Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No podle me ve hre bude celkem dost bugu a nevym ale us se stalo ze uradli vyvojarum betu a pak finalni verze mela prekopany pribeh a mea jinou dejovou linii nez beta. Treba takovy lineage 3 z ukradeneho enginu nakonec je hra podobneho razu.
  • taky si myslim ze je to jen aby navnadily hrace protoze ve hre chybi sousta efektu a animaci ale jsem sklamany cekam sem pokracovani crysis 1 ale to stim nema skoro nic spolecnyho krome proroka v uvodni animaci jinak to je naprosto jina hra
  • MoravaGeorge
    Teda styď se, červenej se a půl dne nepiš nikde komenty, jsem měl o tobě lepší mínění, vydělává tolik, že by mě mohl pozvat na pivo a warezi jak žumpař.... :-D
  • To trochu pleteš dvě různé hry každá je o něčem jiném.
  • Chtěli jste demo? Tady ho máte *1*
  • Pete.palis
    no ja extrahoval iso soubor....ten se rozbalil a tam je ve výběru složka win64, 32 (dle tvýho systemu)...rozklikneš a je tam ikona Crysis, na ní jsem klik a jelo to....bez instalace, což se mi stalo poprvý...
  • podarilo sa mi to pustit v DX11 :)
  • Je to reklamní trik:) Ale klidně to hrajte, jenom to hru podpoří, každopádně vostrá verze bude o něčem jiném. Lepší je si počkat a nedělat špatné úsudky.
  • O HL2 se laskave neotirej jo
  • a nevis jak bych to mohl zahrat bez extrahovani? abych normalne klikl na ikonku a hral :-)
  • google ty lama
  • Nastavení grafiky tam je v podobě tří "presetů". Na hardcore a v 1920x1200 mi to dává kolem 50 fps (HD 5970). Grafika je vynikající, asi nejlépe vypadající hra současnosti na PC. A to je prosím pěkně pouze DX9 a nefinální verze! S největší pravděpodobností si hru také koupím.
  • Betu ani zkouset nebudu pockam si na original jedina spravna cesta. Ale popravde si myslim ze az vyjde battlefield 3 tak se na Crisis 2 rychle zapomene.
  • Pete.palis
    no já jsme zareagoval jen mrkání jak padal do mdlob...ale blikání ne..možná že to bylo o kus dál, tam už jsem nebyl;)
  • PC scena neupada ale s tema parazitama souhlasim. Konzole maj problem uz nejsou nextgen jen zpomalujou a komplikujou vyvoj. PC je primarni zdroj vseho vyvoje a porad se zlepsuje ale konzole uz jen starnou.
  • stahujem warez ale takato podlost to je ...aj mna moc
  • tak kde je link kua na stažení?? )))))))))))))
  • V obou případech se o hrách hodně mluví a to je zřejmě to, čeho chtěli vydavatelé a tvůrci her dosáhnout *4*
  • Taky ti to tam blblo ta obrazovka?Blikala ti?
  • Pete.palis
    Tak už jsem ji vyskoušel;)...v menu není nastavení grafiky, jen rozlišení a běhá to jen v dx9....jinak plynulost hry...nVidia 260gtx, 4-jádro, 4 giga ram a průměr fps tak 35....v pravým rohu nahoře se mi zobrazil měřič....takže zatim nic moc (samozřejmě to není finální verze)...odskoušeno, smazáno a čekám na original verzi...jen začátek mě přesvědčil o koupi a ještě v osekané verzi:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit