Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
TO samy tady bylo i s Crysis 1 :) taky to uniklo mesic pred vydanim na net ... tak kde asi bude chyba ? Zeby nejakej zaprisahlej pirat v cryteku >?
-
-
Inspektore Kojaku, asi by jste to mel vysetrit ! *1*
-
-
GaMe oVeR PC.
-
-
Konzolista breci ze uz hrajem :) Stejne je tahle hra dost o MP a tak tenhle single moc neznamena, uz mam predobjednano *5*
-
-
Spíš se směje že hrajete nelegální a nedodělanou verzi. A singl je polovina této hry takže znamená hodně.
-
-
Neni singl taky polovina CoD:BO?
-
-
Bejvávalo možná tak u prvního dílu ale to neznamená že když je v nějaké hře MP tak že to je to hlavní. Zrovna u Crysis je singl důležitý kdyby jsme se bavily o BF tak to je potom jiná.
-
-
-
-
Běž se válet na gauč ke konzoli xD
-
-
onu verzi sem viděl a je to pro me jako noční únik moči..radši na něj zapomenu, zaspím ho a ráno si užiju to pravé plnohodnotné čůrání a s čistým povlečením na postýlce *4* celkem mi to pomohlo se rozhodnout jestli hru koupit, protože sem doteď neměl úplnou představu jak městské prostředí ovlivní hratelnost..takže o moje finance Crytek také nepřijde
-
Takhle nam priste Crysis 3 na PC ani nevyjde. Vydaj to jenom pro konzole coz jim vydela vic penez nez prodej na PC. A nebudou sami :(
-
-
Příště by si měly spíš dát pozor na lidi co maj v týmu.
-
-
Nevim sice kolik mají lidí ale hádám tak 100 a to už je pořádná tlupa na uhlídání.
-
-
-
Je mi to u píči *6* Crysis 2 bych si nekoupil ani za budgetovou cenu.
-
-
je to strasna hovadina ja taky ne..
tedka hraju online hledani min ve Widlach , sem si koupil novou grafáárnu tak mi to konecne chodi bez seku -
-
Zdraví sarkasmum *1*
-
-
-
nevite uz nekdo jak to spustit v DX 11???
-
-
keby tam bol nejaky virus, co vam zformatuje disky, jak by som sa vam smial
-
-
Narozdil od vas na slovensku u nas mame antivir *6*
-
-
No jestli ho mas stejnym zpusobem jako Crysis2 tak te lituju *2*
-
-
-
Ty si ale hrozna socka *11* *12*! Skoda ze ta unikla verze aspon neobsahuje nejaky poradny vir *2*
-
-
Mě připadá, že v dnešním světě opravdu už mizí logické uvažování. Jací piráti dali do oběhu Crisis 2? Jací piráti ji dali na internet? Začněte už používat mozek!
Vysvětleni: Pirát tu hru vyrábí? NE. Pirát pracuje v Cryteku (tam kde se tahra vyrábí) ANO!
Čili je to interni chyba CRYTEKU a žádného piráta. Kdyby totiž TENTO interní zaměstnanec tuto hru neukradl (pro peníze, či jen tak pro uznání), na internetu by nebyla až do doby vydání. Vždyť ještě finální verze NENI! Jasný důkaz o interní chybě.
A že je tento problém na PC?
CHA CHA CHA!!!??? Co třeba takový Killzone 3, který má vyjít na PS3 asi za 14 dní a už je nyní ke stažení na internetu? CHA, CHA?
Takže žádní piráti, ale ať si udělají pořádek ve firmách samotných.
DOBŘE JIM TAK! -
-
CHA CHA zkus si stáhnout 42Gb normální člověk na to nemá náladu ani čas.
-
-
Hloupejsi argument jsem dlouho neslysel. Hlavne ze normalni clovek ma cas cekat 2 tydny na vydani a jeste ma prachy aby si to vubec poridil
-
-
Jedna věc je stáhnout 42GB (což problém není) a druhá zkurvit si pirátskou verzí konzoli (což také problém není).
-
-
rád bych do téhle diskuze vstoupil. Ono Killzone 3 má 42 GB, ale když obsahuje 3D. No 3D verze má 23 GB, což už je krapet reálnější
-
-
Co to plácáš o čekání? Co to jako má být? Hloupý argument a proč kdybych se teď rozhodl že si to stáhnu tak to nebudu mít ani v den vydání. Ty když na něco čekáš tak tě to nějak zatěžuje? A potom piš něco o hloupých argumentech.
-
-
Ale ano meni to vsecko - Kdyz tahas tak, ze NEMUSIS mit nonstop zaple PC, tak to, ze nemas cas se stane naprosto irelevantni - muzes stahovat kdykoliv pracujes na pocitaci, a v nicem te to neomezuje. Proste argument - nemit cas na stahovani - je blbost...
-
-
Tady jde o to že tak velký soubor můžeš tahat klidně i dva týdny. A vzhledem k tomu že za 10 dní vyjde ten Killzone 3 tak je jedno že už teď je na netu ke stažení.
