Přejít na výpis diskuzí
Piráti se zmocnili kompletní verze Crysis 2 a dali ji do oběhu
11.2.2011 | Petr Poláček
552 příspěvků
-
Já bych tu úniky zakázal. Zbytečně to vyvolává flame a přitahuje pozornost k jinak dementní hře. B-)
Jen tak dál, sosejte co hrdlo ráčí a hlavně to nekupujte. Snad dosáhneme toho že 3 nebude. A o to vám jde především, nebo snad ne? -
-
To to musíš kopírovat všude? Chtělo by to trochu invence pro každej server kam vlezeš :)
-
-
On-line stalker :-D a jak tě ten koníček baví?
Zajímavá představa, že bych měl na každém serveru jiný názor B-) -
-
Stalkera mám taky rád, obvzlášť toho posledního, ale nevím proč to sem taháš *5*
O jiným názoru jsem nic neříkal... tak mi to nepodsouvej, jen jsem si rejpnul do CTRL+C a CTRL+V funkce. To abychom v tom měli jasno *3*
-
-
-
-
Myslím si , že všetky urážky a tradičný spor konzoly anti pc sú zbytočné. Tento únik neznamená nič, keď povýjdeni tejto hry bude pri jej predaji na strane zisku plus.
Nie piráti ani podobné úniky ale tí, čo si hru kúpia alebo nekúpia rozhodnú, či
aj prípadne Crysis 3 bude aj na PC. -
Joooo :) Skôr Sa Boja Že Crysis Bude Sračka a že to ludia zistia eŤe skorej :D ! *8* *8*
-
Vidim,ze ste tu asi kreteni piratstvo a pc je fakt.Keby chuji na ps3 mali moznost stiahnut hru zadarmo tak by tak by ste tu vsetci picovali na ps3.A za druhe dnes uz kazdi druhy chuj ma flashnuty Xbox a napr.Modern Warfare 2 bol taktiez ujebany a prva piratska verzia bola na xko skor ako na pc.
-
-
np na PS3 se už pirátí taky (a releasy sou ještě dřív než ty na Xboxu)
-
-
Viz unik Killzone3 a bude to znamenat konec her pro PS3? Podobne nazory jsou fakt k smichu a jen trapne vymluvy pro pripadny prodejni propadak. Kdyz je hra je super tak se prodava bez ohledu na piratstvi, naopak nikdo se nemuze divit ze shitky nikdo kupovat nebude
-
-
-
Crysis 2 si rozhodne koupim hned jak vyjde, podporit tim jedny z mala PC vyvojaru *3*
-
Jen at se nestane to že možná pokračování crysis nebo jiných her od cryteku nebudou na PC kvuli teto události, ikdyz na druhou stranu je tady to že si nedokažou ohlídat své zamněstnance.
-
nechapem co vsetci riesite, ti co chcu crysis 2 a hlavne jeho multiplayer hrat tak si ho kupia aj tak...a pirati by si na 95% tu hru aj tak nekupili kedze nie kazdy ma len tak 40-50€ na vyhadzovanie
-
Já nevim jak vy, ale soudný lidi si počkaj na konečnou verzi. Hru si zahraju kvuli zábavě a ne kvuli tomu, že musim bejt první kdo dohraje hru, která mě bude mučit milionem chyb a nedodělků *1* . Navíc jak už tu někdo psal, tak lidi co si to stáhli by to udělali jenom o dva měsíce později :D Takže v tom ztrátu zisku nevidim :D
-
OMFG, tieto hry sú dobré tak pre kresťanov *11*
-
-
Řeknu to slušně, jdi někam s náboženstvím..
-
Jak rád vyvolávam flame *2*
-
-
To na tebe musí být maminka opravdu pyšná :)
-
-
pořád lepší bejt křestan než bezmozkoidni, tupá a vylizaná TUCKA
-
-
právě si jen šířeji definoval slovo křesťan, gratuluju.
-
-
skôr mám pocit, že si sa v tom popise dokonale spoznal
-
-
jestli si to takhle pochopil, jistě to bude pravda, ámen Pane.
-
-
-
-
Řeklo dítě co se právě vrátilo s maminkou z nedělní mše v kostele...
-
-
najhorsie na to vsetkom je ze je to :
1. najocakavanejsi titul na PC (primarne)
2. zpiratili ho skor ako dosiel na pulty (aspon tam by mohli mat pirati trochu zhovievavost)
najzakladnejsie autorske pravo, co je "BY" od koho to je je posliapane, lebo dielo uniklo nedokoncene ale autori by to nikdy nedovolili. Treba respektovat aspon toto ked uz nic ine, nechat aspon nech vydaju finalny produkt !! *10* -
-
Hru vynesl nekdo primo z tymu, tak by si mel crytek nejdriv lepe hlidat zamestnance, pirati nic necrackovali, nic neupravovali, nic neukradli - vyvovaji jim sami poskytli funkcni nedokonceny produkt
-
-
pirati mohli oznamit cryteku debilka co to vyniesol von, trochu piratskej moralky ala Godfather
-
-
použít pojmy jako morálka a udavačství v jedný větě je fakt k pousmání.
-
-
Navíc dokonce i u nás je hry nelegální i stahovat narozdíl od hudby a filmů.
-
Když uvidíš někoho jak vykrádá obchod tak to policii taky neřekneš, protože by to bylo udavačství? V tý naší zlodějský zemi pořád hodně lidem nedochází, že tohle je taky krádež.
-
-
A lidem jako ty stále nedochází že to není krádež jako krádež např. v obchodě.
Stahování softwaru je nelegální, děkuji za poučení, to jsem nevěděl : ))
-
-
-
-
Taky ho mohl vynést nějaký externí tester a nebo seto mohlo stát omylem, takový případy už tady byly. Myslím, že viníka najdou brzy. Určitě nemají jen jeden build hry se kterým pracuje celý tým. Podle toho konretního co byl ukraden se jim počet možný pachatelů hodně zůží.
-
-