Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak píši v první větě minulého příspěvku:
    Mě připadá, že v dnešním světě opravdu už mizí logické uvažování.
    J8 se nebavím jesli jetěžší stáhnout 9 či 42 GB, ale téma bylo kdo ukradl verzi Crysis 2.
    Mimochodem, mě by v práci zabralo stahování 42 GB asi tak 4 hodiny - opravdu je to hrozná doba CHA, CHA. A jakej internet maji asi lidi v USA. Británii apod, CHA, CHA.
    Ten kdo je pirát si stáhne hru, ať je veliká jakkoliv!
    Když lidi stahovali v roce 2004 FarCry 1, tak říkali to samé, to je ale veliké asi 3GB! A odradilo je to NE! A co je dneska 1GB - nic.
    Ale jak říkám téma byli piráti.
  • Co to plácáš o čekání? Co to jako má být? Hloupý argument a proč kdybych se teď rozhodl že si to stáhnu tak to nebudu mít ani v den vydání. Ty když na něco čekáš tak tě to nějak zatěžuje? A potom piš něco o hloupých argumentech.
  • *podpori
  • Hloupejsi argument jsem dlouho neslysel. Hlavne ze normalni clovek ma cas cekat 2 tydny na vydani a jeste ma prachy aby si to vubec poridil
  • prekrucujes, to nie je o tom ci niekto rad hra hry zadarmo ale o tom, ze mam pravo vediet aka ta hra je a podla toho sa rozhodnut ci ju kupit.
    ziadny vyvojar nepride skratka, ked spravi dobru hru. ty tu places za straty vyvojarov ktory robia nepodarene hry, lebo tie sa naozaj predavat nebudu, po vyskusani spiratenej verzie si ju nekupim.
    a ten kto si zlu hru kupi podpory herny trh? nie, podkopava ho podporovanim nepodarkov
  • No já třeba obdivuju ty co dělají titulky do filmů co jsou na netu. Dělají to zadarmo pro ostatní.
  • Nevim sice kolik mají lidí ale hádám tak 100 a to už je pořádná tlupa na uhlídání.
  • CHA CHA zkus si stáhnout 42Gb normální člověk na to nemá náladu ani čas.
  • ucho
    žijeme v komerční době, cílem firem je tvořit hodnoty: poskytovat něco lidem a vydělávat na tom. tedy má to být ku prospěchu obou stran. a hle, je zde třetí strana, kteří do tohoto systému nepatří, někdo je nazývá zloději, jiný příživníci a někdo vychcánkové.

a já například dvě hodiny denně něco zdarma pro lidi dělám, službu, kterou bys ty očividně zadarmo nedělal. a několik mých přátel jsou na tom stejně já. a jako u lidí, kteří nadávají lidem kupujícím hry do blbců, počítám že i tihle lidé by mi řekli, že jsem blbec, že něco takového dělám zdarma :) mrzí mě na tom jediné, mé práce využíváš zdarma s velkou pravděpodobností i ty :D
    svět je pokřivený, se rčením "zadarmo ani kuře nehrabe" se lidstvo nikam nedostane...
  • Tak on je rozdíl stáhnout 9 GB (Crysis 2) a nebo 42 GB (Killzone 3). Navíc bych řekl, že v obojích případech nedojde k žádné ztrátě a když už tak k mizivé, protože kdo chtěl si hru koupit tak si jí koupí a kdo nechtěl tak by si ji stejně stáhl později. *3*
  • Mě připadá, že v dnešním světě opravdu už mizí logické uvažování. Jací piráti dali do oběhu Crisis 2? Jací piráti ji dali na internet? Začněte už používat mozek!
    Vysvětleni: Pirát tu hru vyrábí? NE. Pirát pracuje v Cryteku (tam kde se tahra vyrábí) ANO!
    Čili je to interni chyba CRYTEKU a žádného piráta. Kdyby totiž TENTO interní zaměstnanec tuto hru neukradl (pro peníze, či jen tak pro uznání), na internetu by nebyla až do doby vydání. Vždyť ještě finální verze NENI! Jasný důkaz o interní chybě.
    A že je tento problém na PC?
    CHA CHA CHA!!!??? Co třeba takový Killzone 3, který má vyjít na PS3 asi za 14 dní a už je nyní ke stažení na internetu? CHA, CHA?
    Takže žádní piráti, ale ať si udělají pořádek ve firmách samotných.
    DOBŘE JIM TAK!
  • :)
  • Nemyslim si že je to správny vyvoj. Ale musím se přízpusobit okolí ve kterém žiji abych mohl "plnohodnotně" žít. A nemyslím si že na tom budou škodní vyvojaři. Tí za svou praci dostavají měsičně zaplaceno. Jim při uspěchu jde jen o něaké procenta.

Nejvíce bude poškozené EA. A ta se averzi k PC netají a to pravě z důvodu že i oni jsou nenažraní...

Každopadně si nemyslím že tahle kauza prodeje Crysis 2 něak vyrazně ovlivní. Stejně nevíce do prodejů promluví konzole. A MP.

Ale o PC jako platformu se vůbec nebojím. Pokud bude další generace konzolí tak bude asi opravu poslední pak přijde streamovaní dat. Pokud bude dobře finančně nastaveno tak to muže vyřešit plno problémů.

Každopadně pokud by se vytvořila něaká sbírka na podporu vyvojářů tak rád přispěji ti si ty prachy zaslouží. EA v dnešním systemu ale podporovat nehodlám...
  • Příště by si měly spíš dát pozor na lidi co maj v týmu.
  • ucho - tvojí naivní představu o tom jak fungují vlády či např. EU bych opravdu rád sdílel, žilo by se člověku fakt líp, růžový brýle hadr.
  • Stejně jako nikdo nikoho nenutí hru hrát nebo stahovat, nikdo nenutí vývojáře hry dělat a puštět se na tuhle půdu, je to riziko který si vybrali.

Zadarmo ani kuře nehrabe, nikdo nic zadarmo dělat nebude a nedělá, otázka je trochu naivní.
  • Takhle nam priste Crysis 3 na PC ani nevyjde. Vydaj to jenom pro konzole coz jim vydela vic penez nez prodej na PC. A nebudou sami :(
  • ucho
    a považuješ to za správný vývoj a postup do budoucna? myslíš, že to povede ke zlepšení stavu nebo že za chvíli budeme platit daň i za kyslík?
    dokáže někdo z vás v dnešní době dělat pro ostatní něco zadarmo? třeba dělali byste každý den pro lidi kolem sebe třeba dvě hodiny denně něco zdarma? schválně kolik by se takových mezi vámi našlo... (chcete brát zadarmo, tedy umíte i zadarmo dávat?) :)
  • ucho
    Set: je veřejným tajemstvím, že velké softwarové firmy lijou stovky miliónů eur do vlád jednotlivých států? :)
    můžeš nám prozradit, které firmy to například jsou a do kterých konkrétních států? uvědomuješ si, že když jsme v EU, všechny státy se v tomto směru podřizují zákonem EU a tedy je důležité hlavně to, co se v tomto směru schválí na poli EU?
    opravdu je fašizmus, když si koupíš něco, co chceš a nelíbí se ti to? není to například hloupost toho člověka? (stejně jako lidé, když jdou do kina na něco, a pak odchází - jak si někdo na něco může udělat názor, když to neviděl celé?)
    uvědomuješ si, že tohle je zábavní průmysl, tedy kupuješ si něco, co k životu nepotřebuješ, něco, co tě má pobavit? příkladem budiž powerball, vypadá to zajímavě, koupíš to a zjistíš, že je s tím nuda. čí vina je, že tě nebaví si s tím hrát?
    recenze jsou placené softwarovými giganty? no tak to jsou zdejší recenzenti jistojistě boháči, to jim závidím. a vlastně i názory lidí na hru jsou jistě placené, a všemožné videorecenze na internetu jsou určitě taky zaplacené :) a vlastně i na to youtubko dávají lidé videa z gameplaye jen z nejlepších momentů... (opravdu nikomu nestačí k poznání hry nějaké to video z hraní?)
    utajování kvality? tomu se říká reklama, marketing, je to pouze past na hlupáky.
    když ti hra nefunguje, většinou se dá s vydavatelem domluvit a reklamace jsou bezproblémové (zkoušel jsi to někdy? já dostal i další dvdo se hrou, když jsem si o něj napsal...)
    co se týče Black Ops, tak to jsem si nekoupil, protože mě neuspokojily názory lidí na danou hru (tedy poměr cena/zábavnost) a jelikož mě to neláká na multiplayer, na single si počkám, až bude hra za rozumnější cenu (tedy jsem si hru ohodnotil na nějakou sumu, kolik bych na ní dal a koupím, až to budu považovat za přijatelné)

za úpadek PC scény nemohou piráti jako takoví. problém je, že se nyní dělá všechno tak veřejně, že to všichni morálně obhajují a že novou hru dokáže z internetu stáhnout i moje babička. veřejně tak lidé dělají něco, co je v komerční době nepřijatelné a samozřejmě to ponese své následky. a ano, zákony dělají ti, kdo mají peníze, tedy časem se v tomto směru jistě ještě víc přitvrdí...
  • Moralka v dnešním světě?? Kde každy okrádá každého? To je hodně naivní myšlneka. Jak moc moralní je platit povodnovou dan když bydlím na kopci. Ano je to socialní? Tak proč bych si jako sicoalně nemohl stahnout hru?

Oba dva příklady jsou v podstatě kradež jen z pohledu práva je jedno trestné a druhé nikoliv.
    Tím nechci obhajovat piratsví. Ale žijeme ve světě kde se krade uplně všude a takové jaké jsme si to udělali tak to máme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší