Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Co sa vsetci trhate. Presne takato ista sitacia bola aj pri Crysis 1. Je to uplne jasne, je to reklamna kampan EA. Si myslite, ze su taki blbi v tom EA, ze by si to nechali len tak vypustit? Pre info, Crysis 1 predal na PC cca 4 miliony aj s digi distribuciou. Takze...
-
-
promiň, nechci použít tvé přirovnání, ale sedí více na tebe. to co se stalo s crysis 1 je to nejhorší pro vydavatele, co se může stát. spousta lidí si totiž hru dohraje ještě před vydáním a už si plnou verzi prostě nekoupí. pro firmu to znamená ty největší ztráty co se týče pirátství. a s hrami po vydání je to pak hra o hodiny. tedy čím déle trvá, než vyjde crack, tím nejmenší jsou ztráty. nejkritičtější je přitom první, druhý týden, kdy se v tom točí nejvíc peněz. nedočkaví lidé mají tendenci utrácet velmi snadno...
tedy toto opravdu reklamní kampaň nebyla. -
-
tak ja som napriklad dohral Splinter Cell 3 asi 5 krat piratsku verziu a aj tak som si napokon kupil original uz len koli MP :D
-
-
no dobře, ty jsi klasický vyléčený pirát, který v minulosti stáhl z internetu kde co a teď už přešel do roviny, že za některé věci platíš. sice je to většinou za staré už zlevněné kousky, ale i to je dobré. tady je však řeč o hře naprosto nové, tedy důležitá je zde současnost a lidé, kteří si jsou schopni tu hru koupit za její plnou cenu, ne za rok nebo dva za 200,-
-
-
Ja som tiež vyliečený pirát a pirátske hry už nehrám vôbec. Hry si kupujem prevažne po zľave a nevidím v tom žiaden problém. Hry v čase vydania v roku 2011 boli 3 SC2 WOW:C a Mafia2, a až na tú mafiu neľutujem. A hry si kupujem iba v kompletnej edícii, pretože neznášam DLCčka.
-
taktiez som si najskor zahral TF2 a neskor som si kupil origo a ver ze nevysla ma na 2 stovky v tedy som kupoval myslim za plnu cenu...ale ja som radsej ked si nieco poriadne vyskusam nez to kupim...ten SC ma napadol ako prvy a je pravda ze bol lacnejsi *1*
-
-
-
Je škoda že i třeba piráti prostě nepočkají 14 dní .... potom by ti co si to stejně nekoupí stáhli a nedočkavci mají nakoupeno. Ani by nemuseli být tak restriktivní ochrany které sou dnes stejně jen kvůli tomu aby vydrželi těch 14dní.
-
Dobra hra sa predava stale... to ti nejako uniklo. Pozri sa na Valve hry, pozri sa na taky Starcraft 2. To, ze Crysis 1 sa v tej dobre dostal na net skor, to vobec nemusi nic menit na tom, ze ta hra sa dobre nepredavala. Prave naopak.
-
-
Beyond Good and Evil nebo třeba Ico by mohli vyprávět, že?
-
To je tvůj názor, se kterým nesouhlasím a názor mám opačný. Kdyby Crysis neunikla před vydáním, prodejnost by byla mnohem vyšší (a to ti potvrdí každý vydavatel...). ano, velmi záleží na kvalitě a kvalita prodává, ale nesmíš zapomínat na tábor nedočkavců, kteří si chtějí hru zahrát a jsou na ni natěšení. najednou ji mohou mít mnohem dřív než z obchodu ve stejné kvalitě. co udělají? samozřejmě si ji stáhnou a zahrají a dohrají ještě před vydáním. a teď mi tady otevřeně řekni, že každý z těch lidí si potom ještě koupí originál. ano, někdo si ho koupí, někdo si ho koupí kvůli multiplayeru, ale nemalé množství lidí jednoduše o hru už mít zájem nebude, prostě ji dohráli a konec. jednoduše v tomto případě na tom prodejnost vždy tratí a říkej si co chceš :)
-
-
-
-
Vidim,ze ste tu asi kreteni piratstvo a pc je fakt.Keby chuji na ps3 mali moznost stiahnut hru zadarmo tak by tak by ste tu vsetci picovali na ps3.A za druhe dnes uz kazdi druhy chuj ma flashnuty Xbox a napr.Modern Warfare 2 bol taktiez ujebany a prva piratska verzia bola na xko skor ako na pc.
-
-
np na PS3 se už pirátí taky (a releasy sou ještě dřív než ty na Xboxu)
-
-
Viz unik Killzone3 a bude to znamenat konec her pro PS3? Podobne nazory jsou fakt k smichu a jen trapne vymluvy pro pripadny prodejni propadak. Kdyz je hra je super tak se prodava bez ohledu na piratstvi, naopak nikdo se nemuze divit ze shitky nikdo kupovat nebude
-
-
-
Joooo :) Skôr Sa Boja Že Crysis Bude Sračka a že to ludia zistia eŤe skorej :D ! *8* *8*
-
Přesně tak,dřív jsem si pravidelně kupoval NHL každý ročník...ale za to jakej začala mít EA přístup k PC...Fuck off!tohle jim přeju.
-
No je to sice smutné, ale já to beru aspoň tak, že si hru zkusím jak pošlape atd.. Pak bude lepší rozhodování koupit/nekoupit.
-
-
nj taky jsem to tak delal (warez jako demo) nez jsem presel na konzoli, ale rekneme si uprimne... kolik lidi je tak zasadovych ze warez bere jen jako "demo", diky kterymu se rozhodne jestli buy nebo bye ;)
-
-
Už to vidím. Po 50 hodinách intenzivního hraní se rozhodne, že ta hra za to nestojí.
-
-
aby taky za to stala, kdyz uz ji dohral, ze jo :-)
-
Ne to zjistim během 10min zda mi schoří PC nebo ne. :D *11*
-
-
-
-
spis si rikam co je to za arcidementa, kterej vypusti hru na warez kdyz to uskodi pripadnym prodejum... preci zamestnanci takovyhle firmy maji bonusy za uspesny prodeje... nebo by to v tom pripade alespon byt melo *5* to by si pak rozmysleli...
-
-
někoho vykopli a on se chtěl pomstít? nebo konkurenční firma? zfetovaný reportér
-
-
Já jsem už na jednu Warez stranku psal
Že tímdle udělali to že Crysis 3 nebude na PC
A navíc ja si tu hru koupím ad to stojí coto stojí.
Sice sem si to stáhnul ale fakt to nejni ono.
hral jsem to 10 min a před chvílí sem to vypl.
Mam rád Crysis a proto si ho koupím
A aspon vím že mi Crysis 2 běží na Max detaily v pohodě. -
-
hráči a warez nemuže za to když nějaký z vývojářů vypustí na torrent
-
-
No neviem ci su to neni len reci ze to neni finalna verzia aby mozno odradili ludi od stahovania.... v kazdom pripade toto uz je moc nevravim ze som svaty a ze na torrenty nechodim ale tato forma piratstva sa mi uz protivi dat hru na torrenty este predym ako vide je uz podla mna vyslovena zakernost.
-
Pročetl jsem všechny komentáře a už se tu názory opakují některé i třikrát, tak už by snad stačilo stále psát to samé. *10*
-
-
Každý má právo vyjádřit svůj názor, někteří i vícekrát, pokud jim nebylo porozuměno napoprvé *1*
-
-
Myslím si , že všetky urážky a tradičný spor konzoly anti pc sú zbytočné. Tento únik neznamená nič, keď povýjdeni tejto hry bude pri jej predaji na strane zisku plus.
Nie piráti ani podobné úniky ale tí, čo si hru kúpia alebo nekúpia rozhodnú, či
aj prípadne Crysis 3 bude aj na PC.