Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte, třeba já takový věci už neřeším. Her mam zakoupených od roku 2003 asi tak 50, jenže všechno je čím dál dražší a peněz tolik není. Strašně rád jsem si kupoval hry, byl to takový skvělý pocit a ty hry pro mě měly velkou hodnotu (ikdyž, vážím si jich i ted). Jenže pak jsem objevil stahování filmů, her atd. (tomu se myslím říká warez) no a když jsem zjistil, že je to tak snadné a kolik parádních her mi za ty léta uniklo! A ještě ta možnost, že si je můžu zadarmo ihned stáhout *8* . Prostě jsem tomu neodolal a už se to na mě usadilo. Ted už bych si asi ty hry nekupoval.

To není žádná omluva. Protože pro krádež neexistuje omluva, je to jen vysvětlení.
  • Nechapu jak muze nekdo stahovat ty dnesni konzoloidni kraviny (mysleno obecne) natoz to jeste hrat. Kdyz bude hra na ciste PC jako treba Minecraft, Diablo3 tak bez rozmyslu kupuju, ostatni me nezajimaj. Co je to za modu, kdyz s vydanim hry vyjde nebo oznami rovnou DLC a v posledni dobe i patche..
    • To je prosim pekne moda kapitalismu... proc by ti meli davat za plnou cenu plnou hru kdyz ti ji muzou dat polovicku a se schovavanim se za prubezny vyvoj, vyplepseni a mysleni na fanousky vydat zbytek rozporcovanej do DLC za ktery v souctu zaplatis minimalne jednou tolik... je rozdil mit ze hry 30 dolaru nebo 60 no ne? *7*
      • smejki
        kolikrát se to stalo? jednou u mafie 2? a podruhý u CoDu, který prodává předražený map packy? trend jak howado *1*
      • je rozdil ziskat zakaznika co nakoupi priste a priste a priste a nachytat hejla co se spali a uz jeho prachy nikdy neuvidi....
  • Nj. Co z toho plyne? Ze to zrejme bude fungujici ochrana :)
  • obhajovani piratstvi, nadavani na herni scenu, nadavani na vyvojare ..... co čekat v česku
  • Left 4 dead 2 jsem si koupil jelikož je stále updatovaný a přinesl mi přes 200 (zatím hodin zábavy , MW 3 jsem si stahl protože kromě (v mnohých chvílích nudného ) příběhu za nic nestal , zajimalo mě jak by vypadala 3 světová válka kterou začne můj vyrtuální dvojník postřilením civilistů na letišti až po jeho dopadení v ....... , žadné spec-ops , mp mě vubec nezajímaly a nevím proč bych měl zato platit peníze které dávám za potřebnější věci , ano je to zlo s studia krachují ale tak ať kruci udělají pořadnou hru a starají se o ni a ne že jim vydavatel řekne že z 5 konců bude jen jeden špatný , pro manažery těchto firem : chcípněte na mor sk--- ču .... . *7*
  • Spanhel nejprve zverejnuje statistiku a pote odhaduje,ze by mohlo byt hure????

To si dela pan Spanhel Hrdel????

Co je tedy statistika??? Houno to je.
  • Phillios191
    Kdyby hry nestály za houby(většina nových ''pecek'') tak by je lidi kupovali... konec debaty
    • Mozna si to uplne nepochopil, neni problem, ze by lide hry nekupovali, ale ze je kradou.
    • Hej, lebo dobré hry sa nikdy nekradli *7* To je úvaha jak v materskej škôlke...
      • Phillios191
        Vůbec nechápeš co myslím, je to tak že když hra za to fakt stojí, tak se her prodá mnohem víc, např kdyby u nás dneska vyšla MAfia (1. díl) tak by se lidi umlatili a dali za to prachy na 100%
  • Radsej pockam a kupim so 75% zlavou ako ukradnut. Mne hry uz zily netrhaju a nerobi mi problem pockat si, kedze hram vacsinou stare hry. Ak to niekto chce hrat v den vydania, nech si to kupi. Ja si hry nestahujem, aby som videl ci za to stoja. Ani v obchode neukradnem salam, aby som zistil ci je dobra. Obcas sa clovek popali, ale co uz...
    • Taky pockas az salamu projde datum spotreby a je prodavanej se 75% slevou?
      • Salam si kupim, ked som hladny. To iste by malo platit aj v pripade hry. Aj v obchode existuju zlavy, dokonca neustale ak sledujes letaky. Ty si nikdy nekupil banany so 75% zlavou?
        • Mne nejde o slevu na salam, mne jde o porovnani neporovnavatelneho. Proste me mrzi jak lidem vymyli mozky s tim ze piratstvi je to same jako kdyz prijdes do obchodu a ukradnes salam. To je cele.
          • K tomu salamu. Som hladny, kupim si salam. Chcem hrat, kupim si hru. Nie je to to iste?
            • Honza: Kradez je kradez, mozes si to obhajovat ako chces. Ci uz fyzicke alebo dusevne vlastnictvo.
            • Ne neni, porovnáváš fyzickou a duševní potřebu, to neni stejný.
          • Ani nie, produkt ako produkt. Ale napiklad film, ktory mozes vidiet v tv a stiahnes ho, je to trochu "ine". Zarobil im peniaze aj v kinach. Aj ked si niekto nekupi hudobne cd, moze ist na koncert. Alebo autor zarobi, ked sa hudba pouzije vo filme, reklame atd... Ale co hry? Jeden si hru kupi a dalsich 100 iba stiahne a autor na tom nezarobi. Co potom? Ja si osobne myslim, ze by skutocne stacilo hry iba predavat za 5/10/20 eur.
        • Kua, chcel som napisat 50%.
      • smejki
        copak hra se 75% slevou je prošlá?
        • nevím jestli prošlá, ale pořád dost drahá
          • a kolik by podle tebe měla stát hra aby nebyla drahá?
            • No 10kč je podle mě přijatelná cena. *3*
        • Nn jenom taky porovnavam neporovnatelne :D
  • ono by se mozna tolik nepiratilo, kdyby mela kazda hra skvely multiplayer, za ktery si osobne rad zaplatim. napr letos bf3. hold je to jedna z mala cest, jak hru fakt prodat ve velkem...
  • Hh, já v Vás nemůžu, z těch Vašich keců *1*. Prej já si hru prvně stáhnu zahraju a když se mi bude líbit, tak si ji koupím...tvle proč bych si jí kupooval když už jí hraju staženou...to máš jako když Uploadeři rvou do Ripů. Jestli se Vám hra líbila, kupte si jí a podpořte vývojáře, proč bych jí měl kupovat, když jsem ji před chvílí projel...OMG! *8*
    • Protoze mi je pres 25 a mam plne dovyvinutou amygdalu *1*
    • To je vyhovorka chudoby, ma to prejdene snad vsetky hry, co za rok vyjdu, ale ziadna nebola dost dobra, aby si ju kupili ale napriek tomu to presli, stravili svoj volny cas..Paradox...Niekto je zrejme nesvojpravny.
    • vidis a to se treba pletes. osobne koupim hru i kdyz jsem ji uz jednou "projel" stazenou, protoze pokud se jedna o kvalitni titul tak vim ze se k nemu vratim a svou troskou navic podporim vyvojare kvalitnich her. To je prave ta znovuhratelnost o ktere sem mluvil. Je docela smutne, ze ti pripada normalni, ze vetsinu dnesnich her po prvnim dohrani muzes leda hodit do kose.
      • Vždyt pokud by si ji chtěl zahrát znovu, tak ji může prostě znovu stáhnout, nebo si jí vypálí.

Ale jinak... lidi prosím vás. Neřešte to, protože to nikam nevede. Pirátit se bude vždycky stejně jako se v naší republice bude už krást vždycky. Piráti už jsou tak rozšíření, že by se o nich dalo tvrdit, že konkurují vydavatelům samotným (tedy že je to vydavatel dávajíc hry zadarmo). Někdo at si ty hry stahuje a někdo at si je kupuje a navzájem se o sebe nestarají, to je každého věc! Každý máme jiné názory na to co je krádež a co ne, co jsou hloupé výmluvy a co ne atd.

Omlouvám se za svou češtinu (nepíšu háčky nad hláskami, protože mi to v Mozzile nejde)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit