Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dvoma slovami:
    strasna sr*cka.
    • nehraj to
  • zeLOL
    ako seriozne, myslite si, ze tie vase reklamy ktore cpete do kazdeho videa aj niekto cita ?? akurat tak robite videa skoro nepozeratelne a to nehovorim o tej mega trapnej "beatboxovej" reklame na zaciatku KAZDEHO videa, z ktorej sa mi uz buri zlc a nebudem sa radsej rozculovat ani nad tym ze okrem toho, ze po kazdom kliknuti na casovu os mi vyskoci reklama tak uz vyskakuje aj permanentne kazdych par sekund. *16* *16*
    • Ty jeden slovenskej trotle (nemyšleno zle, slováky mam rád*1* ), kdyby tam ty reklamy nebyli a jinde tady tak by games nebyli z čeho se to asi platí web a lidi, kteří na něm pracujou? Z ničeho? To těžko *4* Neříkam, že mě to nevadí ty reklamy ve videích, ale nebudu řešit to co nezměnim, rači si poradim jinak a tobě radím totéž. Když tě to tak štve tak máš i jiné weby, kde jsou totožná videa bez reklam. Když tak máš youtube, tak si tady na games počti ty texty tady a na video se koukej jinde a všichni budem šťastný. *4*
    • adblock
  • wow no vyzera to naozaj otrasne. Far cry 2 sice arkada, ale strielanie nepriatelov bolo celkom narocne ale hlavne zabava. Far cry 3 vyzera ze bude mat prestrelky kde clovek zabije 100 nepriatelov za minutu a to prosim pekne s pomocou nejakych divnych bielych sipok. Tak toto by som si veru v ziadnom pripade nekupil *6*
    • nevim. Ale ty sipky se pouzivaji ve vetsine hrach na nizsi obtiznosti. ;)
    • jedine snad pokud se preklepnou jako u GhostReconu a budou ho nabizet za ferovych 4.99E a pokud se ho nektere skupine povede cracknout (to je zakladni podminka pro nakup her od Ubi) ..
      • nehrajte to
        • proc ? :) .. ja si to rad zahraju .. trochu me bude mrzet, pokud to zabije potencial dobre serie (coz se povedlo i dvojce), ale s tim se neda nic delat (krome remcani na forech) ... akorat za to nedam plnou cenu, ale pockam si na nejakou akci .. nevadi mi kdy vznikaji (pod)prumerne hry (ted to myslim obecne, jake bude FC3 samozrejme netusim), ale byl bych radeji kdyby vznikali jako nova znacka ..
          • Snažil sem se vám pomoct vyřešit váš porblém tak sorry :D
            • Mechwarrior_bw
              najprv vyrieš ten svoj
            • dekuji, snaha se ceni :)
  • No, furt to vypadá realističtěji než upoutávky na Max Payne 3...
    • Cypri
      ty mínusy dostáváš asi jen ze zvyku protože souhlasím.

Ou jeee za tohle si jich taky pár vysloužím
      • Doopravdy si vážím tvé loajality k tak výjimečně inteligentnímu a bystrostí obdařenému trolovi, ale vážně tam má být to protoŽE?
        • Cypri
          ou máááááj gááád dys is sou terybl. Happy now?
          • "ou máááááj gááád " - Já vím že mam zajímavý jméno - Ale zas tak moc to nemusíš prožívat. *3* Stačí vaše velebnosti.
    • No, furt to vypadá realističtěji než upoutávky na Hovniválové, aneb Záhada komixu...
  • LOL LOL LOL to je teda AI *1* *1*
  • ehm jak to jen říct?! Dobře asi takhle..... v jedničce na mě ta ropadlá lod fungovala opravdu dobře .... ale znovu to fungovat nebude bohužel *11*
  • crysis 1 je stale vitez
  • Ať si říká kdo chce co chce, mě se to líbí i na té xkrabici a těším se na září.
  • Video ušlo...snad do toho dají DX11 se vším co k tomu patří.Jinak beru,že videa většinou ukazujou na easy,takže jsou vždy skoro nesmrtelní.Nebylo by moc na co koukat,kdyby vždy hráče na videu zabili po 2výstřelech.Ukazujou akci nic víc nic míň.Jsem zvědavý a na tenhle díl se těším více než na FC2.Uvidíme co a jak bude
  • LOL, mesiáš jménem poslitomne přichází do těchto nehostinných krajů! *1* (no offense)
    • Nereaguj a mas klid *2* Nebo mas snad nutkavou neurozu (obsesi)? *2*
      • ? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit