Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně že do toho nedali Sonic Syndicate - Jack and Diammonds nebo Turn it UP, který tyhle dvě písničky slyšim v každém movie, traileru, CGI atd....
  • to bude podle graf. na ps2??
  • Abych se přiznal, hudba sice není SH klasika, ale neuráží mě to a to tento typ hudby vůbec neposlouchám. Co mě naopak dost leze krkem, je čeština zdejších přispěvovatelů. Tvrdé, měkké, podmět. přísudek. Neměli byste pánové čučet jen do kompu :o) Být u traileru audio od Akiry, spáchám sebevraždu dřív, než si hru koupím :o) A to nemyslím ve zlém, tenhle japonec umí udělat melodie tak hrůzné a tklivé zároveň, že se vám chce strachy a žalem umřít. A to je to, na čem SH staví. Výborné spojení hrůzy a hlubokého smutku. Co se týče obrazové složky traileru, je to špička. Krásně a poutavě sestřihané. Třeba mě utlučte, je to jen názor :o)
    • Zprávně pravopysnné chibi sou hnuz. Sato bich vrašdyl,
  • Nejnudnější trailer co jsem za poslední dobu viděl....silent hill mě to nepřipomíná naprosto v ničem :( ..naprostej Alan Wake
  • Korn uz jsou davno pop. Jestli chlapecky, to si nedovolim tvrdit :)
  • lol co to k tomu traileru pousti za kukurici?
  • lepsi nez
  • kdyz Silent Hill tak poradnou mlhu,hudbu a mega atmosku tu jsem od 1 dilu nezazil..bouzel
  • Cajk
    Tak nemůžou k tomu pro veřejnost přihodit Cephalic Carnage:D
  • To jsem rád, že nejsem sám, komu to evokovalo Alan Waka. Ta "AlanWakečnost" z toho traileru uplne čiší....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit