Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Má pravdu Pirátství nevzniká kvůli vysoké ceně her ale kvuli tomu že lidi nemaj penize *11*
    • No, pirátí se i hry za pár euro…
      • Jj, jsem videl linky na hru do mobilu, zo jsem si koupil za 36 kacek.
  • jednou budou hry v krabici mit sberatelskou hodnotu kdyz hodne hracu si hry kupuje digitalne
    • jop. Nektere uz maji... Ja teda na steamu kupuju jen jako nouzovku, pokud je nejaka extra sleva. Ale i tak me mrzi, ze tu hru nemam fyzicky u sebe. Jako bych si ji ani nekoupil... Krabky jsou krabky...
  • Piratstvi nevznika kvuli vysoke cene? Tak zdrazte veschny hry o 100% a uvidite jak cena neovlivnuje piratstvi :)
  • No tak at se pak vydavatele jako Bethesda nedivi, ze kdyz zakazi prodej Skyrimu pres Steam v CR, SR, PL, HU a GB, ze lide opravdu hromadne nepobezi nakupovat media, ale proste si to stahnou. A zase budou kricet, ze zli pirati neco ukradli misto aby se zamysleli proc.
    • Mylis se. V cesku digitalne nakupuje kolem 5 % hracu. Jsme v tomto velmi zaostali a vyhody krabic (moznost hru prodat, pujcit, koupit si spolecne s kamosem) tu prevazuji.
    • Tak ono 60euro na Steamu je hodně. Mnohem více, než bude v ČR stát krabicovka:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1qfkXgXuUuQJ:store.steampowered.com/app/72850+skyrim+steam&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&client=firefox-a

(musel jsem použít google cache, na Steamu z českých IP Skyrim není).
      • Neplest si eura a USD *3*
      • filias
        zkus ?cc=us
        http://store.steampowered.com/app/72850?cc=us
    • Moznost prvni ktera mozna bude nebo mozna nebude fungovat - koupit si to na steamu pod uctem normalniho statu a ne Ceskeho Kocourkova a poslat si to na svuj ucet jako gift.
      Moznost druha, zalozit si na steamu ucet, ktery neni CZ ale treba RUS nebo UK a koupit si a hrat Skyrim tam.
      Uz jen pro tuhle nesmyslnou pokryteckou politiku si v CR proste Skyrim nekoupim a sezenu si ho z civilizace.
      Od doby Realms Of Arkania uz do RPG cesky preklad NIKDY VIC. Ten priserny zensky hlas co tam v alkoholovem deliriu nadaboval zacatek "Chtela bych k vam promluvit, statecni rekove...." nezapomenu do smrti...
    • A proc by si to meli stahovat, kdyz to nebude na steamu? Fyzicky krabicky jsou stejne stokrat lepsi nez nejaky virtualni Steam ;)
      • A proc bych si mel kupovat krabicku, ktera stejne bude vyzadovat Steam? Proc bych mel platit statni moloch typu Ceska posta, ze mi milostive hodi listek do kasliku, i kdyz je cely den nekdo doma?
      • Jak pro koho. Pro mě jakékoliv médium představuje zbytečný krám, na který se akorát práší, a otravu se strkáním CD/DVD do mechaniky.
        • no ja uz pres dva roky nemam dvd mechaniku a vubec mi nechybi
        • Presne tak, ja uz je take nemam kam davat a proto nechapu, ze hru, ktera Steam stejne vyzaduje, si na nem nemuzu koupit.
        • Pro me je spis otrava stahovat nakejch tech 10GB a krome toho nemit v ruce nic :)
          • Jazz
            Jojo, kup si tu tvoju kouzelnou krabičku a nech si na ňu prášit, wp.
          • Ale tak za to, ze mas pripojeni z doby krale klacka opravdu neni problem Steamu. Navic tam ten Steam stejne musis mit, tak nejak nechapu tvou logiku.
  • Otázka pirátů byla zodpovězena. Teď je na pořadu dne jiné téma. Proč je Gabe Newell širší než delší?
    • HHH mal som zrovna v puse čaj a keď som si prečítal tento príspevok všetok išiel na stol predo mnou. Ďakujem Deeme neskutočne som sa po rane zarehotal. Paleček na horu.
    • protože papá krabice, aby lidi víc stahovali přes Steam
      • FiCTive-MAN
        @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
    • Pretože musí celé dni sedieť na prdeli, aby mali nímandi ako ty čo hrať *3*
      • Aha, to mě nenapadalo. Tak to už jsme si taky zodpověděli. Takže můžeme uzavřít diskuzi.
    • Proč tě to zajímá? Chceš se s ním vyspat?
      • Ne, jenom mu pomačkat tvářičky jako malému méďovi *1*
  • Gabe je bůh.
  • Podle mě je to rozhodně lepší postoj(zdokonalování sebe a nabízení lepšího produktu) než plošně trestat(různé ochrany co občas zabraňují vůbec hru spustit natož hrát nebo vybírat preventivní poplatky z medií apod.).
  • ...predevsim kvuli vysoke cene - 90 % Steam her mam ve sleve -75 % takze...
  • A taky mají naprostou pravdu ,ale nevidím důvod si kupovat hru pro 6 hodinovou kampaň..
  • Neměli by se spíše zeptat některých platících lidí? Subjektivní názor je jako podplacenej soudce při rozsudku a ten je k ničemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit