Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Set: bavíme se zde o hrách, že? nebo se chceš začít bavit o něčem jiném? :)
a chytnu se tohoto: licence windows za 30 tisíc? promiň, to má znamenat co? kdo si koupil licenci windows za 30 tisíc? takhle ty firmy lijí milióny eur do státu, tedy že jim prodají dráž? (netahají peníze spíš opačným směrem?) nebo nechápu tu narážku, co má značit ten výkřik licence windows za 30 tisíc (ať už to souvisí s herním průmyslem jakkoli)
korupce je dnes normální, všichni si mastí kapsu (ale většinou je důvodem korupce namastění kapsy samotných politiků, tedy říká se tomu státní zakázka, na které vydělává na jedné straně firma a na druhé straně politik, ale v tom jsou většinou jen prachy, je prostě výhodné něco prodávat státu, protože na tom prodejce získá, ale tím jaksi vysává státní kasu, nelije do ní peníze...).
jinak na to, že jsi takový odborník na právo meleš pěkný bludy, když se nedokážeš ani držet tématu...
pořád jsi mi neuvedl žádný příklad firmy, co lije milióny eur do státu. a co tím daná firma získá, co za takovou sumu sleduje a chce od státu na oplátku (zatím jsi mě přesvědčil pouze o tom, že ani nevíš, co to vlastně ta korupce je, a hlavně že já mám růžový pohled na svět :) ) -
Od bety nemůžeš čekat nějaký zázraky.Hra je zabugovaná a několik věcí tam chybí.Věřim že plná verze bude vypadat líp *3*
-
Tady jde o to že tak velký soubor můžeš tahat klidně i dva týdny. A vzhledem k tomu že za 10 dní vyjde ten Killzone 3 tak je jedno že už teď je na netu ke stažení.
-
Ehm PCckari svadeji na konzolisty co presne ? Ze jim konzolisti pirati PC hry ? :D
-
Ale ano meni to vsecko - Kdyz tahas tak, ze NEMUSIS mit nonstop zaple PC, tak to, ze nemas cas se stane naprosto irelevantni - muzes stahovat kdykoliv pracujes na pocitaci, a v nicem te to neomezuje. Proste argument - nemit cas na stahovani - je blbost...
-
Stalkera mám taky rád, obvzlášť toho posledního, ale nevím proč to sem taháš *5*
O jiným názoru jsem nic neříkal... tak mi to nepodsouvej, jen jsem si rejpnul do CTRL+C a CTRL+V funkce. To abychom v tom měli jasno *3* -
Taky mně teď v té souvislosti napadlo, že v dnešní době si vlastně člověk hry kupuje pomalu jen ze svého morálního přesvědčení (mám na mysli PC a v podstatě hlavně ty chudší státy) Takovému jedinci taky docvakne, že za kvalitní hru si vývojář zaslouží zaplatit a kvalitní produkt si zaslouží podpořit další vývoj. V případě krabice je to upirátit mnohem jednodužší a v případě třeba Steamu to vyjde nastejno, jen vám z kreditky ubyde nějaká ta sumička. Piráti se jen maximálně většinou připraví o multiplayer.
Kdyby se hry dávaly na net ve formě trial, klidně i s minimem omezení a pak by si člověk jen koupil licenci a jako bonus by mu přišla i krabička s DVD a přívěskem, asi by na tom vydavatelé trhli více. Určitě lepší, než ten nekonečný boj ochran a prolomení, kdy nakonec víceméně trpíme jen my co platíme. Takový model by se ale vydavatelům nelíbil, neboť by mnohdy neprodali i hromadu balastu, kde v hlavní roli hraje absence dema a marketingová masáž nákladnější než vývoj samotné hry :) -
Lukáč- příkladný člověk temné straný, zla a demence. Všechny tři věci co jsem napsal se týkají jedné jediné věci- nedostatek informací čili nepochopení.
-
No mně ten "leak" nechal naprosto klidným. Hru si koupím/nekoupím minimálně až podle ohlasů na finální verzi a pokud bude dvojka opravdu moc zjednodušená a nebude to kulervoucí pecka, koupím si hru někdy časem ve slevněné edici, protože vyloženě na "nezahrání" to zase tak úplně nebude :) Podotýkám, že by pro mně bylo otázkou asi 30 minut si to sosnout (v mém případě na vyzkoušení), ale to dělám spíše vyjímečně, pokud demo chybí úplně, titul je nečitelný, nebo není jasné ani z videí a recenzí, jak se to nakonec hraje. Např. TDU2, kde až po vyzkoušení hra zapadla do propadliště zapomění a těch "rovnou" utracených dost pár peněz bych krutě litoval. Naopak třeba Duka si koupím rovnou, i když demo nebude, neboť patří ke hrám u kterých už je tak nějak dopředu jasné, že to je moje krevní skupina. Hry jako MassEfect2, nebo DeadSpace2 (pc verze) šly do košíku rovnou a dle předpokladu taky nezklamaly. U některých her ale hold člověk zkusit musí, do čeho jde (pokud to demo chybí úplně a recenze jsou až moc okatě hype). Pak záleží opravdu na kvalitě hry, jestli si ji člověk koupí, nebo po 20 minutách trápení či nudy smaže. Kdyby měl ale takový přístup každý, warez by byla docela prospěšná věc. Bohužel pohled na věc ve smyslu "proč za to platit, když to můžu mít zadarmo" je rozšířený tak nějak nejvíce a člověk z toho až časem vyroste (nebo taky nevyroste) a v tomto měřítku je pak bohužel warez bolístkou, kterou nejvíce trpí právě PC scéna, kde je celé pirátění nejjednodužší.
-
A. Že se volně objevila BETA (z ledna), za to si muže sám Crytek.
B. Aspoň jsme dostali své vytoužené demo PC :DDD
Hodnoceni BETY ted:
1.Fyzika- Srovnatelná s F.E.A.R 2 Project Origin (u feara se mi zdá lepší)
2.Detaili objektů a textury- na METRO 2033 to nemá. Je to na nový(2011) titul průměr.
3.Nasvícení a stíny- Nasvícení místy zjednodušili, ale efektně. Stínů je málo a tež je i malá vykreslovací vzdálenost. Je vydět, že autoři zapoměli na Ambient occlusion což je velká škoda.
4.Hratelnost- Hehe no žádné advance A.I. se nekoná. A způsob, jakým předělali přepínaní obleku je vysměchem nám PCčkarům.
Snad autoři si projdou fóra či dizkuze. Odloží hru o pár měsíců a připraví nám sci-fi FPS gamesku, která i mě, jako naročného uživatele, vytře zrak. -
V krátkosti: Microsoft, Oracle, Apple. Z tých najväčších. Menšie: Datalan, Columbex, HP.
Ako? Ceny softvéru a hardvéru za 5- 15 násobné ceny. Stále nič? Ok.
Pravidelné obstarávanie licencií MS SQL, WinServerov za približne desaťnásobok? "Klasická" verejná súťaž, ktorej podmienky môže splniť len konkrétna spoločnosť. Ešte niečo?
Či je to v poriadku? Licencia Windows za 30.000 Kč? No jasné, veď originály treba kupovať- sorry, zabudol som.
A čo takí poslanci. Jeden blízky priateľ dostáva 3 krát ročne Dell v cene 2.500 Eur.
Zobuď sa. Korupcia už dávno neprebieha spôsobom, že CEO Microsoftu príde na Úrad vlády a odovzdá kufrík s 50 miliónmi. Sú fundované a naoko legálne spôsoby ako zaobstarať lojalitu garnitúry.
Samozrejme, že percentá z transakcií sa poukazujú jednotlivým osobám, ktoré sa zaslúžili za výhodný obchod + legislatíva umožňuje také zhovädilosti, akými sme svedkami. -
Ja som tiež vyliečený pirát a pirátske hry už nehrám vôbec. Hry si kupujem prevažne po zľave a nevidím v tom žiaden problém. Hry v čase vydania v roku 2011 boli 3 SC2 WOW:C a Mafia2, a až na tú mafiu neľutujem. A hry si kupujem iba v kompletnej edícii, pretože neznášam DLCčka.
-
Já mám od doby co vydělávám originál úplně všechno, já jsem vážně kradl hry jen kvůli tomu, že jsem neměl peníze, když jsem byl student, ale i tak jsem si občas něco koupil. Navíc v době kdy jsem začínal hrát tak pirátství nikdo neřešil, vyrostl jsem v tom, že je to zcela normální, bylo to krátce po revoluci a kredlo se všechno ;-)
-
nechapu proc se furt rika ze jen pc pirati co takovy Gears of war 2 ten byl na netu skoro 2.5 mesice pred vydanim ve full verzi a ted Killzone 3 to je uz taky na netu
-
nemám čas zjišťovat tyhle moderní výdobytky, jakmile jsem začal stahovat, tak nemám na nic čas, a když náhodou ano, tak stejně jenom tahám a tahám...
-
chtěl jsem po tobě jediné, abys uvedl příklady těch veřejných tajemství podplácení, jaké firmy lijí stovky miliónů eur a kam? povídej, pane odborníku na advokacii 10 let... jmenuj mi tedy jednu velkou firmu, nebo klidně i víc. jak moc je to tajemství veřejné? neboj, nemám dětský pohled na svět, vím moc dobře, jak to chodí, tak prosím reaguj na otázku tak, že ji zodpovíš, ne že se ji zcela vyhneš (tohle je dětské vykrucování :) ) takže sem s těmi skutečnými případy, poděl se o ně...
-
myslím že s padesáti procenty v ČR se řadím dost vysoko...
-
On-line stalker :-D a jak tě ten koníček baví?
Zajímavá představa, že bych měl na každém serveru jiný názor B-) -
19:17 lukáš -> a ten pocitac bol uplne v najlepsom poriadku a tiez boli proti takym moznym nehodam zabezpeceny ze? keby som neurobil vsetko pre to aby nic nehrozilo tak vypinam.
-
jasne, mam dalsie otazky. veci ako vyvojarske denniky, E3 videa a podobne materialy, ktore prezentovali obsah co sa do mafia 2 nedostalo nie je trestne? zavadzanie zakaznikov ti nic nehovori? ubohy vyvojar, ja blazon nenazrany som si dovolil hru vyskusat v jej skutocnej podobe pred tym ako som sa rozhodol ci ju kupit. do basy so mnou