Přejít na výpis diskuzí
Piráti vs. legální majitelé? Poměr 100:3, tvrdí Bohemia Interactive
18.11.2011 | levis
249 příspěvků
-
Na pc sa pirati vo velkom, ci je hra dobra, only pc alebo je to blbost...Vyhovorky typu, ze 90% hry su blbost a neoplati sa za ne platit su bs, a velmi dobre to viete, ospravedlnujete tym akurat len to, ze piratite...Zaklinac 2, only pc...absolutne smiesne predeje, predal necele 2 miliony kusov...haha...A tak ju tu ospevujete...BF2...absolutne smiesne predaje, ani 4 miliony nedosiahol...Crysis 1 samostatne predala len nieco vyse troch milionov....BF3...predal menej ako konzoly, dokonca na konzolach to hraje viacej hracov ako pc...Noze, tu som vam vymenoval takvz. pc exkluzivity, ktore stoja za kupu, ale akurat sa neustale stahuju a su top stahovane a vyhladavane hry na warforach dodnes...Noze blbeckovia stahovaci chudobni, povedzte, preco tieto hry sa nepredali po 6 a viac milionov kusov ako exkluzivity na konzolach ? Ked hernych pc je daleko viacej, ako konzol? To, ze vyvojari kaslu na pc platformu, je vasa chyba...Ich postaj by sa zmenil, keby ste aspon tie hry nestahovali...Ono je zaujimave, ze neustale pocuvam, ako su vacsina hier sracky, ale kazdy to stahuje a kazdy si najde niekolk hodin, aby aj tu sracku ala MW3 ci ine presiel...Ktory rozumny clovek bude venovat niecomu 6 hodin a viac volneho casu hraniu sracky, ktora ho vraj nebavi? Kradnite dalej, nove konzoly vyjdu coskoro, a s novymi konzolami a posunom v grafike sa este viac vyvojari vykaslu na pc platformu a mozete zas nadavat viac a viac a viac.
-
-
Sorry, ale ani jsem to radši nedočetl... na tohle jsem už moc utahaný *2*
-
Co se tyce treba noveho Crysis tak za sebe muzu rict, ze jsem si to nekoupil z nasledujiciho duvodu : je to proste nuda, nuda, nuda. Ano, stahl jsem si to, par hodin (asi 4) jsem si to zahral, zjistil jsem ze to je sice graficky pekna, ale nuda, a od te doby jsem se k ni nevratil. Oproti tomu treba takove Anno 1404 Venice mam koupene a mam odehrane uz stovky hodin a je to stale skvela zabava. Nelituju jedine koruny.
-
A dajte mi minuska, ste trapni ako peticia za cestinu vo ME3 na warforach *15* *15* *15*
-
Odpisal by som ti. Ale kedze som na mobile necham ta v nevedomosti a demencii, ktora z teba vyzaruje.
-
-
Odpis mi, co je dovodom, ze Zaklinac 2, Crysis 1 predali tak malo.
Dalej mi odpis, coho je dovodom, ze BF3 predal viac na konzolach a viac ludi ho hra na konzolach.
Som velmi zvedavy, ako mi to vysvetlis. -
-
Zeptej se Blizzardu proč si jejich hry lidi kupujou, a navíc nejvídělečnější MMO WoW, ikdyž existují tisíce free serverů stejně si lidi kupujou originál to je viď? *5*
-
Nejak nechapu, kde jsi vzal informaci, ze Crysis 1 prodali malo? Kdyz pominu fakt, ze to bylo jen na pc, vestcum z EA to predcilo ocekavani - nakonec sami vydali verejne prohlaseni.
-
-
Pardon. To bylo na toho pacienta pred tebou, pac Crysis melo diky rozpoctu uspech, stejne jako Witcher 2 - ale sranda je, ze zrovna tihle zamestnavali skoro stejny pocet lidi, jako na Biovare na Mass Effect 2...
-
-
za mne si ti vrtulnicky muzete strcit vite kam... ja si takvou hru v zadnem pripade nekoupim a ujistuji vas, ze ani nestahnu tak snad, uz budete lepe spat. PS zkuste se spis soustredit na to delat hry tak, aby si je lidi chteli kupovat a ne na to, aby nesli stahovat to je zbytecna prace!
-
-
-
-
UDELEJTE TO NA PS3 !!! snizite pomer a my budeme mit letecky simulator.
-
-
pochybuji, ze BI jsou schopni vyvinou cokoliv, co by soucasna generace konzoli utahla (dost ze to utahnou budouci generace PC) ...
-
-
Ten pán může brečet jak chce, ale může si za to sám, kdyby se v Bohemia Interactive naučili dělat kvalitní hry jako třeba borci z Infinty Ward, tak by s prodejností problémy neměli.
Lidi nejsou blbý, aby kupovali brakovou a zabugovanou Armu, když si mužou pořídit záruku kvality jako je Call of Duty. -
-
lol, naozaj super hláška "borci z Infinity Ward" :D ...ho*no robia.
-
přesně, lidi jsou blbý dostatečně, aby kupovali 5 let stejný Call of Duty *3*
-
-
proboha už mi to nedělejte to sou hrozný hlášky tady tiscali :D :D :D
-
-
-
Moment, jejich protipirátská ochrana funguje tak, že mají menší přesnost?!
Pardon, ale to je ta nejdebilnější věc co jsem kdy slyšel. To není vůbec ochrana. Vždyť u většiny her multiplayer na oficiální servery nejde cracknout vůbec, resp. hodně rychle dostane permaban, nebo když už - tak to funguje leda na nejakych free serverech ktere často stoji za prd.
Pokud maji tahle stupidní systém, tak bych fakt musel byt idiot, abych kupoval hru kdy budu hrat 1:30 proti piratum.
Lidi nebudou pirátit, KDYŽ JIM TO NEBUDE STÁT ZA TO, tihle si fakt vyloženě říkají o to, aby to lidi pirátili. -
-
Si to vubec nepochopil, d*mente.
-
to s tyka SP, do MP se stejne nedostanou
-
-
Az na to NWO naprosto souhlasim, tuhle hru jsem zkusil, nekupoval, protoze kdybych za to zaplatil tak bych se po.... vzteky, je to za ty penize pomerne uboze zpracovane a to jsem pomerne velky fanda do letani a vrtulniku obzvlaste, takze at se Vam to libi nebo ne ,je stahovani takoveho dilka vcelku odpovidajici, proti tomu jak vydavatele okradaji ty co to zaplati.
-
ty dnesni sr@cky na pc ani nestahuju, pc hrani xipnulo v 2005, diky zidum, starforce, steam atd... zlata herni doba pc - zacatek 90s az po zacatek 00s... podobne je to i s konzolema, takovy hovadiny co ted jsou na ps3 si nepamatuji od dob psx... hlavne za to muzou zidi, protoze zacali strkat svuj frnak tam kam nemaj - kupovat male herni firmy, a vydavat jednu picovinu za druhou, de jim hlavne of prachy, nic vic, nic min...
-
-
tvrde ale pravdive (hraju hry od 1987)
-
-
Nesmyslne, nepravdive a hloupe (hraju hry od 1979,... Co s tim jako?)
-
-
cool story bro
-
ne, ne, můžou za to rozvedení topenáři
-
Proc to ma vubec pristup na internet, kdyz je to tak blby, az to boli?
-
-
to mluvis o svoji mame vid?
-
u mad?
-
-
-
Tak zrovna španělák si s tímhle nemusí vůbec dělat hlavu, protože bohemyja interaktyf vyrábí takový sračky, že může bejt rád že si to koupěj alespoň ty tři lidi. Jejich poslední nedomrdek take on helicopters (od RELOADED samosebou) jsem vydržel hrát asi 2 minuty a měl jsem co dělal, abych se z toho nedoblil... Grafika a hratelnost na úrovni hry z roku 1995.
-
-
Tady mi nekdo mluvi z duse.Mozna ze ty minusy davaji lide kterym se nelibi prikry styl prispevku a nebo ti co to jeste nehrali.Dost me mrzi ze si nezachovavaji potrebnou objektivitu, protoze je to presne tak jak je to napsane.
-
-
"Líbení se" je subjektivní emoce. Například mě se nelíbí, jak ve mě příspěvek od "Já" vyvolává nutkání najít dotyčnou osobu a umlátit jí knihou "Lekce slušného vyjadřování for dummies".
A další věc. V roce 1995 byly pravděpodobně komplexnější (pro hráče) hry, než jsou dneska. To beru jako plus. -
-
Poslyš DEBILE, hráls ten odpad vůbec? A pal si moralizovat někam do pyče.
-
-
Já to hrál, a zřejmě je to lepší, než vaše "fajné" německé simulátory. A pokud vím, tak v češtině slovo "Pyča" neexistuje, jedině, že by to bylo nějaké město v Maďarsku.
-
Koukám, že už i v nápravných zařízeních mají možnost připojit se na net *1*
-
Ale příteli, moralizoval-li bych, doporučení by bylo na lekce slušného chování, nikoliv jen vyjadřování, které mimochodem tobě doporučuji dvojnásob.
A ne, nehrál. Proč bych měl?
