Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je hádám reakce na to úplně jiné vlákno s jiným tématem, opravdu neumíš číst nebo chápat, nebo obojí viz včera můj koment ohledně vracení her.

Zde 13.02.2011 15:47 Stan
    "jen využívám svýho práva vrátit něco co jsem vyzkoušel a z nějakého PADNEHO DUVODU vrátil. Pokud někdo SYSTEMATICKY TOHLE s hrama dělá, pak bych to označil za NEMORALNI, ale ne když je k tomu pádný důvod, ty v tom ale koukám rozdíl nevidíš"

Ten capslock byl nevyhnutelný, hlavně mi prosím zase nacpi jak tvrdím, že tohle ochcávání systému a vracení her je podle mě morální, vymysli si zas něco ať je sranda.
  • ucho, vše co už mělo cenu k tobě říci už jsem řekl, na tuhle slohovku kde jen papouškuješ už řečený nemá smysl nějak reagovat, stejně to zase překroutíš, nebo odmítneš podat vysvětlení, jako v předchozích vláknech.

Ale abych tě vyvedl z omylu, tahle moje reakce na kterou si psal ten sloh je na úplně jiné vlákno a ne na to s tou otázkou o vrácení her a zda je to morální, tak se trochu vzpamatuj, máš v tom guláš, vlákno začlo 13.02.2011 17:02 Martin a onu diskuzi o ne/dělání zadarmo si nastartoval reakcí na toho Martina svým komentem 13.02.2011 17:14 ucho@tiscali.cz "dokáže někdo z vás v dnešní době dělat pro ostatní něco zadarmo?"

Následně jsi už jen tahal triko tím, že děláš tisíc hodin zdarma pro všechny a rozčiloval se, že i já prý využívám plody této tvé chraitativní práce zadarmo, a když tě cca 5x žádám, aby si vysvětlil jakým právem na mě štěkáš a co že to tedy vlastně děláš, tak skutek utek a najednou to není předmětem diskuze.

Srovnej si to trochu už se v tom ztrácíš.
  • By me zajimalo jak na PS3 napises treba zivotopis a posles ho budoucimu zamestnavateli ve formatu ktery precte :))
  • ucho
    ano, proto jsem se tam tehdy zmínil, že bych chtěl takového člověka osobně vidět, kdo se takhle bude hru pokoušet vracet :) ale to nemění nic na mém názoru, že takové chování pro mě nemorální je :) (tedy důvod oné debaty řešitelný byl :) )
  • myslim, ze vase hadky jsou uplne zbytecne, protoze jestli tu hru instaloval a treba i hral, tak ji uz vratit nelze. hehe.
  • ucho
    pokud si tedy nepamatuješ téma diskuze, řešila se morálka. prohlašoval jsi, že je morálně v pořádku objednat si na internetu hru, doma ji dohrát a pak ji do 14 dnů posílat zpátky s tím, že chceš vrátit peníze. vydával jsi to za morálně správné, já ti jen odpověděl, že to považuji za nemorální. naznačil jsi, že být to na mě, zákony by byly fašistické. zajímavý pochod myšlenek, ale budiž.
    v důsledku tohoto jsem vznesl dotaz, který měl za cíl zjistit charakter přispívajících lidí, tedy zda je zde vůbec někdo, kdo dokáže pro druhého člověka udělat něco zdarma. tedy jestli jsou ještě lidé, kteří se nesnaží každého nějak ochcat nebo na druhém vydělat.
    prohlašoval jsi, že nikdo takový není a že zadarmo ani kuře nehrabe. tedy jsem tě vyvedl z omylu, že to tak není a jasně jsem zdůvodnil proč. nevím, co si chceš dokázat dál tím rozebíráním mé osoby, každopádně nestíháš ani sledovat směr diskuze a občas plácáš trochu mimo téme :)
    doufám, že jsi pochopil tohle snad krátké shrnutí.
  • Lid, to je nejvetsi omyl Zeme. :-D I ty opice jsou slusnejsi... :D
  • ucho
    ale pamatuji si to moc dobře, ale jak to mám vysvětlit někomu, kdo nepochopí smysl psaného textu? nikde ti nic nevyčítám, je to prostě jen negativum, se kterým nic neudělám a nijak ho neovlivním, tedy je zbytečné si s tím kazit další věci... ty jako člověk jsi mi ukradený, nesnaž se mi tady namluvit něco jiného, nic takového jsem neřekl :)
    není to předmětem diskuze, byla to pouze reakce na tvou větu, že NIKDO nic takového nedělá a vytasil ses s citátem "zadarmo ani kuře nehrabe". tedy jsem tě vyvedl z omylu a tečka. smyslem diskuze nebylo se v tom babrat, jen jsem poukázal na to, jak je společnost a myšlení některých lidí deformované a jak je v dnešní době většina lidí vychcaných, včetně tebe. chápeš směr té diskuze? nemusíš to stáčet na téma, které s tím nesouvisí, tedy na samotnou moji osobu (několikrát jsem ti to řekl, pořád ale reješ do mé osoby), tedy řeš téma a ne mou osobu stále dokola, když tě neinteresuje... :)
    mimochodem ty jsi mě nikde při lži nenachytal, já tebe ano, tak ji tady na mě nemusíš vytahovat. nebo nechápeš mou větu: já mám svědomí čisté? :)
  • Ahoj lidi musím se přiznat že jsem neodolal a beta crysis 2 jsme si také stáhl .
    Hry jsem se trochu bál po celkové náročnosti na pc pač si vždy crysis zapnu jen na ultra když crysis tak jen ultra .
    Hra mě příjemně překvapila že i v plných detailech na 1680x1050 má hra min 26fps což je dobré ( ale jde jen o betu a rozdíl v náročnosti od plné oficiální hry se muže nakonec změnit )
    Co se týka hry samotné moc mě dostala : Pěkná dobře se vše hýbe takřka dokonala podtržená hudba . Co se týka obleku s ovádání měl trochu jiné a nějakou domu mi vubec nesedělo ale po zhruba 1h hraní vše sedí jak nejlepší boty .
    Co se týka uniklé verze hry tak s tímto nejsem vubec spokojen ba naopak je to hruza ale jak se říká vše zlé je k něčemu dobré hra poslouží jako testovací na HDD PC a lidé se tak mohou plně rozhodnou zda to jejich pc zvládně a hru si obědnat . ( Z duvodu že samotná beta obsahuje hodně a hodně chyb jsme moc rád že jsem si udělal předobědnávku Nano edice kde bude již vše plnohodnotné a věřím že ukradenou betu lidé soudí spíše jako demo hry která má mouchy a objednají si plnou oficiální hru . Navíc s CZ titulky a na Xzone s trikem crysis obleku zdarma .
    brianmike2
  • ja pisu z ps3 a jde to v pohode
  • ja kupuju PC jednou tak za 3-4 roky a v pohode. Za 20K. Jestli bych nechtel cekat tak vymenim treba jenom GK. Rozhodne do toho nedavam kazdy rok 10K. Nechapu co se porad hadate. Kdo chce ma na hrani PC kdo chce ma Xbox nebo PS3. Ale zase na druhou stranu i konzolisti musi kupovat PC kvuly internetu a jine praci. Pochybuju, ze tady pisou a na praci pouzivaji Xbox nebo PS3.
    Tedy je to jenom o tom kdo si to jak zaridi. Ja mam treba jenom PC, protoze me to tak vyjde levnejc, kdyz pocitam, ze na nem i pracuju. Tedy neni jenom na hrani.
  • Zjisti si aspoň ceny komponentů zatim jsi napsal jen bláboly které mají daleko od reality.
  • Ty ses fakt matros, jeste si stezuj. Snad nechces aby se Crytek pri vyvoji a testu hry mohl dostat a videt dalsi mise az odehrajou vsechny predchazejici mise.
    Bohuzel je to chyba Cryteku, ze se tohle stalo.
  • Ucho - tak naposledy, to že v tvém kině stojí lístek 159kč je sice moc hezké, ale faktem zůstává, že podle zdroje z lidovek.cz ""Za lístek do kina zaplatili loni diváci v Česku v průměru 105 korun, což je více než průměr střední a východní Evropy (101 korun)" Takže můj nástřel 100kč byl téměř shodný. Nauč se prosím tě počítat průměry.

Už to prosím ukonči, nesutále píšeš nesmysly a už mě nebaví tě opravovat navíc když jsi tak arogantní a nabubřelej.
  • ucho - "překousnu i to, že z toho těžíš ty" "už jsem si zvykl, že je to nevděčné" "mrzí mě na tom jediné, mé práce využíváš zdarma s velkou pravděpodobností i ty"

ty už si koukám ani nepamatuješ co tu píšeš, už to vidíš nebo jsi zase slepej? Neustále tady plácáš o tom jak je hrozný, že tvý plody využívám i já, to je fakt moc.

Že to není předmětem diskuze? a co příspěvek z 13.02.2011 18:12, proč si vůbec začal plácat o tom jaký si samaritán a kolik tisíc hodin děláš zdarma pro všechyn lidi? když to není předmětem tak o tom nemel, ale vzhledem k tomu, že se jen vykrucuješ, tak stejně lžeš a jak si správně podotkl, lháři jsou spodina společnosti, nechápu že se takhle prezentuješ, ale to je tvůj boj.

Ano, já si vymýšlím, to pozná i úplný trouba, že se jedná o jakousi parodii na to co tu píšeš ty, nevim co do toho cpeš lhaní, když už tak do toho cpi pojmy jako sarkasmus, ironie atd.

Každopádně tvoje osoba mě fakt neinteresuje, když tě to baví, tvoje věc, co já s tim.
  • outro
    http://www.youtube.com/watch?v=-gCPjYN-6pc
  • U maminky už nějaký rok nežiju , a nevim jak vy , ale ja jednoho koníčka nemam . A jestli dělate upgrade PC jednou za tří roky , tak to není opravdu o 10tisicich ale o podstatne věčí částce .
  • Jestli je pro tebe 10k ročně na koníčka problém tak to asi fakt ještě žiješ u maminky :-)
  • on je prave ten kluk co bydlí u maminky a ta mu neche dát na pořádný PC, tak mu koupila konzoli ;)
  • Musim priznat ze som to vyskusal ale len ako Benchmark test pre moj PC a hlavne chcel som vidiet jak to vyzera, dopadlo to dobre a mam uz Crysis predobjednany. Hold vsetko zle je na nieco dobre :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit