Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
No,ale dole v komentarich pise LULZ:ze to zpustil v DX11!!!No jo,ale jak??:(((
-
Tak sem to hral asi pul hodiny,pusil jsem si nejakou pokrocilejsi cast hry a moje dojmy - Nemile prekvapeni.
Vazne se mi nechce verit,ze tohle delali stejni lide ,kteri udelali povedenou jednicku.
Vetsi priklon k arkadove hratelnosti tady byl citit snad na kazdem kroku.
Zjednoduseni modu na obleku pocinaje,preplacanym hudem,ktery i na nejtezsi obtiznost vam ukazuje ,kde jsou naboje a mraky dalsich veci apod,zobrazovani zamerovaciho krizku kdyz namirite na nepritele pres iron sights.Takovehle veci bych chapal na lehcich btiznostech.Vetsi linearita,mensi levely,same zatarasy kam nemuzete jit a to jednicka taky nebyla kdovijak rozlehla,ale tady je to fakt tuctovka.Otresny hlas vaseho obleku a design noveho obleku me prijde jako obtloustla gorila s velkym zadkem,kde je stridmost z jednicky?
AI taky nic moc,zacnu strilet po protivnikovy a kolega par metru od nej se ani nehne,mozna jen nedodelanost hry,mozna taky ne.A par dalsich veci by se jeste naslo,na co si momentalne nemuzu vzpomenout.
Na konzolich to asi bude mit uspech,je to takove futuristicke a trosicku mene arkadove COD mi prijde.
Jednicka byla fajn hra,nebyla dokonala,ale hrala se dobre,na nejtezsi uroven se clovek uz musel snazit a hra ho nevodila za rucicku,levely byly takove rozlehlejsi koridory,ale porad davali velkou variabilitu v pristupu hrace.Dvojka vodi hrace za rucicku i na nejtezsi obtiznost,vseho je vic,vsechno je radoby vic cool.
Jediny co muzu pochvalit je grafika,i kdyz tahle beta mela plno bugu.
Verim,ze si to fanousky najde,kdo rad COD,toho bude urcite bavit i tohle.
Pro me to tedy urcite neni a to jsem se na dvojku tesil,nicmene po shlednuti prvnich gameplay videii ze SP jsem zacal mit pochybnosti a pro me se bohuzel vyplnili. -
Narozdil od vas na slovensku u nas mame antivir *6*
-
keby tam bol nejaky virus, co vam zformatuje disky, jak by som sa vam smial
-
to je pre-beta tam dx10-11 nefunguje a kdyz to nejak zpustit tak te to stejne vyhodi s chybovou hlaskou
-
Ty si ale hrozna socka *11* *12*! Skoda ze ta unikla verze aspon neobsahuje nejaky poradny vir *2*
-
nevite uz nekdo jak to spustit v DX 11???
-
Konzolista breci ze uz hrajem :) Stejne je tahle hra dost o MP a tak tenhle single moc neznamena, uz mam predobjednano *5*
-
Je mi líto vývojářů *7* I když jsem odsoudil postoj kdy PC demo nevyšlo nehodlám podporovat piráty, ale vývojáře a hru si rozhodně koupím hned co výjde. Ten kdo nechce aby PC scéna kvůli takovým aférám vymírala, nechť zaujme stejný postoj a nevráží kudlu do zad týmu co PC scénu obohacuje. Bez nich by byl svět o něco smutnější. *10*
-
Běž se válet na gauč ke konzoli xD
-
nic než pravda, Nebudu kupovat hry dokud nebudu mít záruku kvality. A to mám na mysli pořádný demo. Nebudu kupovat zajíce v pytli
-
GaMe oVeR PC.
-
tak takhle to nějak vypadá;)
http://www.youtube.com/watch?v=nCN7VW1LmSg&feature=player_embedded#at=196 -
thorgal: Tak ty musis jet na slusnem matrosi *1*
-
Tak kreativní výmluvu jsem už dlouho neviděl.
-
-
ja to nebudem stahovat uz len preto ze ma nezaujimaju poloprodukty a preto aby som podporil hranie na PC
-
hned to padlo... treba pockat na dalsi sposob.
-
Ako prosim daj vediet PLS
-
O akej podlosti hovoríš? Z ustanovení Obchodného zákonníka , ako aj z vyjadrení obchodnej inšpekcie vyplýva , že predavajúci je povinný ponúkaný tovar predviesť
a informovať o všetkých jeho vlastnostiach. Keďže samozrejme obchod nemôže
predvádzať každému ním kupovanú hru, malo by túto úlohu zastúpiť demo. Cd si
môžeš vypočuť, pre film sú trailery, ale keďže hra nie je film, mal by si mať možnosť
ju vyskúšať. ( samozrejme len časť z nej). Všetci tí , čo tu píšu, že tú betu vyskúšali
si iba zabezpečili možno " nezákonným " spôsobom to, čo im niekto odoprel tým, že sám seba z dodržiavania zákona vyňal.