-
-
-
-
-
A co cekali u takovyhle pytloviny? Rekl bych, ze kazdy pirat stravi u hry tak 10 min... nazaver nesmeji zapomenout na to, ze kazdy kdo to spustil, by jsi tu hru jinak koupil, blabla...
-
Na vsech tehlech zpravach o piratstvi je paradoxni, ze piratstvi (alespon to na PC) zabije sam jeho nejvetsi pomocnik v jeho rozmachu, internet. Vsichni to vi a nikdo o tom nemluvi je jen otazkou casu, rekl bych jen do te doby, nez se do toho pusti prvni velky hrac (tipuju EA). Mluvim o hrani s cloudu. Vsichni nas pomalicku natukavaji, vetsina titulu dnes ke hrani potrebuje nejakym zpusobem internet (at uz pouze k aktivaci, nebo pro kompletni hrani). Da se dle meho ocekavat ve velmi dohledne dobe, ze pri koupi hry dostane jen hruba nefunkcni data. A tech par zbylych MB potrebnych k samotnemu hrani se k vam nikdy nedostane... Zustanou hezky pekne na cloudu a servrech dane hry. Kazda firma bude mit sveho clienta ke spusteni onech dat. Lidi budou mrmlat, budou nadavat, budou firmy zalovat, ale nakonec si zvyknou, tak jako si zvyknuli na vse. Zatim jim v tom brani stale nedokonale rozsireni internetu. Ale to jde tak raketove vpred, ze neco podobneho muzeme cekat pomerne brzo. Tim piratstvi dostane strasnou ranu. Mozna si cesticky najde, ale bude to mit hodne tezke...
-
-
Sorry za pravopis, pisu jak prase, vim to a stydim se za to :)
-
-
Všichni se tu bavíte/hádáte o takové kravině jako je pirátství her? Hra jako taková není vůbec důležitá k životu. Řešit by se mělo XX problémů důležitějších! Kupříkladu: Velké množství romské populace v ČR (možná jsem rasista, ale je to havět), zadluženost našeho státu, naše úžasná EU, náš skvělý pan Prezident Vašík a mnoho dalšího.
Mimochodem o tom, že je pirátství filmů a hudby (stahování a nešíření je legální) špatné, o tom zde nepadne ani slovo, ale o stahování her (což je nelegální) se tu dohadujete jak...
Holt je vidět, že tu máme ovečky zákona. -
-
Problémy lidstva se dělí do několika vrstev dle důležitosti a dosažitelnosti jejich řešení. Většina lidí je pak schopno se zabývat vícero problémy z vícero vrstev. Tzn., že my tu můžeme řešit ochrany proti pirátům a zároveň se jindy můžeme věnovat problémům korupce a jindy se třeba zamýšlet nad podstatou lidského bytí. Tzn., že tvůj příspěvek vůbec nedává smysl.
To je, jako bych já nadšený hráč napsal někam jinam, proč se dohadují nad tím, který fotbalový tým je lepší, že máme spíše řešit kvalitu PC her.
Máme snad vyřešit jen ty nejdůležitější problémy lidstva (to mimochodem nejsou romové, to je jen malicherný a nicotný problém) a vše ostatní prostě neřešit? Jak ale stanovíme důležitost problému? Stanovíš jí ty a budou to ti romové? Není snad horší, že se ukazuje, že dost lidí se v Evropě posouvá směrem do chudoby? Nebo je snad větším problémem jaderný program kdekoli? Jak vlastně určíš, který problém je důležitý k životu? Já třeba k životu nepotřebuji řešení romské otázky a naopak bych potřeboval, aby můj soused přestal na zahradě pálit listí. *2* -
Ovecka strzena do medialni boure ohledne velkeho mnozstvi romske populace zabecela....
-
jop podme na Games.cz vyresit alepson 80% narodnich, nebo lepe globalnich problemu ..
-
-
Nemluvím jen o GAMES.cz a všeobecně o všech co se snaží neustále debatovat o pirátství atd.
Až se tenhle stát dostane na absolutní nulu, zvednou se daně a další věci už si snad domyslíte, tak minimálně polovina hráčů bud přestane uplne hrat a nebo zacne stahovat. Vemte si jaký je prumerny plat obycejnych lidi a jake jsou jejich vydaje + ddane
ceny vsech produktu zacinaji taky pomalu rust (treba jidlo se ted bude zase zdrazovat). Myslímc si jen ze v tutu chvili je naprosto zbytecne resit otazku piratstvi. -
-
>> idnes.cz >> ->
-
-
-
Ten tvůj příspěvek je taky hodne dulezity k zivotu...
-