Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O začátku hraju na High a hraju až do teď. Po některých updatech to skutečně zkazili, ale vždy to pak opravili.
  • rancor1223
    Jdu do toho, taky, tomu se mi snad ani nechce věřit *15*

EDIT: Tak jsem právě zjistil, že mám zřejmě US účet a nemůžu se tedy nalogovat do hry (zdřejmě protože mám EU luncher) *7* To mi neřikejte, že jsem předtím hrál na US serverech? Čekal bych že se to značně projeví na pingu.

EDIT2: Ale to neni možný, pamatuju si německý platoony ve hře. Tak WTF? EU účet nemam a přesto jsem na EU serverech hrál.
  • Nesmysl, hrál si to 20 minut. O PS nevíš nic.
  • Nad nepřítelem máš červený trojúhelník. Drž se s ostatními a časem na to přijdeš. Je to střílečka jako každá jiná.
  • Mart9
    Přesně tohle to u mě znamená. Ano, tu hru neumim, ale ta hra je tak špatná, že mě jakákoliv chuť a snaha naučit se ji opustila po 20 minutách. Ovšem je to můj názor že? Někdo jiný z toho může být unešený a já mu jeho názor brát nebudu.
  • Nejsem si jistej, jestli to, že neumíš hrát nějakou hru opravdu znamená, že je špatná. :)
  • walltar
    Bohužel ty hry mají tak špatně udělané ovládání joystickem (nebo měli když zezačátku), že sem taky přešel na klávesnici a myš ... ale třeba ve šturmu kde byl joystick dobře zvládnutý si člověk s myší moc nezalítal.
  • Joisticku se neboj, ten pouzivaji jen lamy z konzoli ktere stale zji v predstave ze joistick jim propujcuje elitni pilotni skilly. Kazdej dobrej pilot v BF nebo Arme jede na klavesnici + mysi.

Planetside jsem az tak moc nehral, takze pokud tam maji destrukci stromu nemel by byt problem si cast vykacet aby se lepe utocilo nebo brnailo jako v Bad Company 2.
  • Mart9
    Rozhodně si to zapni, zkoněný je to neskutečně.
  • myslim ze pro tanky to moc nebude ani pro letadla , tanci budou obtizne manevrovat a letadla neuvidi pres stromy na nepraele. vyhoda bude ze mam termalni optiku v tanku, ale ty letadla se na klavesnici a mysi tezko ovladaji ostatni tam delaji ruzne manevry asi na joystiku
  • smejki
    w00t? si to snad zapnu, abych viděl, jak to zkonili
  • Tak tak, hodnou chvíli jsem ji hrál (asi tak měsíc), ale čím víc patchů, tím horší optimalizace, holt hra není vhodná pro 32bit.
  • walltar
    No já nevím, hrál sem celkem dlouho a podobný problém sem neměl ... Najít akci trvalo chvilku, zorientovat se kdo je semnou a kdo proti mě taky nebyl problém, vzhledem k tomu že každý vypadá jinak ...
  • Mart9
    Tak svůj příspěvek upřesním i pro komiky:
    Tohle je první střílečka, kde se mi něco takového stalo.
  • StanleyCZ
    Ona je to sranda teprve v momentě, kdy se staneš členem nějakého aktivního outfitu.
    To je pak zabírání kontinentů jedna radost. :)
    Jen škoda, že teď hru naprosto rozprasili, dřív mi běhala krásně plynule i na vyšší detaily, dnes mám i na nejnižší slideshow... Plus nedávno přidaná fíčura, kdy projektily létají ze středu obrazovky místo z hlavně. Fuj. *12*
  • tak pokud hrajes piškvorky....
  • Mart9
    Tohle je první hra, kde se mi něco takového stalo.
  • Hru jsem zkoušel,ale ta optimalizace je teda tragická.No snad to na novém PC poběží líp.
  • walltar
    Možná omezené pozorovací schopnosti?
  • Mart9
    Tak tuhle hru jsem zkusil, když je zdarma, a musím říct, že jsem byl zklamaný a nechápu, proč je úspěšná. Po vstupu do hry mi vše připadalo neskutečně hektické, nepřehledné a ani sem vlastně nevěděl, kdo je soupeř a kdo spoluhráč. Po 20 minutách jsem to raději vypnul. Hrůza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit