Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,

    díky za článek, dobrý. Jen nešlo by v něm opravit název mapy? Hossein se anglofilům jeví jako Husajn (Sadám!) a ta mapa se jmenuje Hossin. dík :D
  • No už se na ten kontinent těším :D
    JInak k JUstíkovi :D
    MÁm Dell Vostro 470 - pracovní komp ,ale díky 2 krabičkám o 8mi GB RAM MÁM 24GB RAM a hra beží na ultra skvěle :DDD
    Asi seš magor když mám komp za 27000 kč a ty za 100000 a hodláš si koupit novej :DDD
    JEště - jsme na MOravě hraju přes satelit latence 700 ms a hra beží na pohodu ....
    *5*
  • já si dycky najdu partu v tom jejich jakoby lfg (víme o co jde) a portnu se k nim, pak na leadera a později už jsou to buď klasické spawny v těch vozidlech, na tom checkpointu určeném leaderem, na leaderovi, a v nejhorším případě to dojet z dálky no :)
    někdy se ale stane, že se člověk spawne ne point, spadne tam v té kapsli a dostane instant, protože je to přemnožený enemy :D
  • A ještě třeba zde:
    http://www.youtube.com/watch?v=SKoFb5ulyGY
  • Video na youtube z test serveru ukazující nový kontinent:
    http://www.youtube.com/watch?v=a4QRMbVNOQ8
  • on nelže, jen ty máš prd znalosti o informatice, když si schopen tohle ze sebe vypudit... může mít úplně totožnou sestavu jako ty a ty to můžeš jet na 30 fps low a on na 80 fps ultra. *3*
  • Já hraju úplně sám, občas s 1 člověkem a hru si užívám. Solovat se dá v PS2 v pohodě, i když je mi jasný, že je lepší hrát ve větší skupině.

    Co mně dělá největší problém, je najít bitvu. Instant action ještě nefunguje, jak by měl a spawn na leadera skupiny bývá taky o ničem. Kolikrát se mi stalo, že mě instant action hodil na místo, kde nebyli žádní spolubojovníci ale jen a pouze nepřátelé (=okamžitá smrt bez jakékoli šance), anebo mě to koplo na jiný kontinent na místo, kde se nic nedělo atd.
  • tak tak pravdu mas...
  • ani na novem ;)
  • lzes... protoze mam podobnou sestavu.. a rozhodne to takhle nechodi ani vzdalene..
  • Ani ne, mám i5 2400 a poměrně starou 4850 a hra jede velice pěkně na medium. Opravdu klíčem k dobrým FPS v téhle hře je jakákoliv i5 od SandyBridge.
  • Pete.palis
    no já bych řekl, že rychlost netu, má na značnej vliv na hratelnost v určitejch místech...jak jsem řekl, nechtěl jsem se chlubit, právě kvůli rejpalům, jen se tu psalo něco s optimalizací, tak jsem napsal na jakým stroji to jede pěkně, nic víc, nic míň;)
    a neboj, Justinovo sarkazmus jsem opravdu nepochopil...
  • Pokud máš aspoň 3GB RAM, tak
    32-bit Win XP: editovat boot.ini a přidat " /3GB /Userva=2900" (včetně mezer před lomítkama, a samozřejmě bez uvozovek)

    32-bit Vista nebo Win 7: spustit příkazový řádek jako administrátor, napsat
    "bcdedit /set IncreaseUserVa 2900"(opět bez uvozovek)
    (odstraňuje se to "bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa" )

    Většině hráčů to problém s padáním hry vyřešilo, Planetside 2 totiž celkem žere paměť.
    Jsou to zásahy do operačního systému, takže před editací doporučuju vygooglovat co to přesně dělá a když si nebudeš jistý co přesně děláš, raději na to nešahej, obyčejný překlep rozhasí celý Windowsy.
  • ja myslel ze s je sekunda, ne mesic *5*
  • On mysli Mb/s (megabit) rychlost
  • Paulcz
    někdo pozná srajdu za 20 minut, jinej nikdy :)
  • Je to skvělá hra, problém je, že to chce sehranou velkou skupinu lidí nebo alespoň kompetentního leadera, což bývá vzácnost...dřív jsem to hrál a bly jsem nadšen, teď se chystám se vrátit a opět si užív velké bitvy :)
  • Tady nekdo nechape sakrazmus. A jako fakt... i5 3570K neni zrovna nejlevnejsi CPU, so teprve zbytek sestavy. Jo a rychlost NETu na hru nema vliv. Ja kdysi vyzkousel hru na starickem Athlon FX60 taktovany na 3GHz a byl to masakr. :-) Hra sla na HD4870 celkem plynule, ale jakmile se tam zacali mnozit hraci, tak FPS slo cca z 33, na 5-1. :-D Jednoduse... tahle hra neni vhodna pro DualCore.

    No a ted se pochlubim ja... i7 3820 (OC 4.5GHz) 32GB RAM, RAMdisk 16GB v nem SWAP 12GB. OCZ Vertex 120GB. (diky tehle kombinaci se hra nacita cca do 2-3 vterin) HD6950 OC, jedna pekne draha deska a dalsi moc pekne vecicky. Dohromady je to pomerne draha masinka. No a hra jede plynule na MAX. Jakykoliv zaskub sem nezazil, tedy... jen jednou, bitva u jakehosi mostu... bylo nas tam tolik, ze v noci obloha svitila! :-) V podstate to byla permanentvni smrt! :-D Byla to jakasi chyba s synchronizaci, takze asi 10sek zaskubu a pak uz vse bylo v pohode. (v tu chvili vypadlo hodne hracu) Hrano pres O2 VDSL 20Mbit/s.
  • tohle holt není Call of Duty... *3*
  • Lituju ty, co mají s touhle hrou nějaký technický problém, ale mně ta hra šlape naprosto v pohodě s velmi průměrnou sestavou: i5 2500k, GF GTX 560ti, 8 GB Ram.

    Nezapomeňte si aktualizovat ovladače a občas si něčím pročistit PC. Já měl s hrou problém naposledy cca měsíc po vydání, kdy byly lagy neskutečné. Pak už vůbec. I při největších bitvách jediný lag. Bugů je sice dost, ale pokles FPS - lagy - mě netrápí.

    Je mi jasný, že všem hra neběhá stejně, ale stejně si myslím, že by trocha ladění mohla vést k plynulé hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit