Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z tohohle videa jsem pochopil že člověk si nemůže jít na jeskyní houby aniž by se přizabil a dostal se pod vliv nějakých drog *1*
  • kua ,lidi je to jen hra budte radi ze vubec mate co hrat kladete naroky jak idioti
    • Za určité peníze se nároky určitým způsobem stupňují, to je logické...
      • Jj. Zvlast to pouzivani slova "urcite" je argument jako prase *1*
    • Konečně první rozumný názor, máš plus :)
  • Sem si myslel, že artifical aiming a jiný cheaty se obvykle musí do hry instalovat zvlášť.
    • Nehraj to
  • Tyhle prezentační gameplaye člověka nikdy nepřesvědčí...Když tam běhá jak magor,kličkuje mezi kulkama,nábojů má pořád dost.To fakt ne.Věřím že hra to bude dobrá ale nějak nemá cenu na podobná videa ani koukat.
  • klicova bude moznost modifikaci ... ostatne jako u vetsiny her na PC .. pokud to pujde tak se nebojim do toho jit a je mi celkem jedno jak blbe by to mohlo byt ve vanilla verzi ..
  • BoB.2
    Ten doktor mě děsí. *11*
  • Tak to ale na prezentacích býva vždy že se hraje na nejlehčí obtížnost. Kdyby tam v jednom kuse umíral nebo se musel dvě hodiny krýt nebylo by to dobré pro reklamu. Kór když přesně tímhle stylem to hodně lidí hrát chce. (jestli je to dobře nebo špatně záleží na úhlu pohledu) Jinak grafika luxusní jen abych to na svém PC rozjel.
  • Bóže co to zase je? To musejí d**** další hru? Proč, proč tohle dělají?
    Na obrázcích a prvních videijích to bylo gut ale tohle rambování a miliony nepřátel je nuda.
  • far cry 1 bomba miloval sem tu hru supr grafika inovativni nadherny prostredi u vody, pak crysis 1, co vysla 2 stalo to za kulovy a 3 to uz ani zkouset nebudu :p nejvetsi trapas sou ty sipky bile to se nevidi takova uboha hratelnost a obtiznost, coz automaticke zamerovani by tam nebylo? a auto strelba ? pane boze, ty hry sou rok od roku horsi a horsi...
    bulletstorm melo aspon to supr zabijeni ale todle bude nudna koridorovka :/ aspon to tak citim z toho videa...
  • Co se týče videa tak mně to hrozně připomíná Far Cry 2 akorát s jiným prostředím. A i trocha podoba Crysis 1 a dead islandu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit