Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 bude asi oznámen na E3 ...nebo dřív
14.1.2013 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
IBM a Nvidia *1* ani netusite jak daleko jste od reality
-
ps3? bude?
-
Jakákoli konzole bez HomBre aplikace , která se chce připojit k zrušenému serveru je jaksi k ...u .
-
Nenene ... 90 jsme už prožili a o tak prudký vývoj dnes už nestojím ;)
-
No tak , mě neříkejte že by turbokarta s Cell procesorem nemohla figurovat i v někerých ranných verzích PS4 na x86 ;)
-
Stará dobrá 60 GB verze ... předtím než začali škudlit a nahazovat "ROFL-HD edice" .... jo Sony
-
To se teda máš čim chlubit, doufám že tam udělaj dobrou ochranu co nepujde prolomit :)
-
Stejně si to stáhnu z torrentů
-
Ja uz se lekl, ze jsem tu "dnesni E3" propasl :)
-
Až na to že PS se necrackuje, tohle se dělá na PC :)
-
Kuli...ale z Češtiny, vole.
Taky kolikrát píšu z PS3, protože se mi nechce zapínat comp, ale snažim se, aby to aspoň nějak vypadalo. Dělat mezery a odstavce neni žádná potíž. Kdo asi bude číst ten Tvuj nános sraček? Ber trochu ohled na ostatní diskutující. Diskuze má bejt přehledná a ne, aby tady lidi luštili příspěvky jak křížovky.
Back on topic - doufam, že ty next gen konzole budou konečně podporovat Českej jazyk. -
pisu s ps3.tak sorry.jsme tu kuli odstavcum a carkam,nebo kuli ps4.tak to jednou prekousni.nepisu milostnou basnicku sve pritelkyni.pisu na rychlo je to diskuze.
-
hlavne, aby to bylo brzo cracknuty... *14*
-
jako tve penezence.a ochotu vyvojaru do toho tveho stroje investovat.pokud to nebude sama sony ktera tito zacvaka.
-
Pises hrozne, hrubky, zadny odstavce, zadny mezery po tecce/carce. Vetsinou mi to nevadi ale tohle je jako znasilneni
-
tak to necti.a neco radsi napis,ale konzoli nesrovnavej s pc,protoze pc nikdy nebude!jak ty si predstavujes ps4?tak napis!pc komponent tam ale nepis.jako ze to bude mit grafickou kartu tu a tu.no nebude!jen pouzitelne graficke jadro. chytroline!
-
Už jenom to, že některé pc dosahují takových výkonů, o jakém se PS4 bude moci jenom zdát:)Navíc musíš specifikovat, protože rozhodně nebude nejvýkonnější hardware v rámci herní komunity, možná v rámci konzolí.
-
vetsinou u playstationu co se tyce ram byl 10 nasobek.ale tentokrat sony prislibila ze se na ni budou podilet vyvojari sony jako naughty dog santa monica.proto IBM a nvidia .ma nejsirsi paletu ovladacu pro grafiky.amd to nebude ti jsem si 100%.jist.znam sony.nebo to budu uplne jine firmy.
-
V kterem pc se pouzivaji cell procesory?
-
jenze dnesni PC uz ma takovy vykon ze specificke operace bezi na pozadi ani si jich nevsimne zbytek procesoroveho casu muze plne venovat hram brzdou je vetsinou vykon GK je to jak kdysi kdy 386 prehravala MP3 jen mono pac na stereo musel byt vykonejsi proc aspon 486 ale dnes zvladne prehravat MP3 kazdy mobil a jeste u toho nahravat video