Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
tak to podělali, jen další tupá FPS, nepřátelé nemají nejmenší snahu se krýt, nabíhají před hlaveň, akce staví hlavně na chaosu a spoustě nepřátel..vývojáři si asi myslí že hráči nedokáží obstát proti solidní AI....Navíc udělat dobrou AI je kumšt,tak se s tím nechtějí j3bat. Osobně mám radši tuhý boj s pěti týpkama než Moorhuhn s vojákama místo kachen. A ten kalach zní strašně, BF3 dokázal že zvuk dělá půl zážitku,teda alespoň pro mě, a tohle je fraška.... Chci aby mi ze zvuků zbraní praskaly bubínky, chci aby nepřítel sám od sebe když kropím jeho amigos mě obešel a podřízl mě nožem, chci aby poslední co zbyde utekl do pralesa a nečekal až ho dodělám,a pak mě 3 dny stopoval sejmul do zad, chci aby save byl co nejmenší, chci aby jsem si zlomil nohu při skoku ze 4 metrů a tři týdny herní doby kulhal, chci zničit dvě klávesnice protože po hodinové misi mě vždy z kilometru sejme sniper, chci CHALLENGE,REALISTIČNOST,KREV,POT A SLZY. Už nechci za 1200kč pětihodinový maratón s prstem na spoušti a druhým v nose. Zábava pro masy není můj šálek čaje. To je asi vše *5*
-
-
Poslyš..co taková Operace Flashpoint a ArmA? Ono takovej ten poslední přeživší co utekl a ty ho musíš hledat..no ono to tak záživný není jak ti to příjde. SPíš to člověka sere. *15*
-
-
já jsem před rokem projel znovu Far Cry a Half-life. A bavil jsem se tak, jako mě roky už žádná FPS nepobavila. Kde je problém, ve mě?
-
-
Ano, zvuk zbraní je opravdu k smíchu. To snad nemůžou myslet vážně, teda doufám, že je to jen pracovní verze a né ukázka finálního audia.
-
-
Tak zrovna zvuk te zbrane je skoro stejny jako ve dvojce, kde jsem nemel vyhrady. Jen je to nahravany z camu. *3*
-
tak to nehrajte vy idi*ti *1*
-
-
ja bych jeste chtel aby borec nevylezl z kryti dokud mu kolem hlavy praskaji kulky, resp. aby to vyresil elegnatne hozenym granatem ... a aby me prinutil se kryt zatim co me jeho partak sunda z boku .. jenze to by musel byt system one hit one kill, ktery by dnes asi nebyl moc popularni
-
-
to tam ale klidne muze byt. Jenze jak muzes videt, on nekam nabehl a nic se mu nestalo. Navic nedal Ai ani sanci na reakci. Spis se divim, ze nekoho takovyho to nechali vubec predvadet. Sam za sebe se tesim hodne. *3*
-
-
-
Tak ale aby mi hra ukazovala kde jsou nepřátelé takovými obrovskými bílými šipkami, to ne pánové, to už je i na mě moc.
-
-
Pravda, to už pak můžou ke hře přímo přibalit "AIMbota".
-
Souhlas, z toho sem byl fakt sklamanej, že to hrál rychle, no co, věřím, že u týhle hry to nebude jediná možnost, ale snad ty šipky pudou dát do hajzlu
-
-
Podívejte se na gameplay videa FPS her jako BioSchock: Infinite a Prey 2 spadne vám huba až na zem.. a řeknete si tak mají vypadat originální a inovativní FPS hry s otevřeným světem. Rozkliknětě gameplay s Far Cry 3 a dostanete uplně obyčejnou střílečku.
-
Takhle rychle se jednička nehrála ne? Tohle je rychlejší než COD
-
-
No v jedničce by bylo takovýhle pobíhání, jako je na začátku, fatální
-
-
No celkem si umim predstavit jak to hraju. Zvysit tak o 2 levely obtiznost a nebehat tam jak strelenej kralik a verim, ze hra to bude hodne dobra. Celkem mi to tu jednicku pripomina.
-
Panebože ! Změňte ten podělanej spouštěč na videa ! Tendle co používáte teď je hrůza !
-
Na pc očekávám ještě pěknější pokoukání... nicméně týpek to hrál na slabou obtížnost ne?
-
-
a jeste s nesmrtelnosti mi prislo :)))
-
Týpek to měl hlavně projetý už. Věděl co má kde co a jak dělat ..
Nicméně těšivost extrémní -
No on to byl taky pěkně slabej hráč :D
-
-
Jezisi kirste, ten autoheal, to ukazovato kde su enemíci, to behanie a kropenie hlava nehlava... ach ach ach, spalit vsetky konzole...
Grafika krasna, ale gameplay strasny.
Kazdopadne moze mi to byt jedno, jeto od ubisoftu a to znamena naku retardovanu DRM, koli ktorej si to nekupim ani keby to bola najlepsia hra sveta, co neni... -
-
Ty si nehoráznej blb *1*
-
-
Konzolista...
-
-
A za gameplay mohou konzole? Jsi tak ret*rdovanej nebo to ze sebe jen děláš?
-
-
tak kdykoliv PC hrac sleduje gameplay z kozole tak se neubrani pocitu, ze je to nejake neohrabane, ze protivnici nejak cekaji dokud nezamiris a pod ..
-
z casti muzou, pac ovladac
-
-
-
Grafika ? Na dnenšú dobu nič prevratného
AI ? Zatiaľ to vyzerá tak že sa stačí zacampiť a budú Vám nabiehať do aimu, poprípade pred Vami budú utekať ako čert pred krížom
Nejak v tom nevidím nič úžasného čím by sa mi mal Far Cry 3 vryť do pamäti...
Možno som už len presýtený tými "rambonoidnými" hrami, kde stačíte len Vy na celý svet :/ -
-
Grafika nic moc? no nevím na to že to hrají na konzoli vypadá hra po grafické stránce skvěle a počkej na PC verzi.
-
-
Opravdu strašně rychlé. Takhle rychlý snad nebyl ani MP v jedničce. Doufám v to, že to hrál někdo, kdo to takovým stylem hrát chtěl. Teď by ještě mohli udělat video kde by bylo to samé udělané potichoučku, případně sniperkou odněkud z kopce. Tak mi to originál připomíná jenom prostředím a lokacemi. O XP nemluvě... Proč to tam sakra cpou? *13*
Za nůž do krku velké + *4* -
-
Nůž je do krku je fajn, ale způsob jakým ho hází a na jakou vzdálenost? :-) To je k smíchu...
Já bych byl docela rád kdyby to některý stealth akce skončili neúspěchem ( nepřítelovým sponzorováním) a přešli do nějaký rvačky o nůž *4*
-