Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nic nemění na tom, že ten engine pochází od kluků z BIS. *4*
  • eStar
    To,ale už nemluvíš o Armě, ale o VBS. Na tom dělají jiní vývojáři v jiném studiu které v tuhle chvíli už nemá s Bohemia Interactive nic společného.
  • Ja sa k tomuto nazoru pridavam. Videl som tie zdrojaky a mozem potvrdit ze to nie je ziadna slava. Engine je to zastaraly a s nulovou optimalizaciou. Nebudem spominat detaily, lebo to by nikto zo zainteresovanych pocut nechcel. Ale na ich obranu, takto to funguje vo velkej vacsine firiem. Vacsina lidrov je priemernych a ti potom prijimaju juniorov, nedokazu ich nic naucit a vytvaraju tak len dalsich a dalsich priemernych vyvojarov. Jednoducho svet je priemerny a vzdy bude. Cest vynimkam.
  • miker17
    Pšt... Kowalski se může urazit a bude si stěžovat mamince.
  • Lukyz
    Oukej, uveď prosím příklad kdy a kdo to zvládnul v podobném rozsahu udělat lépe? Díky.
  • TheGGG
    tvl, díky bohu za džungly. Další hornatý vyprahlý nic už bych nesnesl. Eště nějaký mody s drogovejma kartelama a bude v editoru zase co robit.
  • Upřímně mi je jedno jestli na tom dělá jeden geniální programátor nebo 50 rekvalifikovaných horníků. Pro mě je důležtié, že ten engine stojí za starou belu (kolize, animace, AI, optimalizace). Kdysi to bylo vtipné, ale teď už je to jen k pláči.
  • Nojo, dokonce tak šikovní, že jejich engine používají armády pro tréning pijónů. *5*
  • tomekbobek
    Přesně! Díky džungli a omezení snajprů mě děsně bavil vietkong. Bylo by super kdyby na to nějakým způsobem navázali.
  • A nejsou snad? V těch pár lidech (oproti velkým studiím) dělají skvělou hru.
  • Bohemka a šikovní programátoři... tak jo no.
  • ARMA nikdy nebyla o single playeru, tedy alespoň pro mě, no a džungle bude zajímavá minimálně kvůli tomu, že se trochu omezí snipeři, přecijen jak krajina v Arma III i v Takistánu z OA , to je samej (skoro) holej kopec, odkud můžou snipeři střílet na kilometry
  • Chování AIček v džungli je těžkej, ale ne neřešitelnej problém. Pokud máš za sebou nějakej addon do Army, tak bys tušil, že viditelnost skrz křoví se dá slušně nastavit pomocí view geometrie. Je to jenom o šikovnosti grafiků a programátorů. V BI šikovní jsou a snad to zvládnou se ctí. Těžší je spíš podle mně dobře vyladit pathfinding pro hustě zarostlou džungli. A co se týká AI staminy ... škoda mluvit, když do toho vůbec nevidíš.
  • Jak mám Army rád, tak zasadit Armu do džungle ...prd výhled, je totální designová blbost. Už vidím jak mne budou AIčka kosit přes pět křoví... :/

No a co se týče staminy, sice je to supr "realita", ale hratelnost to opět zabíjí ...člověk si musí dát 4x zrychlení, aby někam doběhl. Nehledě na to, že AI staminu nastavenou nemají. .... Prostě bohemka by se mohla ohlédnout o pár let dál, např. na hratelnost Operace Flashpoint a nevymýšlet kraviny ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit