Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
No, zatím to vypadá jako řádná kravina, ale v tom lepším slova smyslu. Snad se vyvarujou nějakejch zásadních chyb. A jestli to takhle vypadá na Xku, tak celkem spokojenost. Hlavně na PC zapracovat na využití paměti, at vegetace nedoskakuje jak praštěná, viz. video. HUD určitě přizpůsobit půjde, to je celkem jistota, takže šipek bych se fakt nebál. Pokud by to byla jediná vada, tak myslím, že celkem dobrý *1*
-
-
nehraj to.
-
Este to chce pořádný obtížnosti, aby nepřítelé fakt něco dělali, nenabíhali do rány, rychle reagovali a hlavni hrdina nebyl nesmrtelnej...
-
-
zas bych z toho tak nesycel. Nekde to nekdo zase predvadel se zapnutym god modem. Klasika na predvadeckach, kde to do ruky dostane PRko, kterej to v zivote poradne ani nehral. Nejak nevim, proc z toho hned delat zavery proboha....
-
-
mimochodem co mel v tom videu ukazat? Meli snad ukazat ctvrt hodiny dlouhe video, kde se plazi travou, bloudi ostrovem a zabije jednoho enemika? *1* *2*
-
-
by mě ani nevadilo vědět že to tam je..
-
-
-
Má cenu to komentovat? Další pohřbená hra. Tímhle tempem do dvou let nebude co hrát.... a začneme normálně žít. :D
A to je dobře. -
-
Aspoň přibude diskutérů a kontroverzních témat na Games! *14*
-
-
Teď mi tepreve došlo jak silné proroctví v sobě nese název pořadu Replay. Už to nebude o hraní her ale jen o přehrávání toho co si vývojáři vymysleli. Jo, někdo myslel dopředu a jedním slovem vystihl budoucnost herního průmyslu.
Press "X" to climb....
-
-
-
Uz FC 2 byla akradova kravina , tohle bude to same jen v odlisnem prostredi, zlata jednicka.
-
-
A zabíjení zombíků a mutantů v jedničce neni arkadová kravinka? Dvojka nebyla ideální respawn nepřátel a jejich výdrž, obtíže při stealth postupu, atd... ale přinesla pár dobrejch věcí, jako animace těla, otvírání dveří ošetření zranění, vykloubené prsty, šrapnely a poplácání hořících rukávů, načasování akcí... zasekávání zbraní, bylo to trochu rychlé, ale mělo to, co do sebe, bylo to více reálné a často se na to ve hrách zapomíná a pokud by do hry přidaly sadu na čištění a údržbu zbrání bylo by to dost dobré, než si vždy vyfasovat úplně novou zbraň a hlavně by byli jedni z mála kdo by to udělal, škoda že to v trojce nebude *9*... Doufam, že HUD půjde omezit a obtížnost zvýšit *4* nechci, aby se to hralo bezduchým pobíháním a hopsáním, ala call of duty *10* a to xp jak tam přiskakuje mi taky hýbá žlučí *1*, ale je mi jásné, že to má svuj význam, ale takhle na očích bych to mít nemusel, tohle neni cod či bf *4* těšim se na další info o FC3.
-
za to jednička byla simulátor lovce mutantů, viď?? :)
-
-
Co tu placas s mutantama ? o tom neni vubec rec , vubec neresim enemaky nebo tak neco, ciste jen poukazuji na styl boje , realnost gameplaye(XP body , sipecky a jine konzolove berlicky si snad v pc verzi vyvojari odpusti) , pocit ze strelby atd , zatim to na me pusobi jak druhy dil jen v jinych kulisach , doufam ze se aspon vyvaruji neduhu dvojky at se hra aspon povede.
-
-
co to meleš, realnost gameplaye?? kde? já nezpochybňuju že Far Cry byl skvělej, moc mě bavil, ale nebyl reálnej ani trochu. taky sem sklamanej z šipek na nepřátelé, ale že to v jedničce nebylo, neznamená že byla rálnější než toto
-
-
Já to myslel spíš tak obecně... abychom se taky občas pobavili :)
-
Reálnej nebyl, ale o to snad ani tak nešlo, ne?
Když jsem viděl kdysi první screeny z Far Cry, řikal jsem: "Cože? Zase mutanti? To musej bejt sakra v každý střílečce mutanti?"
Pak jsem si to zahrál a byl z toho nadšenej.
Když jsem pak viděl první screeny ze dvojky, řikal jsem: "Cože? Jaktože tam nejsou mutanti? To už nebude ono!"
Inu každej má ve hrách rád něco jinýho, pro mě důležitej zážitek. Když budu chtít realismus, půjdu do lesa na čundr. -
-
to neříkej mě kamaáde, já v ani jedné z těch her realitu nehledám
-
-
-
-
-
-
no tak nic, toto nema s far cry nic spolocne ... fuj smrdi to jak call of duty ,,, behaj hore dole a strielaj hordy nepriatelov. dakujem - kokotina
-
Vypadá to zajímavě, chtělo by to nějaký demo (ano i na PC).... ale souhlasím s tím, že indikátor nepřátel je skutečně vůči hráčům dost nevkusný a hra ztrácí realitu (důvěřuji vývojářům a myslím že to půjde vypnout jako součást HUD). Graficky a zvukově mi to přijde dobře promakaný, jako každý Far Cry, dále co jsem viděl v traileru, tak musím říct že flóra je skvěle udělaná....:)
-
toto že je krásna grafika? pche, však je to otras, dúfam že je to len preto, že to hrá na tom zasranom Xboxe, PC verzia snáď bude vyzerať lepšie
ináč naozaj by som ocenil ak by ste už konečne vymenili ten prehrávač videií, je to des video sa seká dlho načítava.. OMG -
-
nemusis to hrát
-
-
No nevypada to vubec zle jen me případa že ten chlapik je asi snat NESMRTELNY. *10*
-
-
No taky dělat gameplay kde chlápek v půlce zdechne není dobré ale zase máš pravdu že není dobré ani když je nesmrtelný a jde to tak vidět .
-
-
ty velký bílý šipky nejsou ukazatele nepřátel, ale klasickej ubisofťackej spotted meter *3*
-
pride mi to ako cod-ko s otvorenou mapou *15* ,ale uvidime aka bude finalna podoba *3*