Přejít na výpis diskuzí
Plány Bohemia Interactive pro Arma 3 zahrnují velké updaty i datadisk
14.10.2015 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
souhlas. je to stary, plny hacku a bez komentu...
-
Prohlásil někdo, kdo o hardwaru má stejné znalosti jako já o pletení svetrů.... na té sestavě co má by se mu to sekalo i s 64GB RAM kvůli procesoru
Btw já mám 16GB(dělám i jiný věci než hraní), ale je to úplně jedno, i kdybych měl 8GB tak by to mělo šlapat jak hodinky, ani nemusím vyndavat moduly a testovat to protože vím že mám pravdu, když jsem hrál GTAV tak jsem měl míň ramek(2x4GB) a jeden modul v reklamaci, na plný detaily bez záškubu na 4GB na 2400Mhz, doufám že sis součástky do PC nevybíral sám s přístupem čím víc RAM tím víc Adidas *7* -
Podívej se někdy na využití paměti, imho jde zapnout i diagnostika, která ti to bude průběžně zaznamenávat. Když nevíš o čem mluvíš, tak raději zatím "mlč" a čti, ať máš o čem "mluvit" přiště.
-
Tak jestli americká armáda trénovala proti BIS AI, tak se nedivím, že prosrala jak Afgán, Írák, tak Sýrii :D
-
dobře, tak si to hrajte na 4/8 giga ramky, ale pak si nestěžujte, že se vám to seká omg *7*
-
Ja mam staricky i5 2500k a dnes uz dosti podprumernou grafiku GTX660 a v MP nemam problemy. Na rovinu rikam, ze bych s 30 FPS nikdy nehral. Staci si vybrat spravny vyladeny mod. Napr. Exile, Breaking Point, Sa-Matra Wasteland. Battle Royale. Ve vsech techto modech mam po vetsinu doby okolo 50-60 FPS. Ale pokud se nekomu nechce hledat a zkouset nove mody, no tak nezbyva nez si stezovat v diskuzi a hrat o tridu horsi a 10 let stary druhy dil.
-
Nevim co je tak tezkeho pochopit na tom, ze tezce skriptovane MP mody co tu vyjmenovavas nejsou podporovane. I pres to, ze to opakuje stale dokola tak to zda se nekteri lide ne a ne pochopit - Arma3 ≠ wasteland, Arma3 ≠ altis life. Standartni nemodovana Arma3 MP beha naprosto v pohode.
-
Mody jsem netestoval, mám i7 4790K a v pohodě, fps u her většinou neměřím, leda by se to sekalo(páč moje IPS má 60hz, k vánocům si chci udělat radost se 144hz kvůli 3D filmům a monitor poputuje matce nebo bratrovi)
-
Mohli by pridat treba meneni zbrani za behu postavy, moznost prerusit animace a pak taky moznost udelat ze dvou na pul plnych zasobniku jeden plnej. Proste takovy ty veci, co moderi delaj s jednou rukou mezi pulkama. Misto toho tu mame sniper DLC, helicopter DLC a racing kart DLC, kde kdyz zabiju frajera s temahle potunenyma vecma, tak ani nemam moznost je sebrat z jeho mrtvoly a pouzit jako treba, kdyz se hral Vietcong a na serveru byli i vlastnici Fist Alpha.
Pro me je to porad Arma 2 v lepsi grafice s oblekatelnym panackem a trochu lepsim (ale stale ne dobrym) ovladanim.
A co teprve DayZ, takovych prachu z toho vybrali a jediny, co se ted updatama meni je cetnost lootu s tim, ze bud je toho tam tri p*dele nebo uplny ho*no. Damy a panove z BI, WHAT THE F*CK? -
Jestli armády pod vedením lidí jako p. Stropnický, není se o čem bavit. btw http://twitpic.com/show/large/7vfvm7
-
Já pořídil Intel i5 4670K primárně kvůli armě, hra sice jede plynuleji, ale v módech wasteland , altis life , a vůbec na Altisu v MP obecně, se to hrát opět nedá *10* , takže osobně už nějaký ten rok jsem na A3 nesáhnul, stále hraju A2 , která ja na tom s optimalizací o malinký chlu lepší.
-
Tak momentálně to zatím nezvládli ...snad to teda zvládnou. Mě osobně térén typu džungle, k armě vůbec nesedí ... Flashpoint a Army byly vždycky o kombinovaných silách...pěchota, vozidla, vzdušné síly a velkém přehledném bojišti. Pokud mne budou zabíjet AIčka schovaný za každým křovím, tak jde hratelnost do kopru .... Jinak Army jsem hrával s mody, jen teď už na to nemám čas ...a pokud si chci zahrát, nebudu k tomu ještě řešit další nastavení, který možná pomohou, možná ne ...
Co nevidím se staminou ? ....v nemodované hře únava vypnout nejde. A jak řikám, je to sice více reálné, avšak každýho hráče to akorát sere .... Je to totálně debilní designerský rozhodnutí, které hráče otravuje... -
Jo,pokud jsou na taktu 1066 ;) ja mam treba ramky na taktu 2133 a sakra luxusne to bezi vsechno :) takze,myslim ze 8gb neni zoufale malo ale je to o tom umet dobre nakoupit :) amen :D *5*
-
Ne to teda fakt není, BF4 v betaverzi žral místy okolo 10, než to optimalizovali ve finální verzi, ale na většinu her stačí 4GB, vyplatí se mít 8 jako rezervu, víc má smysl, pokud to nemáš na práci, např, 3d grafika/projektování mít víc jak 8 giga čistě na hraní je vyhození peněz, než příjdou hry co to doopravdy využijou bude tvůj PC dávno šrot, pokud ovšem nemusíš mít puštěných 5 her najednou, otevřených 300 oken v prohlížeči a při tom převádět video, to pak nemusí stačit ani 32 Gb...
-
8 giga ramky je dneska na hraní zoufale málo
-
No ono to jede slušně, ale na Intelech... prostě většina her je optimalizovaná pro Intel/Nvidia, s grafikou by neměl být u A3 problém, ale s procesorem ano, už se to řešilo i na steamu:
http://steamcommunity.com/app/107410/discussions/0/828935672397053055/?l=english
Grafiku od AMD proč ne, procesory ale nebrat, šetření na špatném místě, ani FX-9590 není co se týče reálného a ne papírového výkonu žádný zázrak -
@Mizu: Hovoríš ako profík, tak sa ťa opýtam ako profíka. Ako dlho by tebe trvalo napísať a odladiť, ten engine do súčasnej podoby? Ako dlho by ti trvalo zoptimalizovať súčasný engine? Ako dlho by ti trvalo vylepšiť kolízny model? Videl si ten engine, tak beriem, že môžeš vychádzať z reálnych "dát". Označil si tých chalanov za priemerných, takže predpokladám, že ty si silno nadpriemerný.
-
Sikovni programatori co jeste nevydali hru, ktera by se dala po vydani hrat? lol A to plati vcetne prvniho flashpointu, kterej jakz takz dohratenej byl rok po vydani. Tehdy se to svadelo na novou technologii. Na co to svadej dneska?
-
Přesně, ten engine stojí za ho*no co se týče optimalizace.
-
Mě by stačilo kdyby konečně optimalizovali engine. Mam X4 Phenom II 965BE na 3.9Ghz, 8GB Ram a amd R8 280 a at si dam maximální nebo minimální detaily, ve městě v jakykoli misi prostě 25 fps. A všechny Tweaky, processor Lasso atd už jsem zkoušel....