Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
onu verzi sem viděl a je to pro me jako noční únik moči..radši na něj zapomenu, zaspím ho a ráno si užiju to pravé plnohodnotné čůrání a s čistým povlečením na postýlce *4* celkem mi to pomohlo se rozhodnout jestli hru koupit, protože sem doteď neměl úplnou představu jak městské prostředí ovlivní hratelnost..takže o moje finance Crytek také nepřijde
-
Ježiš ty jsi vůl jakých 10tis. za rok co to meleš? Do pc se dávají peníze možná tak jednou za 3 roky a ne každý rok to musíš být fakt blbec aby sis tohle myslel.
-
Na mém příspěvku není nic čím bych moralizoval, takže buď si ho nečetl a nebo budeš pěkná lopatka... *4*
-
PC je jediná hodně draha hračka , která stojí každý rok peníze , když chceš aby jsis zahral hry na vysoký detaily a rozlišení . Je vidět že žiješ ještě u tatínka a maninky který ti dotojou hraní her na PC , až se jednou postavíš na vlastní nohy , tak si rozmyslíš jestli vrazíš za rok 10000 do PC , aby jsis něco zahral .
-
No asi velký rozdíl když máš tu zaostalou kravinu jménem xbox. Kup si pc to je jediná věc na které se dají hrát hry.
-
No je to politovani hodna situace, ale dle meho je to reakce na to ze nechteli vydat demo. Kazdopadne mne to netrapi, ja uz mam Crysis 2 predobjednanou, takze za mou osobu EA ani Crytek o nic neprijdou.
-
jinak je docela nahovno ze se tam daji volit mise z kampane jaky chces takze uz je mozna na youtube nahranej spoiler konce hry.
-
Ahoj , nemohl by někdo porovnat grafickou stranku BETA verze PC a DEMO Multiplayeru verze XBOX360 , vyděl někdo obě verze jak tu PC tak Xboxe . Docela by mě zajímalo jaké budou rozdíly v grafice a efektech .
-
Tez jsem to stahnul ale hral jen 3 mise neni to doladeni ale jinak je to HUSTY! hlavne zacatek :) jinak jsem cumel ze je tam starej znamej z 1 ale infikovanej tak predal bremeno hraci ten je zdravej.
-
rád bych do téhle diskuze vstoupil. Ono Killzone 3 má 42 GB, ale když obsahuje 3D. No 3D verze má 23 GB, což už je krapet reálnější
-
Taky si myslim že ten kdo chtěl, tak si hru nakonec stejně koupí.
-
Lidi já se přiznám, stáhl jsem uniklou betu, zahrál 4 mise a vypnul sem to. Protože zaprvý je to bomba! zadruhý grafika i hratelnost jsou pro mě masakroidní a za třetí sem si hned po tom předobjednal originálku! takovou hru si prostě nedovolim ukrást. Beta je docela plná chyb (v té čtvrté misi už jich bylo spousta) ale jinak si myslim že na mé AMD 64X2 6000+ 2GB ram a GTX460 to běželo na nejvyšší co beta dovolí krásně. Takže podle mě normální člověk, který si hru chtěl koupit tak si ji i koupí, a co lepší člověk který nevěděl "já" ho i tahle beta přesvědčí ke koupi. Já jsem opravdu spokojenej a upřímě děkuju tomu kdo tu hru pustil vem, přesvědčil mě ke koupi. ;)
-
hele proč máš potřebu překrucovat věci, co jsem říkal a vsouvat mi do úst něco, co jsem neřekl? to je nějaký nový styl argumentování? nebo že se vše převádí na politiku? kde jsem prosímtě co psal o politice a že jsem spokojen "se službou" (???) politiků?
psal jsem o kinech (multiplexech), ne o nějakých malých kinech v různých městečkách, které skoro nic nehrají. co se týče multiplexů (které co se týče kin už malá kina převálcovaly), tam je, představ si, cena vstupenky 159,-
rovněž jsem nikde nepsal, že jsem nikdy nelitoval peněz za nějakou věc, mluvil jsem pouze o hrách. možná bys tu občanku vrátit opravdu měl :) -
Stan: já někde řekl, že nevděčně používáš mé plody? wtf. právě proto jsem to nechtěl dál rozebírat, protože lidé jako ty mě nezajímají. a máš problém s chápáním psaného textu? ty chceš důkaz na mou osobu a to není předmětem diskuze. já níže chci důkaz na něco, co předmětem diskuze je.
je od tebe hezké, že krmíš bezdomovce... :) (škoda že ty si v tomhle případě vymýšlíš). a propo, se lháři se jinak nebavím, to vypovídá o charakteru rovněž dost, od takových lidí je lépe dát ruce pryč, je to spodina společnosti. (a kdyby ti to nebylo jasné, já ti dokazovat nic nemusím, já mám svědomí čisté a tebe má osoba nijak interesovat nemusí ;) - tím chci říct, aby sis to přebral jak chceš a piš si o mně co chceš) -
jen aby tech 50% nebylo ve skutecnosti tak 5% ty moralisto....
-
jen aby tech 50% nebylo ve skutecnosti tak 5% ty moralisto...
-
Můžeš nám napsat jaký máš komponenty.Bude sranda *4*
-
Jo takhle ,tak já zkusim něco podobnýho, za rok 2011 jsem již věnoval 500 hodin charitě, krmím bezdomovce, předčítám dětem atd.
Teď prosím ty, začneš s tím jaký si filantrop a najednou ticho po pěšině, jestli to nechceš objasnit tak prosim, ale přestaň tady na mě štěkat že nevděčně využívám plody tvé imaginární charitativní činnosti. Já jsem spokojený, to se neboj, hlavně aby si ty brzo nenarazil až ti jednou třeba dojde že zadarmo opravdu ani kuře nehrabe, alespoň ne vždy, jednou ti to možná dojde, svět opavdu neni růžové místečko.
Dole v diskuzi koukám, že po všech by si chtěl na všechno důkazy, ale sám nepředložíš ani prd když tě člověk žádá. -
Pak Crytek přijde s tím, že to vypustili naschvál a informace o pirátech si posílali přes net. Jako vykoupení ti pak nabídnou možnost hru si koupit, nebo... *1*
-
nemas dobry comp ked ti to sklbe.