Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lid, to je nejvetsi omyl Zeme. :-D I ty opice jsou slusnejsi... :D
  • Myslíte tu betu, co unikla: http://www.irfree.com/crysis-2-beta-multi-5-readnfo-p2p/ ???
  • NonSuch
    udajne se ale jedna o velmi rannou verzi (byt uz obsahove kompletni) hry, nektere efekty pry chybi a tak podobne...
  • Kultovni pecka, nasel sem ji v na hry.tojepohoda.cz za solidni cenu
  • možná mi nebudete věřit, ale stejně si to koupim, páč se mi to neuvěřitelně škube a to mam středně dobrej komp... kupuju na pleje pěkně *2*
    • Můžeš nám napsat jaký máš komponenty.Bude sranda *4*
    • nemas dobry comp ked ti to sklbe.
  • Straty budú určite značne, ludia čo toto robia nemajú žiadne moralne zabrany a vobec si nevazia tu spustu prace a investicii co za tym je. nastastie je sanca ze si to kupi hodne ludi aspon kvoli multiplayeru kde treba originalku
  • No ja to rozhodne kupim pre MP :+)
  • Crysis 2 si rozhodne koupim hned jak vyjde, podporit tim jedny z mala PC vyvojaru *3*
  • Btw, s tímto problémem mě napadla otázka: Proč si vydavatelé nějak právně neošetří to, že kdyby zjistili, kdo z pracovníků distribuce hru dal na torrenty, nebo na rapid, tak by zaplatil nějakou pokutu, nebo by to hnali před soud?

Chápete mě? *3*
    • Oni to ale pravne osetreny maj. Nicmene neni tak lehky prijit na to, kdo to vypustil -.-
      • Hlavně z něho stejně nic nedostanou, protože ty lidi obvykle nic nemají (v poměru ke škodám).
        • Firma nic moc nedostane, ale typek bude skoro urcite ve vezeni a hodne dlouho :D..
    • to netreba pravne ošetrovat, akonahle by zistili kto to je tak by ho zalovali za nahradu skody, na to je zakon
      • No, nějak tak jsem to myslel - proč toho vydavatelé tedy nevyužívají?
  • No a pak se PC gameři divěj...
    • čemu se máme divit? že si Crytek/EA nedokážou ohlídat svůj produkt? kolika společnostem se to v dnešní dobách stalo? celý měsíc a týden před vydáním? ..ve finální fázi budou za ty špatné jen piráti.. najdou se lidé, kteří si to třeba stáhnout, zahrajou a poté si stejně koupí originálku..
      • splash
        Seš naivní.
        • v čem? že si to lidi tak či tak koupí? co StarCraft 2 nebo Black Ops? koukni na torrenty, tolik počtu stáhnutí a ty hry se prodávali jak rohlíky.. Crysis možná není tak silná značka jako CoD.. ale minimálně z poloviny má uplně stejný potenciál..
          • Sice Crysis nieje az taka znacka ale ked Crysis vysiel tak mal tak revolucnu grafiku a fyziku ze tituly ako COD, BIA, DOD, Half Life2 a ine akcne tituly sa mohli ist s klzat s hernymi mechanizmami, okrem toho ich titul bol kvalitny nielen z stranky technickej ale taktiez pribehu.
            Tak 5-10 rokov dozadu boli na svete Nintento, PS2 a PC a tieto komunity si vazili vyrobcovia hier, vyrabali dema, prezentacie v casakoch a samozrejme reklama na nete dneska to vyzera asi tak ze demo na PC-hraci neuvidia, konzolisti maju narok nielen na dema ale taktiez sa na nich zameriavaju developery aby deti mali vsetko pod nosom.
            Co je horsie je to ze tituly ktore vyzerali skvelo na PC prisli o svoju nevinost na konzole ked znich developery vytvorili bezhlave mlaticky.
            Osobne si myslim ze release :D tejto beta verzie hracom ukaze ci sa to oplati kupovat alebo nie, okrem toho hraci dnes kupuju hry hlavne kvoli MP takze ak si na tom daju zalezat a ukazu hracom ze dokazali vychytat chyby z bety tak komunita ich neopusti.
            Ano stiahol som si tu hru a skusil som si to ako to vyzera, medzi oboma dielmi nevidim väcsie zmeny az na niekolko novych pridavkov a planujem si ju tak ci onak kupit a nie kvoli SP :D
            • tak ako HL2 mal na svoju dobu grafiku slusnu a musis brat do uvahy aj to ze ten engine je vytvoreny tak aby siel aj na slabsom PC a vyzeral co najlepsie...myslim si ze HL mal a ma pribeh dobry..lepsi ako nejaky crysis...HL seriu mam prejdutu snad 20 krat pricom crysis som ani nedohral...casom zacne byt nuda(ale to je moj nazor) ..ale ide hlavne o to ze nemam rad ked sa niekto obtiera o HL... co ja viem tak to bola prva hra kde bola fyzika na dobrej urovni a nebola tam casto len na efekt ale zaroven sluzila k roznym "hadankam" ...a BIA ma bavilo tiez
            • O HL2 se laskave neotirej jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit