Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolpos
  • no tak nic, toto nema s far cry nic spolocne ... fuj smrdi to jak call of duty ,,, behaj hore dole a strielaj hordy nepriatelov. dakujem - kokotina
  • Jedina vec. Moc prosim at v multaku opet mod assault (a stejny mapy jako v jednicce) *5*
  • Hráči stále zapomínají čím mají nabít. Pořád se jim to musí psát uprostřed obrazovky :D
  • Má cenu to komentovat? Další pohřbená hra. Tímhle tempem do dvou let nebude co hrát.... a začneme normálně žít. :D
    A to je dobře.
    • Aspoň přibude diskutérů a kontroverzních témat na Games! *14*
      • Teď mi tepreve došlo jak silné proroctví v sobě nese název pořadu Replay. Už to nebude o hraní her ale jen o přehrávání toho co si vývojáři vymysleli. Jo, někdo myslel dopředu a jedním slovem vystihl budoucnost herního průmyslu.
        Press "X" to climb....
  • pride mi to ako cod-ko s otvorenou mapou *15* ,ale uvidime aka bude finalna podoba *3*
  • LOL, mesiáš jménem poslitomne přichází do těchto nehostinných krajů! *1* (no offense)
    • Nereaguj a mas klid *2* Nebo mas snad nutkavou neurozu (obsesi)? *2*
      • ? *8*
  • ehm jak to jen říct?! Dobře asi takhle..... v jedničce na mě ta ropadlá lod fungovala opravdu dobře .... ale znovu to fungovat nebude bohužel *11*
  • wow no vyzera to naozaj otrasne. Far cry 2 sice arkada, ale strielanie nepriatelov bolo celkom narocne ale hlavne zabava. Far cry 3 vyzera ze bude mat prestrelky kde clovek zabije 100 nepriatelov za minutu a to prosim pekne s pomocou nejakych divnych bielych sipok. Tak toto by som si veru v ziadnom pripade nekupil *6*
    • nevim. Ale ty sipky se pouzivaji ve vetsine hrach na nizsi obtiznosti. ;)
    • jedine snad pokud se preklepnou jako u GhostReconu a budou ho nabizet za ferovych 4.99E a pokud se ho nektere skupine povede cracknout (to je zakladni podminka pro nakup her od Ubi) ..
      • nehrajte to
        • proc ? :) .. ja si to rad zahraju .. trochu me bude mrzet, pokud to zabije potencial dobre serie (coz se povedlo i dvojce), ale s tim se neda nic delat (krome remcani na forech) ... akorat za to nedam plnou cenu, ale pockam si na nejakou akci .. nevadi mi kdy vznikaji (pod)prumerne hry (ted to myslim obecne, jake bude FC3 samozrejme netusim), ale byl bych radeji kdyby vznikali jako nova znacka ..
          • Snažil sem se vám pomoct vyřešit váš porblém tak sorry :D
            • Mechwarrior_bw
              najprv vyrieš ten svoj
            • dekuji, snaha se ceni :)
  • dvoma slovami:
    strasna sr*cka.
    • nehraj to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit