Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RIP Far Cry
    • nehraj to!
      • asi ti uniká pojem slova RIP - odpočívej v pokoji, to neznamená, že si hru koupim a budu ji hrát. Je mi líto, že už si nikdy nezahraju kvalitní pokračování.
        • tak se o to nestarej, když te to nezajimá jzs
  • Hra vypadá kure*sky dobře. Doufám že to nepohnojí. Na to že je to hrané na konzoli tak tak grafika je fakt krásná. Osobně taky jsem konzolista a hrál spousty her na PS3 a nebyli tak krásné jako tohle, až na Dead Space 2 který byl na konzolovou verzi fakt pěkný... Ale zase se tu vede diskuse o umělé inteligenci nepřátel. Ano, souhlasím že není nejlepší a trochu hloupá, ale vyjmenujte alespon 5 her za poslední rok která mělá ze zběsilích stříleček dobrou AI (aby vám nepřátelé nelezli do rány, aby blbě nepobíhaly jak spalšené kozy atd...). Samozřejmě že by každý chtěl věci ve hře jako uživatel jménem RED, ale vývojáři nemůžou myslet na všechno(nejsou bohové, aby splnili vše). A vsadím se že to co to hrál tak to měl na EASY a ne na HARD. Určitě Hud půjde vypnout. V prvním videu z hraní zase bylo že jak jste zabili nepřítelé tak vám nabíhaly vám body za kill jak v Bulletstrom, ale žádné šipky- tady jsou zase šipky, ale nejsou body takže je to logicky jasné že to půjde dát pryč :) . Ted trochu odbočím. COD je taky FPS které je slavné kvůli značce a né kvůli hratelnosti. Má to zastaralý engine, grafika není nejlepší, AI je taky nic moc a hlavně už je těch dílů až sakra moc. Těch dílů je 8 a příjde mi jako bych hrál 3 díly s lepší grafikou stále dokolečka až na Black Ops, protože furt se opakuje druhá světová, moderní válka. Už mě to prostě nebaví že je to furt stejné. Taky by si zahrál už něco z budoucnosti a ne furt 2. světovou válku jak válečný veterán co dobojoval a ztratil pamět a chce si to připomenout jaké to asi bylo v té době. Snad stačily ty první 3 díly a pátý. Hratelnost se pohybuje od 4-5 hodin na těžkou obtížnost, což je taky uplně hrůza děs. Já měl skoro všechny díly COD dojeté za 4 a 30 minut na nejtěžší obtížnost. Chci od infinity world a activitionu něco nového, ale to se tu netýká už Far Cry. Far Cry vypadá graficky hodně krásně a hratelnostě se mi taky líbí. V této hře mi nevadí ani přehán,ky protože to do ní prostě patří *4* . Far Cry s Aliens colonial marines u mě zatím v tomto roce vede a vývojářům věřím že se jim to povede ...
    • V tom prvním videu s tou helikopterou jsou ty sipky taky, ale cerveny.
  • kua ,lidi je to jen hra budte radi ze vubec mate co hrat kladete naroky jak idioti
    • Za určité peníze se nároky určitým způsobem stupňují, to je logické...
      • Jj. Zvlast to pouzivani slova "urcite" je argument jako prase *1*
    • Konečně první rozumný názor, máš plus :)
  • zas bych z toho tak nesycel. Nekde to nekdo zase predvadel se zapnutym god modem. Klasika na predvadeckach, kde to do ruky dostane PRko, kterej to v zivote poradne ani nehral. Nejak nevim, proc z toho hned delat zavery proboha....
    • mimochodem co mel v tom videu ukazat? Meli snad ukazat ctvrt hodiny dlouhe video, kde se plazi travou, bloudi ostrovem a zabije jednoho enemika? *1* *2*
      • Lawliet
        by mě ani nevadilo vědět že to tam je..
  • tak to podělali, jen další tupá FPS, nepřátelé nemají nejmenší snahu se krýt, nabíhají před hlaveň, akce staví hlavně na chaosu a spoustě nepřátel..vývojáři si asi myslí že hráči nedokáží obstát proti solidní AI....Navíc udělat dobrou AI je kumšt,tak se s tím nechtějí j3bat. Osobně mám radši tuhý boj s pěti týpkama než Moorhuhn s vojákama místo kachen. A ten kalach zní strašně, BF3 dokázal že zvuk dělá půl zážitku,teda alespoň pro mě, a tohle je fraška.... Chci aby mi ze zvuků zbraní praskaly bubínky, chci aby nepřítel sám od sebe když kropím jeho amigos mě obešel a podřízl mě nožem, chci aby poslední co zbyde utekl do pralesa a nečekal až ho dodělám,a pak mě 3 dny stopoval sejmul do zad, chci aby save byl co nejmenší, chci aby jsem si zlomil nohu při skoku ze 4 metrů a tři týdny herní doby kulhal, chci zničit dvě klávesnice protože po hodinové misi mě vždy z kilometru sejme sniper, chci CHALLENGE,REALISTIČNOST,KREV,POT A SLZY. Už nechci za 1200kč pětihodinový maratón s prstem na spoušti a druhým v nose. Zábava pro masy není můj šálek čaje. To je asi vše *5*
    • Poslyš..co taková Operace Flashpoint a ArmA? Ono takovej ten poslední přeživší co utekl a ty ho musíš hledat..no ono to tak záživný není jak ti to příjde. SPíš to člověka sere. *15*
      • já jsem před rokem projel znovu Far Cry a Half-life. A bavil jsem se tak, jako mě roky už žádná FPS nepobavila. Kde je problém, ve mě?
    • Ano, zvuk zbraní je opravdu k smíchu. To snad nemůžou myslet vážně, teda doufám, že je to jen pracovní verze a né ukázka finálního audia.
      • Tak zrovna zvuk te zbrane je skoro stejny jako ve dvojce, kde jsem nemel vyhrady. Jen je to nahravany z camu. *3*
      • tak to nehrajte vy idi*ti *1*
    • ja bych jeste chtel aby borec nevylezl z kryti dokud mu kolem hlavy praskaji kulky, resp. aby to vyresil elegnatne hozenym granatem ... a aby me prinutil se kryt zatim co me jeho partak sunda z boku .. jenze to by musel byt system one hit one kill, ktery by dnes asi nebyl moc popularni
      • to tam ale klidne muze byt. Jenze jak muzes videt, on nekam nabehl a nic se mu nestalo. Navic nedal Ai ani sanci na reakci. Spis se divim, ze nekoho takovyho to nechali vubec predvadet. Sam za sebe se tesim hodne. *3*
  • ty velký bílý šipky nejsou ukazatele nepřátel, ale klasickej ubisofťackej spotted meter *3*
  • Sem si myslel, že artifical aiming a jiný cheaty se obvykle musí do hry instalovat zvlášť.
    • Nehraj to
  • Tak nevím, ale mě to připadá jako COD XY, ale FarCry2. Druhý díl byl skvělý, i když chvílemi frustroval tím co tu už někteří psali, ale jinak byl skvělý. V jedničce mi vadily ty příšery. Trojka bude konzoloidní COD lejno pokud bude působit, jako to co jsem právě viděl.
    To už se fakt nedělají skvělé hry? Dříve byly sice těžké na zvládnutí a mnohdy user unfrienldy, ale měly srdce a mnohdy i koule, ale teĎ je to pseudo Emo gay fest.
    • Nehraj to! *9*
      • Neboj nebudu, než tohle tak to raději bambusem do hlavy. COD bylo zábavně, ale jen do cca 4. dílu pak to opakování už vypadá uboze. Nesmrtelný Přice ten je jedlý, protože zbavit se ho je horší než svrabu. Atd. Far Cry BYLO originální teď jde s dobou do análu.
  • Video ušlo...snad do toho dají DX11 se vším co k tomu patří.Jinak beru,že videa většinou ukazujou na easy,takže jsou vždy skoro nesmrtelní.Nebylo by moc na co koukat,kdyby vždy hráče na videu zabili po 2výstřelech.Ukazujou akci nic víc nic míň.Jsem zvědavý a na tenhle díl se těším více než na FC2.Uvidíme co a jak bude
  • vypada to zatim pekne, jen teda musim podotknout ze tech strilecek v dzungli uz bylo docela dost a treba t prostredi ve far cry 2 mi prislo mnohem hezci.a dalsi vec co me zarazila v tom vedu je moment,kdy on se na konci drzi aby nespad do vody nakonec spadne nejaka bedna ktera udela trhnilu a on ve vysledy po ty trhline sjede s klidem prdeli.....no prave ze by mu to vubec neutrhlo koule,ale nevadi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit