Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Verim(nebo doufam)ze to bude tak dobre,ze itak ta hra vydela balik.Pokud se poved multiplay tak je to jasne.Ja sam hru asi nekoupim-nepocitam,ze by to muj PC nak rozumne rozbehal.
  • jinak je docela nahovno ze se tam daji volit mise z kampane jaky chces takze uz je mozna na youtube nahranej spoiler konce hry.
    • Ty ses fakt matros, jeste si stezuj. Snad nechces aby se Crytek pri vyvoji a testu hry mohl dostat a videt dalsi mise az odehrajou vsechny predchazejici mise.
      Bohuzel je to chyba Cryteku, ze se tohle stalo.
  • No je to politovani hodna situace, ale dle meho je to reakce na to ze nechteli vydat demo. Kazdopadne mne to netrapi, ja uz mam Crysis 2 predobjednanou, takze za mou osobu EA ani Crytek o nic neprijdou.
  • Ježiši to je demence ! PreBeta unikla :D:D:D:D:D:D:D. Trololo lololo trololo..dementi kradou napůl funkční hru bez textur a ještě k tomu v debug módu :D. Tvl to svět neviděl. Jestli si tohle někdo pustí, tak by si měl prostřelit hlavu, skočit čtverné salto s pěti vruty vzad a ještě se k tomu opálit a složit rubikovu kostku...tvl jestli to někdo pustí tak je dement a s dotyčným člověkem se nebudu bavit a nikdo z jeho blízkých by taky neměl, protože je to ignorant umění jako takového !
    • no ak by som toto planoval kupit tak po tom co som si to vyskusal ani nahodou... ani za euro. strasna sracka to je.... cize to splnilo ucel.
    • Hru nikdo nekradl, ale vynesl - a dá se předpokládat, že tomu dotyčný rozuměl a tak hra je funkční (30 dní před vydáním by i měla být). A podle reakcí na síti je nejen funkční, ale i plně dohratelná s podporou všeho naslibovaného... pro Crytek opravdu průser a z vlastních řad.
    • Ale však není to pravda ?! To je jako, kdybych si ukradl meloun, ale bez oné červené dužiny a tím pádem bych měl sice pěknej a nepoživatelnej zelenej obal, ale mohl bych to vydávat za meloun. Nebo jako kdybych si ukradl kalhoty s jednou nohavicí. Trololo *12*
    • taky dobry *1*
  • Nektere hry maji takovou ochranu, ze se u warez verze zacnou casem objevovat cilene bugy, treba postava zacne spomalovat az prestane chodit (tak tomu bylo v Drakensangu). Pirati to nedokazali obejit, i kdyz mozna proto ze o drakensang nebyl moc zajem tak na tom nedelali. taky jsem si kvuli tomu musel koupit origo *9*
    • představa, že to piráti nedokázali obejít je naivní...

