Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Tiscali, měli by jste se stydět.. *5*
Už to stahuju a nemůžu se dočkat..!! Hru mám objednanou, ale nechci čekat! Popravdě, nechci čekat ani než se to dostáhne!!! -
Tak sem to hral asi pul hodiny,pusil jsem si nejakou pokrocilejsi cast hry a moje dojmy - Nemile prekvapeni.
Vazne se mi nechce verit,ze tohle delali stejni lide ,kteri udelali povedenou jednicku.
Vetsi priklon k arkadove hratelnosti tady byl citit snad na kazdem kroku.
Zjednoduseni modu na obleku pocinaje,preplacanym hudem,ktery i na nejtezsi obtiznost vam ukazuje ,kde jsou naboje a mraky dalsich veci apod,zobrazovani zamerovaciho krizku kdyz namirite na nepritele pres iron sights.Takovehle veci bych chapal na lehcich btiznostech.Vetsi linearita,mensi levely,same zatarasy kam nemuzete jit a to jednicka taky nebyla kdovijak rozlehla,ale tady je to fakt tuctovka.Otresny hlas vaseho obleku a design noveho obleku me prijde jako obtloustla gorila s velkym zadkem,kde je stridmost z jednicky?
AI taky nic moc,zacnu strilet po protivnikovy a kolega par metru od nej se ani nehne,mozna jen nedodelanost hry,mozna taky ne.A par dalsich veci by se jeste naslo,na co si momentalne nemuzu vzpomenout.
Na konzolich to asi bude mit uspech,je to takove futuristicke a trosicku mene arkadove COD mi prijde.
Jednicka byla fajn hra,nebyla dokonala,ale hrala se dobre,na nejtezsi uroven se clovek uz musel snazit a hra ho nevodila za rucicku,levely byly takove rozlehlejsi koridory,ale porad davali velkou variabilitu v pristupu hrace.Dvojka vodi hrace za rucicku i na nejtezsi obtiznost,vseho je vic,vsechno je radoby vic cool.
Jediny co muzu pochvalit je grafika,i kdyz tahle beta mela plno bugu.
Verim,ze si to fanousky najde,kdo rad COD,toho bude urcite bavit i tohle.
Pro me to tedy urcite neni a to jsem se na dvojku tesil,nicmene po shlednuti prvnich gameplay videii ze SP jsem zacal mit pochybnosti a pro me se bohuzel vyplnili. -
-
Tahle tvá "recenze" by možná měla nějakou váhu kdyby jsi hrál originální a kompletně dodělanou hru a ne nějakou nedodělanou verzi kterou zveřejnili piráti. A vzhledem k tomu že jsi stáhnul nelegální verzi tak jsi ten poslední kdo by jí měl hodnotit.
-
-
Jasne ,ze je nedodelana,ale za mesic uz asi koncepci hry menit nebudou ze?Budou akorat dopilovavat a vychytavat bugy.Takze zmizi graficke bugy a mozna zlepsi AI,a v obou pripadech jsem to tam i napsal,ze za to muze nedodelanost hry,tedy u grafickych bugu urcite a u AI mozna taky.
Navic to neni zadna recenze,ale jen me dojmy z hry,bral jsem to jako takove nedopilovane demo.A vetsina veci co se mi na hre nelibi se uz asi menit nebude.
A stahnul jsem si to jen z toho duvodu abych si to vyzkousel nez si to pripadne koupim a v tomhle pripade bych se asi tloukl do hlavy.
Uz jen to,ze jsem to hral jen pul hodiny a nekde od prostred hry by ti mohlo docvaknout,ze jsem to nestahnul z toho duvodu abych si to zahral a nemusel kupovat.
Prvni crysis i warhead mam koupene na steamu,ale jestli me povazujes za klasickeho pirata,je to tvoje vec,vyvracet ti to nebudu -
-
A jak víš že ta verze kterou hraješ je z tohoto roku? Klidně může být i půl roku stará.
-
-
Samozrejme jak presne stara verze to je nevim.Ale soude dle stavu v jakem ta hra je to moc stara verze nebude.Pri spusteni tam jsou veskere loga a ochranne znamky,menu vypada dodelane,v polozce vyberu misi vypada,ze jsou asi vsechny,jsou tam cutsceny,intro.v extras jsou taky nejake veci vc demonstrace funkci obleku.A samotna hra (soude tedy jen dle cca 30minut hrani) vypada,ze je v podstate hotova.
Kdyz bych to nebral jako pokracovani crysis tak bych s tou hrou problem nemel,proste bych ju presel jako dalsi arkadovou fps,ale protoze to je pokracovani jednicky,ktera me bavila, tak me to proste zklamalo.
Ale verim,ze spoustu lidi to bavit bude -
-
re:stacox jj to me napadlo,kdyz se na to ptal,ale tou dobou sem to uz mel smazany z disku.A za mesic se da vypilovat hodne o tom zadna,ale koncepci hry uz asi moc ne a to je to hlavni co se me na te hre nelibi.Takze ruzne bugy jsem bral s tim,ze to je jeste nedodelana verze kapis? *3*
-
ty vocasi... kdyby ses vic kouknul do logu, tak zjistis, ze tahle verze je z 13.1.2011 tudiz je mesic stara a za mesic se toho da hodne vypilovat
-
-
-
-
-
Coze? Ja myslel ze indikator zamereni se pouziva jen v MP. *8*
-
Omlouvam se za predlouhy prispevek *1* ,jen jsem se chtel podelit z dojmu tohohle "dema" *1*
-
-
OMFG, tieto hry sú dobré tak pre kresťanov *11*
-
-
Řeknu to slušně, jdi někam s náboženstvím..
-
Jak rád vyvolávam flame *2*
-
-
To na tebe musí být maminka opravdu pyšná :)
-
-
pořád lepší bejt křestan než bezmozkoidni, tupá a vylizaná TUCKA
-
-
právě si jen šířeji definoval slovo křesťan, gratuluju.
-
-
skôr mám pocit, že si sa v tom popise dokonale spoznal
-
-
jestli si to takhle pochopil, jistě to bude pravda, ámen Pane.
-
-
-
-
Řeklo dítě co se právě vrátilo s maminkou z nedělní mše v kostele...
-
-
No,ale dole v komentarich pise LULZ:ze to zpustil v DX11!!!No jo,ale jak??:(((
-
-
Nemuzes verit kazdemu dementovi, proste keca :) Tady je seznam veci ktery muzes dat to souboru a upravit atributy, zatim jsem nemel cas to testovat jestli neco ma vyraznejsi vliv na vzhled ... http://www.paste.to/MTAwMDA=
-
-
Super. Aspon nemusej davat do originalu ochranu :) - v tomhle to nechapu. Kdyby ji tam nedali, meli by mozna vetsi prodej.
Prinejhorsim si dodelaji nejakej bonusovej obsah a strci ho do hry.
Dalsi vec- bohuzel nikdo nemuze tvrdit, ze to je full verze, dokud skutecne full nevzdaji. Odkud to uniklo? Zrejme z betatestingu. Takze full opravdu byt nemusi. Jen plne hratelna, to je rozdil. -
-
*dokud skutecne full nevydaji. - mensi preklep s y/z , sry.
-
-
dekujeme za demo
-
Jako programator v jiste herni firmicce ;) uz jen kvuli tem technologiim na pozadi hru 100% koupim! Minimalne beznou verzi (uvazuju ale i o sberatelske). Beru to jako poklonu autorum. To co predvadi v CryEngine3 je obcas dost neuveritelny.
-
LoL o tomhle vim uz od vcera vecer obevilo se to na torrentu a uz to stahuje snad prez tisice lidi nekteri to uz maj sosle a dolozili videa prez fraps na youtube ze je to prave.
-
Odpověď pro 100MB Anonym
Rychlejší net nepotřebuji, to jsem psal o rychlosti v praci ty socane.
Doma mám jak již zmiňješ 100Mb.
Mej se -
Svoji diskuzi ukončuji, někdo nepochopil o čem jsem psal, nyní se téma přesunulo na rychlost internetoveho připojení.
Ale za příspěvek Ysquanir@tiscali.cz děkuji. je vhodný a souhlasím s ním.
Mějte se. -
-
Už bylo na čase když nemůžeš vyhrát aspoň to neprotahuj.
-
-
nemůže vyhrát co? internetovou diskuzi?
ty si rozhodně vyhrál za nejhloupější příspěvek *1* -
-
Když myslíš. A ty už radši nic nepiš máš toho tady za sebou už dost.
-
-
ty už máš koukám víc než dost *3*
-
-
http://blogs.technet.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-PostAttachments/00-02-99-89-79/wrong.jpg *3*
-
http://photos.commongate.com/11/38441_7dtr2scy8f_l.jpg
-
To samé si myslim i o tobě.
-
-
-
-
-