu... Poté je stejný takový v záložce u druhého aktu...
-
-
-
-
korejec jo, pac kdyz to pod 5 hodin neda, tak nesmi na zachod a 3 dny neji.... *15*
-
-
Záleží co bereš pod hrací dobou a jaký jsi typ hráče... Pokud tu hru hraješ tak, že běžíš přímo za cílem a ignoruješ vše ostatní, tak ta doba doopravdy může být taková. Diablo 2 v tom nebyl výjimkou (rekord prý byl normal->hell za cca 4 hod(pravděpodobně s kouzelnicí)). Nicméně si myslím, že 10-15 hod při normálním hraní by to už mohlo mít... A pokud prolejzáš každou nedůležitou kobku apod., tak si tam v klídku přidej ještě pár dalších hodin (osobně odhaduji, že s mojim tempem mi normal zabere cca kolem 20 hodin, ale přesně to nevím...)... Podstatné je, že hra na normal nekončí a prostě jsi jen dokončil nejjedodušší obtížnost, kde máš úroveň teprve 30/60 a ještě jsi ani zdaleka neviděl všechno vybavení, skilly, či schopnosti příšer, které vidět můžeš.
-
-
Jenom opravim. Normal je tak na úrovni 20, NM 40 a na konci Hellu bys mel mit 60, abys mohl jit do inferna (60 only)
-
-
No, co já vím, tak je to spíš 30 na nightmare a 50 když jdeš na hell... Odpovídá tomu i vybavení. Když se koukneš na vybavení v diablo guide na netu, tak uvíš zlom kolem úrovně 32 a 50 kdy se znova začne opakovat staré vybavení akorát má vyšší tier... Ale nikde jsem to nezjišťoval, takže máš možná pravdu...
Hlavní ale je, že hra se koncem normalu teprve rozjíždí a na tu část se právě těším (samozřejmě soudím dle D2 a PR řečí, že to bude stejně jako v D2) :)
-
-
-
zdroj ? tits or GTFO a STFU.
-
-
Jen jsem se mrkl jak se hra prodavá a hned mě tam zaujaly dvě mini recenze
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=538cc8e28520b1e8680b758f95e23ebb -
-
Taková hovadina nejsem jedinej kdo to říká to nejstojí ani za to aby to člověk ctahoval a crackl. Udělali to šikovně tihle blizshitové stejně jako blioware využily velkého očekávání a udělali těžkou srač*u.
-
-
Kolik ti je pro zajímavost let?
-
-
Nj, pořád platí, že ti nespokojení a 'trollové' se ozývají nejvíce a hlavně nejdříve :) Ostatní pokud mohou hrají...
-
-
Souhlas, jakmile nějakej názor nechválí Diablo 3, tak je to prostě trolling.
-
-
Zklamals mě. Škrtám si tě ze seznamu pravých fandů.
-
Nemusí ho chválit, ale ty dva příklady jsou prostě troling, chápu, když dá někdo dejme tomu 40-50% a skutečně to zdůvodní, ale nezlob se na mě, ti dva to, co předvedli, to je katastrofa....
-
-
-
Tak to je trolling haterů :D
-
-
Souhlas, všechno, co není aspoň 9/10 je prostě trolling.
-
-
Ano 2% dát hře je opavdu netroling, obzvlášť po "obsáhlé" recenzi.....Ale lepší je ten druhý, dal by 6/10, ale kvůli hype dá 3/10? Co to jako je?
-
-
Zasmál jsem se ale na druhou stranu je mě jich líto.
-
-
Celkem slušně tam lže, jelikož nejdražší verze Diabla III nestála 3k, nevěřím, že to ten člověk hrál. A toho druhého ani nekomentovat, nějaký trol.
-
-
-
Nesmysl. Pokud nejsi Korejec a nejedeš stylem hrrr proběhnu rychle všechno a zabíjím jen to nejnutnější, tak je to možná tak krátké.
-
-
btw, ktovie ci poriesili ten problem co mala beta s CZ XPckami ze tam instalator nevedel nakopirovat do data aplikací subory tak si vytvaral kadejake Data aplikac&@: a potom to vyhadzovalo error pri logine.
-
-
Jede normálně XP SP3 česká verze (spolužák)
-
-
Když tak koukám, že tu všem radíš, tak nevíš náhodou jak zprovoznit diakritiku v chat okně? Nějak nám moc nefungovala a akorát si to nahrazovalo vlastními znaky... Nezkoušel jsem se ale zatím dívat do nastavení, zda tam někde něco není...
-
-
Tam by se měl změnit "typ" písma na Středoevropskou normu, ale bohužel nevím jak. Vím, že u Sc to nakonec šlo s diritikou. Poptám se ti.
-
-
Ok, dík. Až budu doma, tak se na to zkusím ještě kouknout...
-
-
-
-
-
Peklo nastalo. Znovu selhaly serwery. Po fiasku u bety jsem tohle fakt nečekal.Půl dne mlátíš do klávesnice s heslem aby ti vyskočila chyba. Díky Blizzard za nutnost být pořád online.
-
-
to jsou je porodní bolesti..
-
Jakou chybu ti to hází?
-
-
Celý roky o té hře hltám informace a když konečně vyjde, tak to jak na sviňu nemám na čem hrát *11* Že musí bejt člověk online aby mohl hrát mi ze začátku taky nepřišlo úplně dobrý, ale na druhou stranu, kdo dneska sedí u pc bez netu? Proháněl bych toho barbara až bych brečel *16*
-
-
Tak to musíš mít asi prehistorický PC. Diablo 3 náročné moc není a rozjedeš ho i na pár let starém compu.
-
-
mám noťas z roku 2005 :)
-
-
mám IC2D 2,2GHz GeForce 240m a 4GB RAM a jede to max 30fps v akci tak 15-20, hrát se to dá, notebook je starej 3 roky, jedu střední detaily, asi upgradnu no :)
-
-
-
-
Zdravím, kdyby se našel někdo kdo má navíc guest pass, byl bych neskonale vděčnej :).
jansenkyrik@email.cz