Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
já nemám čas stát ve frontě a kupovat, to rychlejc stáhnu *2*
-
nepřišel jsem zde řešit, co dělám já, pouze mě zajímala situace (i když mě nepřekvapuje tvá reakce). jasně jsi řekl, že zdarma bys nedělal, já dělám každý den (zdarma myšleno 0,- peněz ani žádné výhody). jinak já tady nejsem anonymně, i google by ti poradil, pokud ho umíš používat :)
co se týče firem, vzorec je jednoduchý, cíl firmy je tvorba zisku, o tom žádná jiná. ale ten zisk vytváří většinou tak, že něco dělá, produkuje. tedy mají z toho něco lidi a zároveň poskytuje zaměstnání. a o tom všem to je. proto se například lily peníze do automobilového průmyslu, protože na něm stojí většina zaměstnání. ekonomika se musí hýbat, peníze se musí točit, takhle ten systém bohužel funguje. tím že za věci platíme, poskytujeme práci i ostatním lidem. na tobě je, za co peníze utratíš. když lidé přestanou peníze utrácet, nastane kolaps a systém se zhroutí. bohužel jiný systém nemáme, jeho sabotováním ale ničemu neprospěješ, i když si myslíš, jak jsi vydělal.
já když na něco nemám, tak si to nekoupím. netrhá mi žíly, že si nezahraju třeba rok Black Ops. na hraní mám spoustu jiných her, je to jen o tom říct si, co chci teď hrát... -
ty už máš koukám víc než dost *3*
-
Když myslíš. A ty už radši nic nepiš máš toho tady za sebou už dost.
-
Hochu je vidět že jsi toho ještě moc nezažil. Já viděl jak začal hořet počítač a nebylo to nic hezkého. Klidně si to zesměšňuj ale vyvracet mi že nejsou lidé co nemají čas stahovat v tom těžko uspěješ.
-
lukáš -> wow, tak toto som naozaj necakal. predstav si ze moj pocitac je spusteny nonstop aj ked niekolko hodin nikto nie je doma. proti nepravdopobnym nahodam, nejake skraty a podobne veci som podnikol dostatocne opatrenia. ty sa bojis nechat spusteny pocitac tak rovno zacnes vyhlasovat, ze nema kazdy cas nieco stahovat... genialne *4* a ked ides na zachod nevypinas pc pre istotu?
-
nemůže vyhrát co? internetovou diskuzi?
ty si rozhodně vyhrál za nejhloupější příspěvek *1* -
já můžu stahovat i ve škole a to stahovací rychlostí 4.5 MBps tak je jedno jestli práce nebo škola
-
nevedel som ze mafia 2 mi za to nestoji kym som ju nespiratil. recenzie? tie mi nepomohli, niekde 9/10, inde 4/10. a demo? ukazalo len technologiu, pribehovo bola ta misia v plnej hre ina. vzdy som veril ze to bude nieco spickove, nastupca jednotky, no a keby som si to hned naivne kupil, trpko by som olutoval. tak som to kupil na steame v zlave za 10€. je to podla teba nespravne?
ja na tom nevidim nic zle ze som si to najprv vyskusal, keby dodrzali co slubili s radostou by som im dal za tu hru o 40€ viac. a mnoho dalsich hier je na tom podobne. sa tu tvaria niektori ako keby len pirati vyjeb..ali s vyvojarmi, ako keby to nikdy nebolo naopak -
Už bylo na čase když nemůžeš vyhrát aspoň to neprotahuj.
-
Ty tak moc věříš přístrojům že by jsi je klidně nechal i celý den puštěný i když nejsi doma? Já teda ne a teď už by ti to snad mohlo dojít.
-
ještě dodám, že nebýt vychcánků a zlodějů, neexistovalo by nic co se týká bezpečnosti, to jsou miliony pracovních míst, miliardy v obratech atd. Čímž je neobhajuji, ale jak se říká vše špatné je pro něco dobré.
Mysli trochu šedě a ne černobíle či růžově. -
tak se poděl o to co děláš zdarma, to mě moc zajímá : ))
btw - zase pláčeš na špatný adrese, já toho zadarmo udělal opravdu hodně, válí se to na internetu a nic jsem za to neměl, jen dobrej pocit. Ale nic to nemění na tom, že zadarmo ti nikdo nic dělat nebude, i když se to tváří zdarma, většinou to tak neni.
Já bych ti do blbců nenadával, tedy pokud je řeč o tom dělání zdarma, řekl bych něco jiného ale ne urážky.
Firmy nedělají nic pro lidi, firmy to dělají hlavně nejdřív pro peníze, to je ten hlavní důvod (překvapivě) Ti tvoji zloději, vychcánkové jsou důvod proč hry nestojí o pěkných pár procent víc než už stojí, bez nich by si na hry možná neměl a sám by si pravděpodobně stahoval jak divej což si ale stejně dříve či možná ještě teď dělal : ) -
lol, "Nenapadlo tě třeba že jsou i lidé co nemají tolik času aby rychle stáhli takovou velikost?" ty to tahas rucne bajt po bajte? ci proste ked nieco stahujes tak si prilepeny na monitore a pocitas percenta?
-
Svoji diskuzi ukončuji, někdo nepochopil o čem jsem psal, nyní se téma přesunulo na rychlost internetoveho připojení.
Ale za příspěvek Ysquanir@tiscali.cz děkuji. je vhodný a souhlasím s ním.
Mějte se. -
V práci? od kdy děti pracují?
-
Odpověď pro 100MB Anonym
Rychlejší net nepotřebuji, to jsem psal o rychlosti v praci ty socane.
Doma mám jak již zmiňješ 100Mb.
Mej se -
Uvažuj než něco napíšeš moulo. Nenapadlo tě třeba že jsou i lidé co nemají tolik času aby rychle stáhli takovou velikost?
-
si pořid rychlejší net socane
-
Ze všech těch dobráckých Robinů Hoodů, kteří se tady vynořili s obhajobou svého pirátství jako boje proti "většímu zlu" je mi smutno. Hlavně, že mají všichni ti hrdinové deset miliónů výmluv a oddůvodnění proč krást namísto toho, aby se na hry které jim za ty peníze nestojí prostě vyprdli. *9*
Musím ale souhlasit s tím, že vinit za únik bety piráty je uhozené. Je to jednoznačně chyba Cryteku/EA, pokud se něco takového stane a navíc tak dlouho před oficiálním releasem. A ten alibismus z jejich strany a nadávání na zapirátěnou PC scénu jsou nechutné a stupidní.