u těchto věci se na to holt většinou přichází později-podobně populární je třeba Fifa nebo Fifa Manager, který mají(měly) ve zvyku hráče pirátských verzí vyhodit z týmu po odehrání jedné sezóny kariéry, i když splnil všechny úkoly(ale u podobných sérií se to nedá dělat furt dokola, 1-2x možná, pak už jsou na to piráti připravený a zkontrolujou to do releasu...), každopádně chvíli na to, co se začaly tyto informace objevovat po netu byly nový už funkční cracky...
    • No to je průšvih, že sis to musel koupit. Takhle jsi si nemohl dát v hospodě o pár piv víc, co? :-D
  • No nevim jak u vas ale na kazdem servru se sdilani dat muzou dat do rohu stahujte Crysis2 zde staci jen dat hleedat a mate na rapidu to musi byt us 500x uploadnute. Cekal sem ze to bude Beta neco jako RUSE nebo RIFT ale hra na mem pc byla celkem nehratelna v kampani prechod z nacitaci obrazovky do hry pusobi strasne a samozdrejme nechyby zamrzavani hry. Pokud Verze Crysis 2 z 13.1 us dali do lisoven tak cekejte aspon 2GB patch ktery opravy chyby. Neteri lidi maji holt stesti ze na jejich sestave to jede bez problemu ale to nemusi byt u kazdeho. A jeste k tomu ma vyjit CZ verze raci pockat na CZ titulky a fakt pro Crytek je to podle me reklama i kdyz je mozne ze finalni crackla verze bude na netu rozsirena asi 3x vic
    • Tobě ale nedochází jedna věc a to, že nejde jen o to jaká verze a z jaký doby pochází, ale i to, že se jedná o debug verzi ve který je spousta nástrojů pro lazení hry. To, že se ti hra seká může být i tím, že máš zaprasený disk a hra si ukládá na disk obrovský logy a podobně. Tohle v plný verzi rozhodně nebude. Ty bugy co jsem viděl na videjkách, jako třeba ztuhlý NPC, může být klidně tím, že jsou schválně vypnutý scripty. Vůbec nikdo nemá ponětí o jakou verzi se jedná. Crytek může mít tisíce buildů a různě osekaný pro účelový testing. Nikdo neví jaká verze byla ukradena. Takže si lidi prosím vás odpusťte svý stupidní závěry na hru.
    • Možná, kdyby si uměl číst, tak se dočteš, že Crysis 2 ještě není v lisovnách..
  • Tak bych rekl ze za tohle uz se PC scena asi crysis 3 nedocka:) a kdyz tak to bude jen predelavka s konzole:),Nemam nic proti stahovani her.Ale tohle se nedele,pochopil bych kdyby nekdo podrazil starence hulku,ale tohle je vazne vrchol(:-D)
    • chuligáne jeden nevychovanej ! *10*
    • No. Jenze za to nemuze pc scena. Ale Crytek, potazmo EA, ze si to nedokazi ohlidat. Stejne tak tech x statisic lidi, co si to stahne, nemuze za toho, kdo to vynesl ven. A co si budeme nelhavat. Na x boxu se pirati jedna radost.
      • ucho
        až tě někdo zabije a lidi budou říkat, no zabili ho, nedokázal se ubránit, je to jeho vina :D vidíš jak máš pokroucené myšlení?
        • Co to? to si děláš kozy? ten tvůj příklad je dost mimo, někdo z Cryteku či lidí zasvěcených s interními záležitostmi okolo C2 hru vynese, a ty by si házel vinu na hráče a pc scénu? vždyť nikdo nic necraknul, neukradnul atd. prostě se hra jen šíří na netu, když už příklad, tak je to v podstatě to samý, jako kdyby zaměstnanec banky jen tak hodil na ulici na hromadu peněz a pak se banka divila jaká hrůza, že lidi peníze rozkradli. Je to blbost Cryteku, že si to neumí ohlídat, příležitost totiž dělá zloděje a zloděj je ten co to vynesl, měl by si zanést před svým prahem, pc scéna jako taková s tím nemá nic společnýho, to už je jen přirozený vývoj události, který snad může pohoršit jen totální naivku.
          • ucho
            chlapče, a kde jsem prosímtě házel vinu na pc scénu? probuď se z toho vlhého snu a nevymýšlej si tady. nebo je v dnešní době in vsouvat lidem něco, co neřekli? :)
            tedy až ti zabijou někoho blízkýho, doufám, že budeš říkat kolem sebe, no nedokázal se ubránit, prostě pech...
            • Tak buď té lásky a vysvětli mě pomalu chápajícímu co tím tvým příkladem chtěl básník říci : )

Mám dojem, že ty ten nick máš schválně aby si v případě, že ho někdo zesměšní ve vztahu k tomu co píšeš, pak mohl psát rozčileně jak je to ubohé a tvrdit, že ten druhý nemá pravdu ani argumenty, protože zesměšnění nicku=nemá argumenty, nemá pravdu, neví nic, je primitivní, už jsem to tu u tebe viděl několikrát, vyčůraná strategie *3*
            • ucho
              Stan: jasně, píše ten, který se snaží podsouvat mi něco, co jsem nepsal? nebo sám uvádět příklad na něco, na co jsem nereagoval. když nedokážeš pochopit moji jednoduchou větu, uniká mi důvod tvého reagování na ni.
              a když něco nechápeš, napíšeš, že píšu hlouposti? velmi duchaplné... a ještě jednou si kopni do toho nicku. a kdybych ti řekl, že je to mé jméno a jméno mých rodičů, kopl by sis i do mých rodičů, jako další duchaplný vývoj tvých reakcí? posluž si...
            • jaký argumenty? na to co tu píšeš ani nejsou třeba argumenty, stačí jednoduché "píšeš hlouposti" nemá cenu to jinak okecávat.

ten tvůj nick si o to pak přímo říká, dokonalý obraz toho co píšeš a to nejen v téhle diskuzi, jinak by mě ta přímá úměra ani nenapadla.
            • ucho
              Stan: jo, když selžou argumenty, přechází se na úrážení nicku, paráda :)
            • ty se toho demagogickýho příkladu ať je sebehloupější budeš držet zuby nehty jak tak koukám, to že je úplně mimo i v principu ti zkrátka nevadí, jak příznačný nick.

rád si budu dál užívat svého vlhkého snu, moc rád, protože ty seš fakt noční můra : )
  • Moralka v dnešním světě?? Kde každy okrádá každého? To je hodně naivní myšlneka. Jak moc moralní je platit povodnovou dan když bydlím na kopci. Ano je to socialní? Tak proč bych si jako sicoalně nemohl stahnout hru?

Oba dva příklady jsou v podstatě kradež jen z pohledu práva je jedno trestné a druhé nikoliv.
    Tím nechci obhajovat piratsví. Ale žijeme ve světě kde se krade uplně všude a takové jaké jsme si to udělali tak to máme.
    • ucho
      a považuješ to za správný vývoj a postup do budoucna? myslíš, že to povede ke zlepšení stavu nebo že za chvíli budeme platit daň i za kyslík?
      dokáže někdo z vás v dnešní době dělat pro ostatní něco zadarmo? třeba dělali byste každý den pro lidi kolem sebe třeba dvě hodiny denně něco zdarma? schválně kolik by se takových mezi vámi našlo... (chcete brát zadarmo, tedy umíte i zadarmo dávat?) :)
      • No já třeba obdivuju ty co dělají titulky do filmů co jsou na netu. Dělají to zadarmo pro ostatní.
      • Stejně jako nikdo nikoho nenutí hru hrát nebo stahovat, nikdo nenutí vývojáře hry dělat a puštět se na tuhle půdu, je to riziko který si vybrali.

Zadarmo ani kuře nehrabe, nikdo nic zadarmo dělat nebude a nedělá, otázka je trochu naivní.
        • ucho
          žijeme v komerční době, cílem firem je tvořit hodnoty: poskytovat něco lidem a vydělávat na tom. tedy má to být ku prospěchu obou stran. a hle, je zde třetí strana, kteří do tohoto systému nepatří, někdo je nazývá zloději, jiný příživníci a někdo vychcánkové.

a já například dvě hodiny denně něco zdarma pro lidi dělám, službu, kterou bys ty očividně zadarmo nedělal. a několik mých přátel jsou na tom stejně já. a jako u lidí, kteří nadávají lidem kupujícím hry do blbců, počítám že i tihle lidé by mi řekli, že jsem blbec, že něco takového dělám zdarma :) mrzí mě na tom jediné, mé práce využíváš zdarma s velkou pravděpodobností i ty :D
          svět je pokřivený, se rčením "zadarmo ani kuře nehrabe" se lidstvo nikam nedostane...
          • ještě dodám, že nebýt vychcánků a zlodějů, neexistovalo by nic co se týká bezpečnosti, to jsou miliony pracovních míst, miliardy v obratech atd. Čímž je neobhajuji, ale jak se říká vše špatné je pro něco dobré.

Mysli trochu šedě a ne černobíle či růžově.
          • tak se poděl o to co děláš zdarma, to mě moc zajímá : ))

btw - zase pláčeš na špatný adrese, já toho zadarmo udělal opravdu hodně, válí se to na internetu a nic jsem za to neměl, jen dobrej pocit. Ale nic to nemění na tom, že zadarmo ti nikdo nic dělat nebude, i když se to tváří zdarma, většinou to tak neni.

Já bych ti do blbců nenadával, tedy pokud je řeč o tom dělání zdarma, řekl bych něco jiného ale ne urážky.

Firmy nedělají nic pro lidi, firmy to dělají hlavně nejdřív pro peníze, to je ten hlavní důvod (překvapivě) Ti tvoji zloději, vychcánkové jsou důvod proč hry nestojí o pěkných pár procent víc než už stojí, bez nich by si na hry možná neměl a sám by si pravděpodobně stahoval jak divej což si ale stejně dříve či možná ještě teď dělal : )
            • ucho
              Stan: já někde řekl, že nevděčně používáš mé plody? wtf. právě proto jsem to nechtěl dál rozebírat, protože lidé jako ty mě nezajímají. a máš problém s chápáním psaného textu? ty chceš důkaz na mou osobu a to není předmětem diskuze. já níže chci důkaz na něco, co předmětem diskuze je.
              je od tebe hezké, že krmíš bezdomovce... :) (škoda že ty si v tomhle případě vymýšlíš). a propo, se lháři se jinak nebavím, to vypovídá o charakteru rovněž dost, od takových lidí je lépe dát ruce pryč, je to spodina společnosti. (a kdyby ti to nebylo jasné, já ti dokazovat nic nemusím, já mám svědomí čisté a tebe má osoba nijak interesovat nemusí ;) - tím chci říct, aby sis to přebral jak chceš a piš si o mně co chceš)
            • Jo takhle ,tak já zkusim něco podobnýho, za rok 2011 jsem již věnoval 500 hodin charitě, krmím bezdomovce, předčítám dětem atd.

Teď prosím ty, začneš s tím jaký si filantrop a najednou ticho po pěšině, jestli to nechceš objasnit tak prosim, ale přestaň tady na mě štěkat že nevděčně využívám plody tvé imaginární charitativní činnosti. Já jsem spokojený, to se neboj, hlavně aby si ty brzo nenarazil až ti jednou třeba dojde že zadarmo opravdu ani kuře nehrabe, alespoň ne vždy, jednou ti to možná dojde, svět opavdu neni růžové místečko.

Dole v diskuzi koukám, že po všech by si chtěl na všechno důkazy, ale sám nepředložíš ani prd když tě člověk žádá.
            • ucho
              Stan: nakousl jsem to z důvodu, který jsem objasnil a opravdu nemám potřebu to zde dále rozvádět, nemám to zapotřebí a to nebylo hlavním tématem. lidem jsem za rok 2010 věnoval zdarma kolem 1000 hodin svého volného času, tak si to přepočítej. překousnu i to, že z toho těžíš ty. už jsem si zvykl, že je to nevděčné a poznal jsem všechny typy lidí (a z většinového hlediska je to bohužel smutné). jinak mysli si o tom co chceš, o mně si mysli co chceš, je to tvé právo a znovu opakuji, není to tématem rozhovoru. dost to vypovídá o dnešní společnosti, třeba si jednou uvědomíš, že "zadarmo ani kuře nehrabe" něco vypovídá o charakteru... každý máme svou morálku, každý na ni máme svůj pohled, u toho bych zůstal. já jsem se svojí morálkou spokojený, jestli jsi spokojený ty s tou svou, pro tebe jen dobře... :)
              a doporučuji se s googlem zkamarádit, usnadní ti to v budoucnu spoustu věcí.
            • "a já například dvě hodiny denně něco zdarma pro lidi dělám, službu, kterou bys ty očividně zadarmo nedělal.mrzí mě na tom jediné, mé práce využíváš zdarma s velkou pravděpodobností i ty :D "

Hele když už si to nakousl tak to dokonči, tyhle tvoje výkřiky jsi předvedl už v minulých vláknech a jak šlo do tuhýho tak si radši přestal reagovat, tak dokonči aspoň tohle, když nemáš zájem něco dokončit tak o tom ani nezačíněj, tvoje blbost že si to začal řešit.

Můj kmen neumět použít google, buď té lásky.
            • ucho
              nepřišel jsem zde řešit, co dělám já, pouze mě zajímala situace (i když mě nepřekvapuje tvá reakce). jasně jsi řekl, že zdarma bys nedělal, já dělám každý den (zdarma myšleno 0,- peněz ani žádné výhody). jinak já tady nejsem anonymně, i google by ti poradil, pokud ho umíš používat :)
              co se týče firem, vzorec je jednoduchý, cíl firmy je tvorba zisku, o tom žádná jiná. ale ten zisk vytváří většinou tak, že něco dělá, produkuje. tedy mají z toho něco lidi a zároveň poskytuje zaměstnání. a o tom všem to je. proto se například lily peníze do automobilového průmyslu, protože na něm stojí většina zaměstnání. ekonomika se musí hýbat, peníze se musí točit, takhle ten systém bohužel funguje. tím že za věci platíme, poskytujeme práci i ostatním lidem. na tobě je, za co peníze utratíš. když lidé přestanou peníze utrácet, nastane kolaps a systém se zhroutí. bohužel jiný systém nemáme, jeho sabotováním ale ničemu neprospěješ, i když si myslíš, jak jsi vydělal.
              já když na něco nemám, tak si to nekoupím. netrhá mi žíly, že si nezahraju třeba rok Black Ops. na hraní mám spoustu jiných her, je to jen o tom říct si, co chci teď hrát...
  • Pete.palis
    tak takhle to nějak vypadá;)

http://www.youtube.com/watch?v=nCN7VW1LmSg&feature=player_embedded#at=196
    • Z toho videa mi přijde, že AI v téhle verzi hry je vyplá nebo aspoň jen na nějaké demonstrační úrovni.
  • Stáhnuto, částečně hráno...jede sice jen v DX9, ale vypadá to celkem dobře...co se týče mimiky, tak tech-demu nekecali...je to dechberoucí!!! Odehrál jsem asi tak 20 minut (těžko se to pozná, když sem to musel každý 3 minuty killovat přes Správce souborů *1* )
    ...mám z toho ale poněkud CoDkovej pocit...děj je opravdu o dost svižnější a napínavější oproti jedničce, ale mám pocit, že bude dost béčkovej...takže takový Modern Warfare 2 s nanooblekem...ten mimochodem prošel změnou poněkud většího rázu než jsem čakal, ale podle mýho jednoznačně k lepšímu...přidali tam dost nápadů, aby podpořili heslo Engage, Adapt, Survive...rozhodně je na co se těšit!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit