Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem scela jednoznacne PRO vyhlazeni vsech ohrozenych druhu zviratek, pak uz zadne ohrozene nebudou a bude klid.
  • Trochu moc urážíte greenpeace ne? Když já napsal něco obdobného o feministkách dostal jsem ban. Tss měli byste se trochu umravnit
    • To víš, tady je to jak za bolševika, když si ve straně tak můžeš všechno.
      • Tenhle komentář fakt nemá chybu.
      • Yep, pro voly tu není místo.
    • Tož ty jsi samozřejmě s greenpeace a podobnýma jedna ruka - vždyt sám jsi taková přírodní raritní odchylka a ohrožený druh.
      • ano když dáš na začátek věty tož bude to vypadat že mluvíš v nářečí, názorná ukázka totálního blblba
        • Thorleif_cz
          Tož, když si dáš do nicku 100%NERD, tak to bude vypadat, že seš chytrej...;)
          • Tož od kdy se pro lidi bez argumentu stává poslední berličkou nick?
            • Boj proti chodícím nesmyslům tvýho ražení je mým posláním. Nas*at na tebe a tvoje názory, vždyť malý a nikomu nicneříkající ho*na jako ty nikoho nezajímají. hehe
            • Bohužel nemůžu se rozdat, mé intelektuální já chodí na diskuze pouze při úplňku. Navíc byl to uživatel s přezdívkou hehe (dost možná jsi to byl ty) který mě napadl, jak má koneckonců ve zvyku mnoho lidí zde na games.tiscali. Jak říkám stačí pouze respektovat názory druhých a vše může být zalito sluncem.
            • Thorleif_cz
              Tož, kde sa v tobě bere tolik hněvu ogare? Sa nečil, odpověděl jsem ti ve stejným duchu, protože se mi nelíbilo, jak si zareagoval. Prosazovat si morální überhled poukázáním na jediný slovíčko (i když nepopírám, že tón toho komentu byl zlý) a nazvat pisatele blbečkem, mi nepříjde ani hezký, ani chytrý... Něco inteligentnějšího a elegantnějšího tě nenapadlo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit