Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    My velrybáři jsme a harpunou lovíme, jenže není co tak písničku zpíváme.
  • Zlatý Overlord 1 a jeho tuleňátka :p
    • teda 2, jsem se překlikl
  • Být zvíře a vědět že mne zastupuje blbeček z PETA s takovým uvažováním, ukousl bych mu hlavu.
  • Si tu připadám jak na Novinky.cz. Tohle opravdu potřebovalo samostatný článek? Nestačila bleskovka? Ať už je konečně šéfredaktorem Lukáš Grygar. Z pana Poláčka se stal bulvární herní novinář.
  • Ahoj, jsem veganem a rád si zaharpunuji velrybu ve hře, neboť hra a skutečnost je pro mne rozdíl zcela diametrální. Jiá věc je, že bych rád hrál i hry, kde je násilí něčím opravdu šíleným a kde každý kdo mi stojí v cestě má rodinu a svůj život, cítí bolest(pochopitelně, že jen jako). Myslím, že by spoustě hráčů prospělo se vcítit do utrpení těch, které by vraždili jinak, i kdyby takto krutá měla být jedna hra z tisíce. (to sem dost odbočil)
  • Co příště? Budou chtít zakázat Moby Dicka a Starce a moře ve školních knihovnách?
    • S tím jak moc se dneska ustupuje křičícím idiotům bych se ani nedivil... ať žije "pacifismus" :-)
  • "Nejde však o Greenpeace, ti brázdí světová moře a snaží se to narvat do libovolné rybářské lodi v křečovité snaze o nějaký ten titulek v novinách. Nemají čas věnovat pozornost nějakým hrám. Zato PETA, organizace bojující různými způsoby za práva zvířat, ta sedí na internetu 24/7 a je ráda za jakoukoli příležitost, jak se zviditelnit."
    To je super taktika. Když někdo kritizuje hry, tak ho musím hlavně ponížit a ukázat zbytečnost jeho vlastní existence. A ekologové a ochránci zvířat to podle Petra Poláčka dělají hlavně kvůli tomu, že se chtějí konečně zviditelnit, protože kdyby byli úspěšní a užiteční, tak nereptají a viditelní jsou. S tímto nemohu souhlasit.
    • Magister_Peditum
      Ty ponižovat netřeba, ti to dělají už sami sobě.
    • Rhulad
      Je to psané v nadsázce, ale pravda to je. Jelikož ti co opravdu pomáhají velrybám nejsou Greenpeace ani Peta.
      • janchor
        To zas prr. Nemusíš bejt rovnou Sea Shepherd, aby tvoje aktivita měla nějakej smysl.
  • Malleth
    Konami/Platinum se chtěli zřejmě podobným nařčením vyhnout a tak dali do MGS:Rising nesmrtelný ninja kočky, který nejdou rozsekat.
  • Stejne je nejlepsi pocin od PETY tohle - http://features.peta.org/pokemon-black-and-white-parody/ , jak tohle muze nekdo vymyslet nechapu...
  • Přímo k PETA se vyjadřovat nemůžu, ale jestli to tam chodí jako v Greenpeace nebo v lokálních ekologických sdružení s nimiž jsem měl osobně tu čest, tak rozhodně nic moc teda. Dole je plno naivků, co si myslí, že dělá dobrou věc, zatímco ti kteří to řídí jsou ve skutečnosti jenom maskovaní politici, kteří mají moc dobře spočítané, co je třeba protlačit veřejným míněním, aby si na tom potom mohli namastit kapsu. Zkrátka když je něco dotované státem, má to korupční potenciál a ještě to jde vydávat za bohulibou činnost, tak se na to manipulátoři slízají jako švábi na pivo. Je vážně vtipné, že jedním z hlavních sponzorů Greenpeace je Exxon, který je v mediích vydáván za nějakou jejich arch nemesis, ale ve skutečnosti na biopalivech má největší zisky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit