Přejít na výpis diskuzí
PhysX efekty se chlubí i Warframe, a opět to vypadá divně
20.3.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
PhysX je to poslední, co by mi na ukázce vadilo.
-
PhysX = komedie. A ještě k tomu stará. Tak pro děcka 3-7 let dobrý, ty si užijou. Jsem rád, že mám ATInu.
-
-
Jestli máš ATI kartu tak tě lituju, vzhledem k tomu že AMD koupila ATI v roce 2006.
-
potom chápu tvůj dětský komentář *5*
-
-
Právě že si nepochopil vůbec nic *12*
-
-
-
Herní průmysl ještě čeká na svého "Avatara"...že by na nových konzolích?
-
k clanku ma priviedla hra Warframe a ako majitel karty AMD i "pocit",ci neprichadzam o skutocny zazitok fyziky "vdaka" NVIDII.Vidim,ze neprichadzam *1*
+1 autorovi clanku aj za nazor -
PhysX technologie zatím hry, za ta léta, co existuje, nikam dál příliš neposunula. Ani herně, ani vizuálně. O 3D technologii platí to samé - 3D nikam neposouvá??? Sorry ale rozdíl mezi hraním ve 2D a 3D je fakt obrovký rozdíl!!! Běžte si plkat kraviny někam na blog. Tohle je ubohé. Jako chápu že ten efekt jisker je věc vkusu. Ale říkat o fyzice ve hrách a 3D že není k ničemu je opravdu jen osobní názor nepatřící na profesionální webo o hrích. Čtu vás často ale tohle prosím ne.. Děkuji *11*
-
-
žádné 3D zobrazení her není!!! To jen stereoskopický 3Defekt, naprosto k ničemu krom bolení hlavy je to dobré akorát tak na 15minutovou předváděčku, ale ne na odpolední hraní a hrát celej den ve 3D to je tak na inzerát: "Vyměním nabušenou sestavu s 3D monitorem za zdravé oči..."
-
-
To máte asi nějakou skrytou oční vadu . 3D TV mám skoro rok a v dobrých světelných podmínkách není absolutně problém. A hlava mě nebolela nikdy. Občas přestávku to chce ale to platí u her obecně.. 15 minut je rozhodně a dá se dát film v kuse..
-
-
Môžem reagovať, že 3D efekt škodí veľmi očiam. A veľa ľudí začne bolieť hlava práve po tých 15 minútach. Takže nemá žiadnu očnú vadu.
-
-
-
Mluvíme zde o 3D zobrazení, ne že se hra odehrává v 3D prostoru...
-
-
Tak sem to taky myslel... :-)
-
-
-
K clanku: Mate muj hlas... co PhysX do dnesnich dni dokazal? Jen sama tech dema a tuna bordelu ve hrach... nic smysluplneho. Jedine ve hre "Trine" je k necemu, ac tam z 90% by stacil bohate Havok. V BF:BC2 nebo BF3 je ta skriptovana fyzika mnohem zazivnejsi. Nebo krasne pouzita fyzika byla v hre "Red Faction Guerrilla" to byla proste totalni zabava odpalovat vezaky! PhysX je jen vydojena k*ava pred porazkou. nVidia do toho nevrazila nic, od doby co celou firmu Ageia koupila. Osobne verim v Havok a mozna Bullet. Bych si hned dal nejakou hru tipu "Red Faction" s poradnou fyzikou a k tomu jeste grafikou. :-)
-
-
Je to fakt, RFG jsem hrál kvůli té fyzice (kvůli čemu jinému že ;), paráda, ale musíš pochopit, že to bylo celkem náročné na CPU a taky musíš pochopit, že následné debris byly dosti omezené (všiml sis že půlka baráku zmizela v texturách?) a také to že PhysX je pro složitější efekty akcelerována přes framework CUDA a tím pádem přes GPU Nvidie, proto nemůžou hru postavit kompletně na PhysXu, půlka hráčů co má karty od AMD by si to nezahrálo. Je to fakt škoda, na jednu stranu toužím po hrách s kompletním PhysX, na druhou stranu proč by měla Nvidia dávat své know-how konkurenci? Jako jedinou cestu vidím spolupráci obou firem (například TressFX od AMD spolu s PhysX předělaném na DirectCompute v DX11). Ale o tom se mi může asi jenom zdát...
-