Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Dohrano na nejtezsi. Docela nářez.
-
-
kedze na torrentoch to je docela kratko tak si ty nic nedohral ty trtko :)
vsadim sa ze to nemas ani len stiahnute len tu ides na seba putat pozornast...
FAIL! -
Maximálně ses dostal z menu do hry *1*
-
*1* *1* *1*
-
Akorát me nastvala ta herní doba, ani ne 8 hodin a konec za tohle chteji penize?? taky je skoda ze prostredi je vice tuneloidni asi dan za konzole.
-
ale *2* ....neblbni
-
-
14:46 ucho@tiscali.cz -> hlupa vyhovorka? vysledkom toho co som pisal je podpora vyvojarov pri vyvoji kvalitnych hier a odmietnutie podpory vyvojarov co robia nezmysly
-
Je to reklamní trik:) Ale klidně to hrajte, jenom to hru podpoří, každopádně vostrá verze bude o něčem jiném. Lepší je si počkat a nedělat špatné úsudky.
-
podarilo sa mi to pustit v DX11 :)
-
-
Ako prosim daj vediet PLS
-
-
hned to padlo... treba pockat na dalsi sposob.
-
-
-
taky si myslim ze je to jen aby navnadily hrace protoze ve hre chybi sousta efektu a animaci ale jsem sklamany cekam sem pokracovani crysis 1 ale to stim nema skoro nic spolecnyho krome proroka v uvodni animaci jinak to je naprosto jina hra
-
Já plánuji udělat si takovou "velkou" obědnávku...Takovej EA balíček ve kterym bude Crysis 2, Dragon Age I,II a ty Bioware points a taky Battlefield Bad company 2, BFBC 2 vietnam.Celej rok sem si skoro nic moc nekoupil... *4* O mý finance myslim taky nepříjdou *3*
-
-
...já si počkám na slevy na Steamu...
-
-
No podle me ve hre bude celkem dost bugu a nevym ale us se stalo ze uradli vyvojarum betu a pak finalni verze mela prekopany pribeh a mea jinou dejovou linii nez beta. Treba takovy lineage 3 z ukradeneho enginu nakonec je hra podobneho razu.
-
Jasne, nase republika je temer uplne rozkradnuta tema zmrdama tam nahore a ja budu poctivej a budu kupovat origo hru ?????
Nejsem debil
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
problem je,ze kdyz na male ryby jako ty prijdou,tak je sedrou z kuze,zavrou div ne nezastreli,ale ti nahore si kradou ve velkem a nikdo jin nic nerekne *1* .
Kdyz krast,tak jedine v milionech *1* -
-
az na me prijdou?? DOUBLE LOL.. to sem docela klidny.. nejsem jeden z tech co beha po netu s Oknama a free verzi Keria PF *1* *1* .. jestli mi teda rozumis co tim chci rict *1* *1*
bych chtel videt komu dneska banka pujci 100 000 000 , radsi si zapni dalsi akcni Becko z US produkce *1* *1* -
-
ja to nemysle ani tak na tebe jako spis obecne a ani ne tak moc v souvislosti s hrama.Ze kdyz nekdo krade v malem a prijde se na nej tak si to odskace,zatimco ti co kradou v milionech jsou vysmati a nikdo jim nic nerekne *1*
A 100 000 000 pujcka,to bych rad videl *1* -
-
největší zloději ČR(podle me)
1...Klaus* rozprodal skoro celí český průmysl(Maryša...)
2...Kožený*rozprodal české lodstvo+Harvadské fodny
3...Gross/Topolánek*bez komentáře
4...Sexy mozek Paroubek*tluské prase nestojí ani za zmínění -
nojo, sou vysmati, a proc sou vysmati? protoze dneska ma kazdy svou cenu *1*
-
-
kdyz nechapes pointu tak je to tezky, ale ju jsi machr jak tu pises, odbornik na vse a proste mega super a ja nevim co jeste..... + asi i blb
-
-
Ok, dostal jsi me, jsem blb, a máma uz mi zase nadava, ze ponocuju u pc. *1*
no nic, pisu si $kill -9 Fajrfox | halt & spat
Nezapomen si koupit origo Crisis az to bude mit cely public dohrany :D
Ne nic ve zlem, jen legrace, od zacatku do konce, tchuss :)
-
-
-
kdyz si od banky pujcis 100 000 a nevracis je, tak jsi v prdeli, ale kdyz si od banky pujcis 100 000 000 a nevratis je, tak je v prdeli banka
-
-
*1* i takhle se to da brat *1*
-
-
Tez jsem to stahnul ale hral jen 3 mise neni to doladeni ale jinak je to HUSTY! hlavne zacatek :) jinak jsem cumel ze je tam starej znamej z 1 ale infikovanej tak predal bremeno hraci ten je zdravej.
-
Ahoj , nemohl by někdo porovnat grafickou stranku BETA verze PC a DEMO Multiplayeru verze XBOX360 , vyděl někdo obě verze jak tu PC tak Xboxe . Docela by mě zajímalo jaké budou rozdíly v grafice a efektech .
-
-
No asi velký rozdíl když máš tu zaostalou kravinu jménem xbox. Kup si pc to je jediná věc na které se dají hrát hry.
-
-
PC je jediná hodně draha hračka , která stojí každý rok peníze , když chceš aby jsis zahral hry na vysoký detaily a rozlišení . Je vidět že žiješ ještě u tatínka a maninky který ti dotojou hraní her na PC , až se jednou postavíš na vlastní nohy , tak si rozmyslíš jestli vrazíš za rok 10000 do PC , aby jsis něco zahral .
-
-
ja kupuju PC jednou tak za 3-4 roky a v pohode. Za 20K. Jestli bych nechtel cekat tak vymenim treba jenom GK. Rozhodne do toho nedavam kazdy rok 10K. Nechapu co se porad hadate. Kdo chce ma na hrani PC kdo chce ma Xbox nebo PS3. Ale zase na druhou stranu i konzolisti musi kupovat PC kvuly internetu a jine praci. Pochybuju, ze tady pisou a na praci pouzivaji Xbox nebo PS3.
Tedy je to jenom o tom kdo si to jak zaridi. Ja mam treba jenom PC, protoze me to tak vyjde levnejc, kdyz pocitam, ze na nem i pracuju. Tedy neni jenom na hrani. -
-
ja pisu z ps3 a jde to v pohode
-
-
By me zajimalo jak na PS3 napises treba zivotopis a posles ho budoucimu zamestnavateli ve formatu ktery precte :))
-
-
-
Jestli je pro tebe 10k ročně na koníčka problém tak to asi fakt ještě žiješ u maminky :-)
-
-
U maminky už nějaký rok nežiju , a nevim jak vy , ale ja jednoho koníčka nemam . A jestli dělate upgrade PC jednou za tří roky , tak to není opravdu o 10tisicich ale o podstatne věčí částce .
-
-
Zjisti si aspoň ceny komponentů zatim jsi napsal jen bláboly které mají daleko od reality.
-
-
-
Ježiš ty jsi vůl jakých 10tis. za rok co to meleš? Do pc se dávají peníze možná tak jednou za 3 roky a ne každý rok to musíš být fakt blbec aby sis tohle myslel.
-
-
on je prave ten kluk co bydlí u maminky a ta mu neche dát na pořádný PC, tak mu koupila konzoli ;)
-
-
-
-