-
-
lol, "Nenapadlo tě třeba že jsou i lidé co nemají tolik času aby rychle stáhli takovou velikost?" ty to tahas rucne bajt po bajte? ci proste ked nieco stahujes tak si prilepeny na monitore a pocitas percenta?
-
-
Kde žiješ v jeskyni že nevíš že existují internetové obchody?
-
já nemám čas stát ve frontě a kupovat, to rychlejc stáhnu *2*
-
Hochu je vidět že jsi toho ještě moc nezažil. Já viděl jak začal hořet počítač a nebylo to nic hezkého. Klidně si to zesměšňuj ale vyvracet mi že nejsou lidé co nemají čas stahovat v tom těžko uspěješ.
-
lukáš -> wow, tak toto som naozaj necakal. predstav si ze moj pocitac je spusteny nonstop aj ked niekolko hodin nikto nie je doma. proti nepravdopobnym nahodam, nejake skraty a podobne veci som podnikol dostatocne opatrenia. ty sa bojis nechat spusteny pocitac tak rovno zacnes vyhlasovat, ze nema kazdy cas nieco stahovat... genialne *4* a ked ides na zachod nevypinas pc pre istotu?
-
Ty tak moc věříš přístrojům že by jsi je klidně nechal i celý den puštěný i když nejsi doma? Já teda ne a teď už by ti to snad mohlo dojít.
-
-
si pořid rychlejší net socane
-
-
nemám čas zjišťovat tyhle moderní výdobytky, jakmile jsem začal stahovat, tak nemám na nic čas, a když náhodou ano, tak stejně jenom tahám a tahám...
-
19:17 lukáš -> a ten pocitac bol uplne v najlepsom poriadku a tiez boli proti takym moznym nehodam zabezpeceny ze? keby som neurobil vsetko pre to aby nic nehrozilo tak vypinam.
-
czlukas: jistě že říkají ale to nic nemění na tom co jsem napsal.
-
to lukas
Rikaji ti neco torrenty ? Stahujes kdyz si na PC, pak vypnes a druhej den zapnes. Torrent se ti zacne stahovat tam, kde prestal... -
Uvažuj než něco napíšeš moulo. Nenapadlo tě třeba že jsou i lidé co nemají tolik času aby rychle stáhli takovou velikost?
-
-
-
-
-
Tak on je rozdíl stáhnout 9 GB (Crysis 2) a nebo 42 GB (Killzone 3). Navíc bych řekl, že v obojích případech nedojde k žádné ztrátě a když už tak k mizivé, protože kdo chtěl si hru koupit tak si jí koupí a kdo nechtěl tak by si ji stejně stáhl později. *3*
-
-
je to ultra picovina. zatial je tam len DX9 ktory vypada slabo. na konzolocke pomery dobre ale na pc je to nic. tesil som sa na DX11 ale to bude asi az ked to oficialne vyde.
ale ten "dej". LOL!
cakal som stupidnu strielacku ale toto niekolko nasobne prevysilo moje ocakavania... je to fakt ultra picovina. -
najhorsie na to vsetkom je ze je to :
1. najocakavanejsi titul na PC (primarne)
2. zpiratili ho skor ako dosiel na pulty (aspon tam by mohli mat pirati trochu zhovievavost)
najzakladnejsie autorske pravo, co je "BY" od koho to je je posliapane, lebo dielo uniklo nedokoncene ale autori by to nikdy nedovolili. Treba respektovat aspon toto ked uz nic ine, nechat aspon nech vydaju finalny produkt !! *10* -
-
Hru vynesl nekdo primo z tymu, tak by si mel crytek nejdriv lepe hlidat zamestnance, pirati nic necrackovali, nic neupravovali, nic neukradli - vyvovaji jim sami poskytli funkcni nedokonceny produkt
-
-
pirati mohli oznamit cryteku debilka co to vyniesol von, trochu piratskej moralky ala Godfather
-
-
použít pojmy jako morálka a udavačství v jedný větě je fakt k pousmání.
-
-
Navíc dokonce i u nás je hry nelegální i stahovat narozdíl od hudby a filmů.
-
Když uvidíš někoho jak vykrádá obchod tak to policii taky neřekneš, protože by to bylo udavačství? V tý naší zlodějský zemi pořád hodně lidem nedochází, že tohle je taky krádež.
-
-
A lidem jako ty stále nedochází že to není krádež jako krádež např. v obchodě.
Stahování softwaru je nelegální, děkuji za poučení, to jsem nevěděl : ))
-
-
-
-
Taky ho mohl vynést nějaký externí tester a nebo seto mohlo stát omylem, takový případy už tady byly. Myslím, že viníka najdou brzy. Určitě nemají jen jeden build hry se kterým pracuje celý tým. Podle toho konretního co byl ukraden se jim počet možný pachatelů hodně zůží.
-
-
-
to je pre-beta tam dx10-11 nefunguje a kdyz to nejak zpustit tak te to stejne vyhodi s chybovou hlaskou