Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Hráči stále zapomínají čím mají nabít. Pořád se jim to musí psát uprostřed obrazovky :D
-
komixova grafika, indikator nepriatelov, nesmrtelnost(aspon v tom videu to tak vyzeralo). parada
-
-
tak to nehraj
-
-
Jak už jsem četl někde v článku, slova "čím déle jsem se díval, tím více jsem ztrácel zájem" docela dobře vystihly i můj dojem :( jednička byla fantastická, nová, geniální a snad nejdelší hra v tu dobu! Dvojka byla jiná, inovativní, z atipického prostředí a všechno bylo skloubené tak, že z toho opět vyšla hra, která vyjímečně klesala s hodnocením pod 9/10. Z nynějších záběrů (což samozřejmě neznamená, že taková bude i finíální hra) jsem bohužel pojal pocit jako ze spousty novodobých pokračování starých her, tj: prodávající se značka, prodávající se jméno, dáme přesnost kvantitě před kvalitou... BOHUŽEL, prozatím zklamání :(
-
to víte, to byl nějaký alpha test, tak to hráli rychle, aby nikdo neviděl moc bugů :)
-
Označení nepřátel snad vypnout půjde, jinak ale hlavně by se měli vyvarovat těm chybám z dvojky. Což byl otravnej a rychlej respawn vojáků, 5 druhů vedlejších neustále se opakujících misí a nudné hlavní mise, kdy člověk musel projet celou mapu, tam někoho zabít, nebo něco sebrat a přes celou mapu zase zpátky pořád dokola. A plus uplně mrtvá krajina, minimum zvířat a domorodců. Jinak to skončí jako dvojka sice krásná hra, ale nudná a nehratelná.
-
-
práve ju hrám... a môžem len potvrdiť že hlavný dôvod prečo hru často vypínam je hlavne ten respawn a stanovištia na každom kroku... vozidlá sú strašne pomalé a to že musím stále presadať od volantu za gulomet ma dokonale frustruje...
zato OHEŇ... to je sakra to čo mi chýba všade inde len tu to je dokonale spravené :D
-
-
:,o(((( Ze ja radsi nekoukal jen na ty obrazky.....
-
vypada to zatim pekne, jen teda musim podotknout ze tech strilecek v dzungli uz bylo docela dost a treba t prostredi ve far cry 2 mi prislo mnohem hezci.a dalsi vec co me zarazila v tom vedu je moment,kdy on se na konci drzi aby nespad do vody nakonec spadne nejaka bedna ktera udela trhnilu a on ve vysledy po ty trhline sjede s klidem prdeli.....no prave ze by mu to vubec neutrhlo koule,ale nevadi :)
-
Tak nevím, ale mě to připadá jako COD XY, ale FarCry2. Druhý díl byl skvělý, i když chvílemi frustroval tím co tu už někteří psali, ale jinak byl skvělý. V jedničce mi vadily ty příšery. Trojka bude konzoloidní COD lejno pokud bude působit, jako to co jsem právě viděl.
To už se fakt nedělají skvělé hry? Dříve byly sice těžké na zvládnutí a mnohdy user unfrienldy, ale měly srdce a mnohdy i koule, ale teĎ je to pseudo Emo gay fest. -
-
Nehraj to! *9*
-
-
Neboj nebudu, než tohle tak to raději bambusem do hlavy. COD bylo zábavně, ale jen do cca 4. dílu pak to opakování už vypadá uboze. Nesmrtelný Přice ten je jedlý, protože zbavit se ho je horší než svrabu. Atd. Far Cry BYLO originální teď jde s dobou do análu.
-
-
-
Proč to chlapče hraješ na tom Xboxu :(
-
RIP Far Cry
-
-
nehraj to!
-
-
asi ti uniká pojem slova RIP - odpočívej v pokoji, to neznamená, že si hru koupim a budu ji hrát. Je mi líto, že už si nikdy nezahraju kvalitní pokračování.
-
-
tak se o to nestarej, když te to nezajimá jzs
-
-
-