Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Abych pravdu řekl, tak nemám ani náladu si něco kupovat přes věčné problémy her.

- TES: Skyrim: Steam byl přetížený jako sv*ně. Nedalo se stáhnout vůbec nic. Natož hrát něco jiného...
    - AC2: Nefunkční ochrana proti pirátům nasrala akorát nás, "legální" uživatele. Stejně se crack do dvou týdnů objevil... ale my dva týdny hrát taky nemohli.
    - Battlefield 3: Nemožné spuštění hry u 90% hrajících na první pokus (pády, chyby, atd...)

Pak se podívejme na další hry, jako je GTA IV nebo zmíněný Skyrim, hry jsou čistě krásným příkladem, že z konzole na PC to prostě nejde...

Až mi zase jednou někdo řekne, že mám dát 1099 nebo 1399 (xbox) za hru, pošlu ho dopr*ele a koupím si to o vánocích na steamu... který bude stejně nefunkční.
    • Přesně a taky nezapomeň epic fail Rage 7 let "vývoje" a betatest 0 *10* já to koupil až týden po vydání a kupodivu mi to fungovalo bez problémů, ale jen do včera, kdy jsem kvůli BF3 nainstaloval nejnovější calalysty 11.11 a přestože ostatní hry mi jedou Rage zas ne... *10* myslíte si že si ještě někdy něco od ID softu koupím???
  • Víte co? Nejsem sice úplně typický hráč, ale podle mě nejlepší PC hry za posledních řekněme pět let žádnou ochranu neměly. Poslední tzv. AAA titul, který se mi nějak víc líbil, byl Company of Heroes z roku 2006, od té doby to (až na výjimky jako třeba BI) vypadá, jako by herní průmysl, alespoň v žánrech, které sleduju, byl zredukován na snahu nakrmit každý rok nějaké tupé idioty dalším tupým dílem kdysi dobré série.
    Vždyť i v uvozovkách totálně tupé koridorové FPS byly před sedmi osmi lety tisíckrát zábavnější a s třikrát delší singleplayerovou kampaní. A když dneska pustím Crysis, je to sice pěkné na podívání, ale v porovnání se starým Call of Duty je to nuda.
    Nebo třeba to, čemu se dneska říká závodní simulítor, ale dřív se tomu říkalo arkády - vždyť ryzí arkáda NFSU se dala rozumně hrát na volantu! Proč skoro všechny dnešní automobilové hry mají tendenci simulovat vznášedlo?
    To je podle mě hlavní důvod pirátství. Hry, které mě zabaví na tisíce hodin, žádnou ochranu nepotřebují.
    • Masa-san
      Taky si si říkam, jestli to není náhodou ve mě, jestli se ze mě nestal nějaký gurman, ale ta kvalita fakt děsně upadá , i když sem tam se objeví nějaký ten titul "uděláme to oldschool!" na který tlačí nesčetně faktorů "udělejte to causal, je to bezbečenější " takže takový kompromis
  • Možná by mohli znovu zavést to, co kdysi bývalo pravým kořením dobrého simulátoru. Pořádně tlustý, vázaný manuál. My simulátormaniaci je milujeme a pro mě byla jejich fyzická existence v krabici vždy pádným argumentem ke koupi, už jen proto, že náklady na tisknutí se někdy vyšplhají na cenu samotné hry. Samozřejmě pokud se to neudělá za peníze zaměstnavatele ;) ale ani tak to není ono. Vazba je holt vazba *4*
    • Uz zkouseli u Army 2 udelat mapu a manual. Jenze na co ti to je, kdyz to stoji litr, v prvni misi se zaseknes, pac jsi zachranil doktora a tu zenskou ve stodole - nepusti te to dal, v druhe je nepouzitelnej Aimpoint (jelikoy se ti v nem odrazi slunce yahorami a je to nehratelny - musis strilet od pasu), ve treti se ti zasekne sniper nekde v baraku (mas ho zabit na miste, na ktere proste nedojde, jelikoz v realu se lide nespawnuji)+ ti zacne NPC, sdelujici kam mas jit, rotovat na miste a loopuje ti rozhovor. V pate kdyz objedes prijezd na vymlacenej Manhatan, zmizi ti skeletal meshe, presto ti partyzani vesele mluvi. Nakonec jedes ze zakladny obklikou, aby sis mesto poradne obhlidl, nicmene kilak pred mestem a po pul hodine hrani, zacne tvy auto yahadne vzbuchovat a tebe nekdo neviditelne davat headshot, pac nejdes tim smerem, ktery chcel designer a nikdo ti to nerekl... Ze se to neda replikovat? Jiste. Restartujes a mas jiny problem...

Ne. Vazba tomu nikdy nepomuye. Snad jedine ze se BIS zmeni, coz nehrozi. *2*
      • sry za preklepy. Ale mam cernou kalvesnici a zhasly, takze na to nevidim. *1* Coz je nakonec dalsi duvod, proc armu mam take akorat na policce - asi jedna z mala firem, ktera nedokaze integrovat poradne Scaleform...
  • Pokud jsou to opravdu jen pokusy si hru zahrat online, dava cislo smysl. Legalni verze projde na prvni pokus kdezto u piratske kopie to nejde nikdy. Pirati to nejspis zkousi vicekrat, takze je dost pravdepodobne, ze statistiky budou silne zkreslene. Pokud ale jde o pocet unikatnich IP, ktere se pokusily hrat online, tak je to docela brutalni cislo.
  • No já vždy tvrdil , že mezi konzolemi a PC je hlavní rozdíl jen v tom kolik lidí dokáže pirátskou verzi hry spustit .
    Takže spíš než úpění nad poměrně reálnými čísly u horké novinky bych odkázal k Flatoutu 2 , který bylo hřích za ty tři stovky nekoupit ...
    I když rozmazaný racek taky pobaví ;) ...
  • presne tak.. ze 100 piratu tak dle meho stahne a zkusi tak 75. pak to smaze nebo si to koupi.. zbylych 25 holt sockuje.
  • Otázka je co vše vede lidi k pirátění.A pak jak je možné něco upirátit.Ale brečet když už se tak stalo, je dost pozdě.
  • Ja pevne verim ze v ArmA 3 bude kampan konecne fungovat na prvni pokus bez nutnosti preskakovat nejake mise nebo bez problemu s mizejicimi sejvy. Ty nase kluky cesky vzdycky rad podporim at se jim vyviji lepe! Drzim palec!
    • ja bych si to pral ale ani nahodou tomu neverim :)
      • Napodobne. Dokonce i v Take On Helicopters maji stale stejne bugy, jako v Arme. A to jsou to pritom je Heli...
  • Tyhle zprávy na tu zlodějskou pakáž mají úplně kouzelný účinek. Hned jí to donutí vymýšlet si pohádky o tom, jak oni nekradou a poctivě si hry kupují.
  • jedna z nej ochran byla Starforce *1* ale druha strana mince bylo to ze se chovala jako spyware a trojan *15*
    • jo SF uspesne chranila vydavatele pred potencionalnimi zajemci o legalni zakoupeni hry :)

(zrovna SF je pripad, kdy fak melo vyznam si tu hru stahnout nebo alespon cracknout)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit