Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
klicova bude moznost modifikaci ... ostatne jako u vetsiny her na PC .. pokud to pujde tak se nebojim do toho jit a je mi celkem jedno jak blbe by to mohlo byt ve vanilla verzi ..
-
No, furt to vypadá realističtěji než upoutávky na Max Payne 3...
-
-
ty mínusy dostáváš asi jen ze zvyku protože souhlasím.
Ou jeee za tohle si jich taky pár vysloužím -
-
Doopravdy si vážím tvé loajality k tak výjimečně inteligentnímu a bystrostí obdařenému trolovi, ale vážně tam má být to protoŽE?
-
-
ou máááááj gááád dys is sou terybl. Happy now?
-
-
"ou máááááj gááád " - Já vím že mam zajímavý jméno - Ale zas tak moc to nemusíš prožívat. *3* Stačí vaše velebnosti.
-
-
-
-
No, furt to vypadá realističtěji než upoutávky na Hovniválové, aneb Záhada komixu...
-
-
:,o(((( Ze ja radsi nekoukal jen na ty obrazky.....
-
No, zatím to vypadá jako řádná kravina, ale v tom lepším slova smyslu. Snad se vyvarujou nějakejch zásadních chyb. A jestli to takhle vypadá na Xku, tak celkem spokojenost. Hlavně na PC zapracovat na využití paměti, at vegetace nedoskakuje jak praštěná, viz. video. HUD určitě přizpůsobit půjde, to je celkem jistota, takže šipek bych se fakt nebál. Pokud by to byla jediná vada, tak myslím, že celkem dobrý *1*
-
-
nehraj to.
-
Este to chce pořádný obtížnosti, aby nepřítelé fakt něco dělali, nenabíhali do rány, rychle reagovali a hlavni hrdina nebyl nesmrtelnej...
-
-
komixova grafika, indikator nepriatelov, nesmrtelnost(aspon v tom videu to tak vyzeralo). parada
-
-
tak to nehraj
-
-
toto že je krásna grafika? pche, však je to otras, dúfam že je to len preto, že to hrá na tom zasranom Xboxe, PC verzia snáď bude vyzerať lepšie
ináč naozaj by som ocenil ak by ste už konečne vymenili ten prehrávač videií, je to des video sa seká dlho načítava.. OMG -
-
nemusis to hrát
-
-
Označení nepřátel snad vypnout půjde, jinak ale hlavně by se měli vyvarovat těm chybám z dvojky. Což byl otravnej a rychlej respawn vojáků, 5 druhů vedlejších neustále se opakujících misí a nudné hlavní mise, kdy člověk musel projet celou mapu, tam někoho zabít, nebo něco sebrat a přes celou mapu zase zpátky pořád dokola. A plus uplně mrtvá krajina, minimum zvířat a domorodců. Jinak to skončí jako dvojka sice krásná hra, ale nudná a nehratelná.
-
-
práve ju hrám... a môžem len potvrdiť že hlavný dôvod prečo hru často vypínam je hlavne ten respawn a stanovištia na každom kroku... vozidlá sú strašne pomalé a to že musím stále presadať od volantu za gulomet ma dokonale frustruje...
zato OHEŇ... to je sakra to čo mi chýba všade inde len tu to je dokonale spravené :D
-
-
neoplatí sa súdiť... ale aspoň ukázali herné mechanizmy... dosť sa to podobá dvojke len to ovládanie hádam vyladili lepšie lebo v dvojke sa ani zamieriť nedá...
-
Co se týče videa tak mně to hrozně připomíná Far Cry 2 akorát s jiným prostředím. A i trocha podoba Crysis 1 a dead islandu.
-
Vypadá to zajímavě, chtělo by to nějaký demo (ano i na PC).... ale souhlasím s tím, že indikátor nepřátel je skutečně vůči hráčům dost nevkusný a hra ztrácí realitu (důvěřuji vývojářům a myslím že to půjde vypnout jako součást HUD). Graficky a zvukově mi to přijde dobře promakaný, jako každý Far Cry, dále co jsem viděl v traileru, tak musím říct že flóra je skvěle udělaná....:)