Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
tahle beta verze je mesic stara, presneji receno z 13.1.2010 coz je skoro 2,5 mesicu pred vydanim a za tu dobu se da odladit jeste spousta veci a spousta veci se da jeste pridat atd... tudiz kazdej kdo si to stahl a hraje to jen ochuzuje sam sebe z poradnyho pozitku ze hry...
-
ty vocasi... kdyby ses vic kouknul do logu, tak zjistis, ze tahle verze je z 13.1.2011 tudiz je mesic stara a za mesic se toho da hodne vypilovat
-
Samozrejme jak presne stara verze to je nevim.Ale soude dle stavu v jakem ta hra je to moc stara verze nebude.Pri spusteni tam jsou veskere loga a ochranne znamky,menu vypada dodelane,v polozce vyberu misi vypada,ze jsou asi vsechny,jsou tam cutsceny,intro.v extras jsou taky nejake veci vc demonstrace funkci obleku.A samotna hra (soude tedy jen dle cca 30minut hrani) vypada,ze je v podstate hotova.
Kdyz bych to nebral jako pokracovani crysis tak bych s tou hrou problem nemel,proste bych ju presel jako dalsi arkadovou fps,ale protoze to je pokracovani jednicky,ktera me bavila, tak me to proste zklamalo.
Ale verim,ze spoustu lidi to bavit bude -
mě to přijde jako bojkot na pc scénu nějaka svině to vypustila schválně aby se prostě pc scena celá zbořila a dělali se už jen xbox hry.jinak bych si nedokázal vysvětlit proč to uniklo ale doufám že ředitel EA se sním mazlit nebude !
-
A jak víš že ta verze kterou hraješ je z tohoto roku? Klidně může být i půl roku stará.
-
Bejvávalo možná tak u prvního dílu ale to neznamená že když je v nějaké hře MP tak že to je to hlavní. Zrovna u Crysis je singl důležitý kdyby jsme se bavily o BF tak to je potom jiná.
-
Jasne ,ze je nedodelana,ale za mesic uz asi koncepci hry menit nebudou ze?Budou akorat dopilovavat a vychytavat bugy.Takze zmizi graficke bugy a mozna zlepsi AI,a v obou pripadech jsem to tam i napsal,ze za to muze nedodelanost hry,tedy u grafickych bugu urcite a u AI mozna taky.
Navic to neni zadna recenze,ale jen me dojmy z hry,bral jsem to jako takove nedopilovane demo.A vetsina veci co se mi na hre nelibi se uz asi menit nebude.
A stahnul jsem si to jen z toho duvodu abych si to vyzkousel nez si to pripadne koupim a v tomhle pripade bych se asi tloukl do hlavy.
Uz jen to,ze jsem to hral jen pul hodiny a nekde od prostred hry by ti mohlo docvaknout,ze jsem to nestahnul z toho duvodu abych si to zahral a nemusel kupovat.
Prvni crysis i warhead mam koupene na steamu,ale jestli me povazujes za klasickeho pirata,je to tvoje vec,vyvracet ti to nebudu -
Jen doufám, že to neohrozí vydávání her od Cryteku na PC platformu*9* . Jinak se těším, na konec března, až to vyjde *3*
-
Neni singl taky polovina CoD:BO?
-
Parchanti... Ted budou nutně spěchat a nakonec vydaj hru plnou Bugů... a Crytek to položí uplně....
-
Spíš se směje že hrajete nelegální a nedodělanou verzi. A singl je polovina této hry takže znamená hodně.
-
Tahle tvá "recenze" by možná měla nějakou váhu kdyby jsi hrál originální a kompletně dodělanou hru a ne nějakou nedodělanou verzi kterou zveřejnili piráti. A vzhledem k tomu že jsi stáhnul nelegální verzi tak jsi ten poslední kdo by jí měl hodnotit.
-
Coze? Ja myslel ze indikator zamereni se pouziva jen v MP. *8*
-
Ono hra bude stažitelná ze steamu, takže s tou cenou pr.
-
Nemuzes verit kazdemu dementovi, proste keca :) Tady je seznam veci ktery muzes dat to souboru a upravit atributy, zatim jsem nemel cas to testovat jestli neco ma vyraznejsi vliv na vzhled ... http://www.paste.to/MTAwMDA=
-
Je mi líto vývojářů, podle videí to vypadá nádherně. Doufám, že tomu co to leaknul setnou hlavu.
-
No jestli ho mas stejnym zpusobem jako Crysis2 tak te lituju *2*
-
je z 13.1.2011
-
dekujeme za demo
-
Omlouvam se za predlouhy prispevek *1* ,jen jsem se chtel podelit z dojmu tohohle "dema" *1*