Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Četli jste někdo článek o vývoji her (konkrétně i Mafie 2) na pctuningu?
    Sice jsem si to teď neověřoval (proto omluvte, pokud časové informace budou lehce nepřesnél, ale bylo tam psáno něco na způsob, že se na hře přestává pracovat zhruba 3 (možná jen 2) měsíce před prodejem. Měsíc jen ne licenci "Games for WIndows", pak jde finálka na lisování, krabice, balení, distribuci.

Opět říkám, že se možná pletu, ale přijde mi divné, že se na hře ještě pracuje. Pochopil bych práci DLC nebo patch, kterej vyjde krátce po prodeji, ale ne na prodejní verzi.
    • To je sice pravda, ale kde je řečeno, že utekl build z tohoto týdne?
      • ten build je z poloviny ledna pokud jsem špatně nečetl..
        • je z 13.1.2011
  • Nechápu jak to někdo může udělat. Roky práce a miliony korun a takhle jim poděkujeme. Ke Cryteku mám dost respekt než abych tohle podporoval stažením tý betaverze i když se dost těším. Já být šefem Cryteku tak si založím Crysis3.com a na něho dal jeden velký prostředníček..
  • rád si počkám na vydanie na Steame a akciovú cenu napr. na začiatku prázdnin alebo kedykoľvek neskôr. Kto to upiráti, je fakt blb.
  • MoravaGeorge
    Já bych tu úniky zakázal. Zbytečně to vyvolává flame a přitahuje pozornost k jinak dementní hře. B-)

Jen tak dál, sosejte co hrdlo ráčí a hlavně to nekupujte. Snad dosáhneme toho že 3 nebude. A o to vám jde především, nebo snad ne?
    • To to musíš kopírovat všude? Chtělo by to trochu invence pro každej server kam vlezeš :)
      • MoravaGeorge
        On-line stalker :-D a jak tě ten koníček baví?

Zajímavá představa, že bych měl na každém serveru jiný názor B-)
        • Stalkera mám taky rád, obvzlášť toho posledního, ale nevím proč to sem taháš *5*

O jiným názoru jsem nic neříkal... tak mi to nepodsouvej, jen jsem si rejpnul do CTRL+C a CTRL+V funkce. To abychom v tom měli jasno *3*
  • Tak jestli je tohle 100% pravda, tak je to velka skoda *9* A Cryteku bych doporucil co nejrychlejc vydat plnou verzi hry.
  • Lukáč- příkladný člověk temné straný, zla a demence. Všechny tři věci co jsem napsal se týkají jedné jediné věci- nedostatek informací čili nepochopení.
  • cau hele nevite proc mi nejde spustit demo crysis na xboxu ? dik cau
    • xko nemam, ale vsude psali ze to MP demo na xku bezi jen do 4.2., takze ted uz asi hrat nejde
      • aha ok dik
  • KronosDeret
    tak nejsem si jistej o jaky procenta Crytec ci EA prijde, rekl bych ze pocet lidi ktery si to zahrajou a kvuli tomu koupej hotovou verzi (protoze to co leaklo je funkcni asi jako nedokonceny Source CS mod) bude stejne jako ty co to chteli koupit ale nelibilo se jim ze hrajou lepsi COD ... strilecka na kolejich s troskou svobody s Invazi Emzaku do New Yorku. Za sebe reknu ze se mi libi mira vtahnuti do pribehu a hru si tak jako tak koupim.
  • Ve finální verzi by měla být prý lepší optimalizace a více dodělané poslední levely.
    No jen opravdový magoři si stáhnou tento starší build a budou hrát. Raději originál ne?? *5*
    • resp. Raděj si počkám na pořádný release z orig verze. *1*
  • Jdu to hned hledat:D Muhahaha, konzolisti zhorte:D
    • a pak ze nema PC scena upadat, kdyz tu mame takove parazity..
      • PC scena neupada ale s tema parazitama souhlasim. Konzole maj problem uz nejsou nextgen jen zpomalujou a komplikujou vyvoj. PC je primarni zdroj vseho vyvoje a porad se zlepsuje ale konzole uz jen starnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit