Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedna věc je stáhnout 42GB (což problém není) a druhá zkurvit si pirátskou verzí konzoli (což také problém není).
  • ucho
    Stan: nakousl jsem to z důvodu, který jsem objasnil a opravdu nemám potřebu to zde dále rozvádět, nemám to zapotřebí a to nebylo hlavním tématem. lidem jsem za rok 2010 věnoval zdarma kolem 1000 hodin svého volného času, tak si to přepočítej. překousnu i to, že z toho těžíš ty. už jsem si zvykl, že je to nevděčné a poznal jsem všechny typy lidí (a z většinového hlediska je to bohužel smutné). jinak mysli si o tom co chceš, o mně si mysli co chceš, je to tvé právo a znovu opakuji, není to tématem rozhovoru. dost to vypovídá o dnešní společnosti, třeba si jednou uvědomíš, že "zadarmo ani kuře nehrabe" něco vypovídá o charakteru... každý máme svou morálku, každý na ni máme svůj pohled, u toho bych zůstal. já jsem se svojí morálkou spokojený, jestli jsi spokojený ty s tou svou, pro tebe jen dobře... :)
    a doporučuji se s googlem zkamarádit, usnadní ti to v budoucnu spoustu věcí.
  • Blbe, v USA mají v průměru pomalejší internet než u nás. Ale je mi jasné, že tvá logika se řídí heslem "co je v USA, musí být automaticky ve všem lepší".
  • Ano, je to nesprávné, porušil jsi vědomě zákon. Nějaké další otázky?
  • Nediv se, když polovinu her zpirátíš...
  • možná mi nebudete věřit, ale stejně si to koupim, páč se mi to neuvěřitelně škube a to mam středně dobrej komp... kupuju na pleje pěkně *2*
  • bohuzel nekteri to tak delaji
  • fallout
    tak o tom nevím... minimálně já jako PC-hráč na KONZOLISTY nic nesvádím... *3*
  • V práci je většinou internet kontrolovanej a omezenej
  • No ale nejlepsi je kdyz pcckari to potom svadi na konzole misto toho aby priznali vinu ve vlastnich radach.
  • fallout
    Nejhorší je, že na to pirátění nakonec všichni PC-hráči doplatíme (záměrně říkám všichni včetně mě, i když patřím mezi ty, kteří 50% her vlastní origo). Bohužel to potom dopadá tak, že KONZOLISTI mají exkluzivitu a v horším případě se hra na PC nakonec ani neobjeví :-(((
  • czlukas: jistě že říkají ale to nic nemění na tom co jsem napsal.
  • Spades
    Nějaký člověk tu řekl dobré moudro.

"Když je hra dobrá, tak si ji koupím a studio pak může z těch peněz dělat další hry. Když je to hovadina, tak ji kupovat nebudu"

Předpokládám, že to bylo myšleno tak, že se nejdřív zpirátí, a potom podle kvality koupí.
  • http://blogs.technet.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-PostAttachments/00-02-99-89-79/wrong.jpg *3*
  • Spades
    to lukas
    Rikaji ti neco torrenty ? Stahujes kdyz si na PC, pak vypnes a druhej den zapnes. Torrent se ti zacne stahovat tam, kde prestal...
  • http://photos.commongate.com/11/38441_7dtr2scy8f_l.jpg
  • "a já například dvě hodiny denně něco zdarma pro lidi dělám, službu, kterou bys ty očividně zadarmo nedělal.mrzí mě na tom jediné, mé práce využíváš zdarma s velkou pravděpodobností i ty :D "

Hele když už si to nakousl tak to dokonči, tyhle tvoje výkřiky jsi předvedl už v minulých vláknech a jak šlo do tuhýho tak si radši přestal reagovat, tak dokonči aspoň tohle, když nemáš zájem něco dokončit tak o tom ani nezačíněj, tvoje blbost že si to začal řešit.

Můj kmen neumět použít google, buď té lásky.
  • To samé si myslim i o tobě.
  • Kde žiješ v jeskyni že nevíš že existují internetové obchody?
  • Ad Ucho:
    Som v advokácii už nejakých 10 rokov, takže o tom ako funguje spoločnosť niečo viem. :)
    (Čo sa týka EÚ: členovia vrcholných org. sú predstaviteľmi jednotlivých členských štátov)
    Na druhej strane je krásne, že má niekto tak detský a nepoškvrnený pohľad na spoločnosť, v ktorej všetko funguje, v ktorej sú "zlí" naozaj zlí a "dobrí" naozaj" dobrí, spoločnosť, v ktorej nie je hlad, chudoba, korupcia, atď.
    Tento náhľad žiaľ nezdieľam a preto vychádzam z reality, podľa skutočných prípadov, skutočného stavu veci.
    Čo sa týka vrátenia hry, áno skúšal som. Už som to kdesi spomínal, išlo o Bioshock.
    Samozrejme som vedel, že je to nepriechodné, dura lex, sed lex.
    Ešte ten istý deň ako som hru zakúpil som ju išiel vrátiť s odôvodnením, že hra absolútne nespĺňa HYPE recenzií (áno, v tej dobe som ešte recenziám veril), atmosféra z dema je takpovediac v prdeli atď. A čo mi povedal predavač? "Ja som vedel, že to je volovina, mohli ste sa ma spýtať. Teraz s tým nič nespravíme." :)
    Možno je to môj problém, že môj vkus "nenapreduje" s dobou, že odmietam mainstream, že som vyrastal na Falloutoch, Icewindale, Baldursoch, System Schockoch, Deusoch a iných...Moja inteligencia žiaľ nenapĺňala jasnovideckú predstavu "ucha". Áno, dal som sa zmiasť recenziou a lstivými odkazmi na utopické diela. Teraz to však robím inak. Odskúšam a potom sa rozhodnem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší