Přejít na výpis diskuzí
PhysX efekty se chlubí i Warframe, a opět to vypadá divně
20.3.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Někdy by vývojáři prostě měli vyjít ven na denní světlo a opéct si buřt za zvuku kytary. Pak by poznali, že oheň dělá asi tak desetinu jisker, co jejich bájný PhysX.
-
-
To je pravda, ale neříkej mi, že tě nejvíc nebavilo štourat do ohně klackem, aby z něj ty jiskry takhle lítaly *1*
-
co je to "opéct si buřt"? nějaká nová aplikace na iPad? :D
máš recht, ale ono je to těžký, když už jsou dneska hráči tak odolný vůči všem těm wow efektům, že se prostě musí přitvrdit, aby sis těch krásných částic vůbec všimnul ;) nebo takhle to aspoň asi vidí kravaťáks...
-
-
Physix je nerealistickej hnus Havoc je lepší. Každopádně ta hra celkově vypadá dost deb*lně.
Btw: chtěl bych se vyjádřit k té reklamě. Tohle je jediná, která mi naprosto vyhovuje!!! Je neagresivní, neznemožňuje ovládání videa a nevyskakuje do něj 10x za minutu prostě zapnu video za vteřinu, dvě reklamu přeskočím a hotovo. Takže palec hore... -
Celý slavný PhysX jde mimo mě. Přijde mi, že to akorát neúnosně žere výkon..
-
HAVOC je lepší (:
-
Podle mě je physx jen přežívajicí dinosaurus který ani neukázal svou sílu. Můj názor je buď physx pro obě stáje (zelený i rudý), a nebo používat fyziku pod dx11 (openCL), koneckonců budou nastupovat nové konzole které snad dx11 budou používat.
-
-
zaujimalo by ma ci vies ze physx bude bezat aj na ps4. asi nie ze jo?
a skus si zistit ktory fyzikalny engine je v sucasnosti najpouzivanejsi a to o riadny kus. skus si to zistit... budes prevapeny. -
-
nejdříve si přečti co jsem napsal a pak komentuj, ano
p.s.: je jedno jaký fyzikální engine vede, a ps4 bude jenom podporovat physx, je jasné že zázraky to asi nebudou když hardware je od amd.
-
-
souhlas *3*
-
-
Aneb daj dementovi do rúk physx...
-
Jde jen o efekt, ale relk bych, ze je libeznejsi nez puvodni verze. Problem je, jak megalomasky a prepalene je pouzitej. Trochu skromnosti v jeho uplatnovani by neuskodilo.
-
PhysX nikdy nepřekročí svůj stín. Není v zájmu vydavatele, aby zmíněná technologie nějak ovlivnila herní mechanismy, čímž by omezila zákazníky z řad majitelů Ati/AMD jako potenciální kupce.
Takže pochybuju, že se někdy dočkáme něčeho jiného, než "fakt super" vody a "neuvěřitelně božích" particle efektů... -
-
...pardon, zapoměl jsem na "dechberoucí" vlnění závěsů *1*
-
-
bez PhysX to vyzerá oveľa lepšie ...tie guľky po výbuchoch a podobne sú dosť rušivé, a prakticky ani neviem čo si mám o tom myslieť ...nie že by bez PhysX tie výbuchy vyzerali nejako realisticky, no s ním zapnutým to vyzerá ..úplne divne
-
No... rozdil bych videl v tom, ze s vypnutym physx tam pan behal a svarel autogenem... Pokud je physx zapnuty, pan svari s CO2... Myslim ze v dalsim L4dead me bude bavit svareni o tisicinu procenta vic :) To se za ty miliony na vyvoj vyplati :))