Přejít na výpis diskuzí
PETA se čílí z lovu velryb v Assassin's Creed IV, Ubi vtipně reaguje
7.3.2013 | Petr Poláček
98 příspěvků
-
Mmmm tak to je tedy opravdu vrchol vtipnosti :D..... jsem cekal pri cteni co z toho vyleze za vtipnou pointu a ono tohle...no nevim chlapci, jestli Vas pobavi i tohle....
-
Zajímavé, Japonci si můžou lovit tyto krásné živočichy ve skutečnosti téměř beztrestně- a odnese to hra :).
-
-
Hru, na rozdíl od japonský velrybářský flotily, nikdo aktivně nesabotuje (viz organizace Sea Shepherd).
-
-
oni je rovnou torpedoujou
-
-
-
to maj v PETA štěstí, že neviděli ty jatka ve Far Cry3 - jak už někdo zmínil..každopádně je pravda,že obecně se člověk chová k přírodě jako Prase a proto nechápu to zaujetí novinky proti greenpeace - greenpeace nejsou přece jen lidi,co přepadávaj lodě a špatně se myjou ne? kolega Poláček by měl přestat poslouchat blackmetal, vypnout na chvíli kompa a jít se projít na čerstvej vzduch (no hate mě to taky pomáhá:-) )
-
No ono hlavně v desítkách hrách, kde se lidi vraždí po stovkách a různě mučí, to nikomu nevadí. Ale když se má střelit do velryby, tak to už je opravdu hrozné. Zajímalo by mě co za blbečky v té organizaci PETA pracuje. Je to jen hra proboha !!
-
-
Asi tak. Ve hre kde zabijim lidi po desitkach nozem tomahawkem bodakem resit to ze to odnese i par velryb mi prijde minimalne usmevny :D
-
No jetli stejný "vzdělanic" jako u slovenských greenpeace tak to poteš pánbůh....
-
-
"...mluvčí neziskovky se vyjádřil pro VentureBeat na konto lovu velryb v AC IV: „Lov velryb, což znamená zasažení harpunou, kdy se zvíře nechá hodinu i více trápit, než zemře, nebo je zaživa naporcováno, může vypadat jako něco z historických knížek. Tento krvavý průmysl však stále existuje navzdory mezinárodnímu odsudku a je ostudné, když jej jakákoli hra glorifikuje."
Co těm ču*ákům na to říct? *1* -
-
prečo si tam dal hviezdicku namiesto pismena "d"?
-
Koukám, ty jsi inteligence moc nepobral....
-
-
V tomto ohledu asi opravdu ne.
-
-
-
Ach ty politická korektnosti... kdy už si uvědomíš, že máš jít do hajzlu a nesrat se tam kde nemáš co dělat?
-
Jen novinářská bublina. PETA + Assasin Creed = čtený článek.
Obzvláště, když se ve hrách zabíjí lidi jak na běžícím pásu. Ale protesty proti tomu jsou normální. Ale velryby... to tu ještě nebylo.... *10* -
-
To máš tak. Spustě lidí stačí zprávy ve stylu televize Nova. Nějakej ten politik zlodějíček. Jedna vraždička, bouračka a skandálek a završíme to hezkým zvířátkem navrch aby ty konzervy spadly do své klasické stereotypní nálady.
Poslední dobou mě dost překvapuje lhostjenot žen vůči šíření islámu v Evropě... no je vidět že denacionalizace dělá své a mediální potírání skutečnosti ve stylu nic se neděje a svět je jako dřív, "krásný a svobodný" lidem vyhovuje.
-
-
Nechci vidět ten bugr, až se zase někdo v Hollywoodu rozhodne zfilmovat Bílou velrybu *15*
-
-
ta uz zfilmovana je.. hraje tam Gregory Peck. bohuzel nase tv tyto veci nedavaji :(
-
-
Bílá velryba už je zfilmovaná? To by mě ani ve snu...
Proto tam píšu to slůvko "zase". Minimálně TV mini-série s kapitánem Pickárdem běžela i v našich končinách. -
Nedávno na Prima Cool běžel Moby Dick s Williamem Hurtem.
-
-
-
tak z niečoho tí lúzri žiť musia :D... kedže dneska je v enviro-odvetví toľko peňazí že aj žobráci z PETA a greenpeace dostanú svoj diel za ich bezvýznamnú prácu...
btw som prekvapený... čo je PETA? ja tieto organizácie okrem greenpeace ani nepoznám... -
-
Jak víš, že jsou to lůzři co se jen přiživují, když je neznáš, maďare?
-
-
lebo sú to neziskovky ktoré žijú z grantov ty intelektuál.
a mimo toho žerú sice malé percento ale aj tak dostatočné z financií povedzme aj európskych fondov ktoré mohli putovať v klude aj na výskum zelených energií miesto toho sa ale vrážajú do sídiel greenpeace a ich projektov ktoré obyčajne nemajú hlavu ani pätu len šíria podvedomie že niečo robia tým spôsobom akým to prezentuje práve táto PETA-sranda... obťažujú normálnych ľudí. a robí sa to len preto lebo by veľa sociológov očividne nemalo normálnu prácu... nemáme ich už kam posadiť lebo väčšina z nich to má v hlave vymastené ( toto je časť pri ktorej so mnou nebudú súhlasiť :) ) -
-
Plně s tebou souhlasím. Kdo kdy měl co dočinění s pohyby fondů EU ví o co se jedná... zbytek to ignoruje a nebo o tom v lepším případě neví. Osobně by mě zajímalo jetli vůbec někdo četl naše podmínky vstupu do EU. Myslím si že by dooost lidí začalo protestovat. Škoda že už je pozdě na krok zpět.
-
-
-
Nepoznám, ale mám jasno o bezvýznamnosti. Typický.
-
-
Stačí sledovat právě tyhle jejich moresy a ani je znát nemusíš abys pochopil, že to jsou zas*aný hipíci. :-)
-
-
-
A u Dishonored drzeli hubu :D
-
-
V Dishonored velryby nelovíš.
(a naopak tam Srdce lov velryb celkem trpce komentuje) -
-
jo ale Dunwall by bez velrybiho tuku ani neskyt :D (takze tam musel zarvat velryb)
-
-
Jakmie něco není "in your face" tak to aktivistům nevadí. Z toho si můžeš tedy udělat předtavu, jak o běžném člověku smýšlejí...
-
-
To není otázka "in your face", ale hráčský účasti. V Dishonored je velrybářství kulisa, ne herní prvek.
-
-
To je fakt, máš pravdu. To z toho ale podle mě ještě nedělá kontrovezní záležitost.
-
-
-
-
-